menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Найкращий отоларинголог Одеса
Valencia007Дата: Неділя, 05.05.2024, 17:25 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Найкращий отоларинголог Одеса

Порадьте розумного ЛОРа для дорослого. Який не заради викачування грошей лікував, а на результат. Читала дуже багато відгуків про різних лікарів, але так і не знайшла. У наш час так складно знайти хорошого лікаря, одні шарлатани. Буду дуже Вам вдячна за будь-яку допомогу.

ІзідаДата: Неділя, 05.05.2024, 17:27 | Повідомлення # 2
Рядовий
Нам дуже допомогла Тамара Гурська, був хронічний синусит. завдяки цій лікарці тепер усе добре. Раджу!

1ALINA1Дата: Неділя, 05.05.2024, 17:29 | Повідомлення # 3
Рядовий
Дуже уважний і компетентний лікар Гурська Тамара Валеріївна. Після огляду та збору анамнезу одразу поставила діагноз і детально розписала лікування. Ретельно підійшла до вибору препаратів! Майже місяць мучили болі, нездужання - наступного дня після призначеного лікування відчула полегшення. Рекомендую!

VasiliSaДата: Неділя, 05.05.2024, 17:29 | Повідомлення # 4
Рядовий
Тамара Гурська мене просто врятувала від фронтиту, який мені в безоплатній поліклініці прийняли за гайморит і прокол призначали... Крім неї ні до кого не ходжу більше. У мене часті проблеми, на жаль, у цій частині. Так, що можу її рекомендувати!

ТаМаРа26Дата: Неділя, 05.05.2024, 17:42 | Повідомлення # 5
Рядовий
Була неодноразово на прийомі у Тамари Валеріївни Гурської. Дуже уважний, грамотний фахівець. Пояснює причини запалень і наслідки. Призначила лікування, пояснивши наперед, що є препарати ефективніші, ніж відомих світових марок. Далі зверталися вже з дитиною. Дуже задоволені, оскільки у Стоянова не могли вилікувати нежить рік, а Тамара Валеріївна поставила правильний діагноз і призначила ефективне фізіолікування з крапельками. Результат не змусив на себе чекати. Дуже задоволені роботою лікаря!

Таїсія39Дата: Неділя, 05.05.2024, 17:44 | Повідомлення # 6
Рядовий
Чесно сказати, чудовий лікар Тамара Гурська, з порога помітила мою проблему, поставила чіткий діагноз і лікування виписала. Крім цього дала кілька корисних порад, буду звертатися до неї, якщо що.

arcadia5Дата: Неділя, 05.05.2024, 17:44 | Повідомлення # 7
Рядовий
Мені сподобалося все, особливо те, що Тамара Гурська мене заспокоїла. Вона додала мені впевненості. Я ходила до неї до Мельник і Щелкунова.  І можу зробити висновок, що ця лікарка обізнана. Вона розвіяла сумніви з приводу мого питання і допомогла його вирішити.

Фатіма1989Дата: Неділя, 05.05.2024, 17:45 | Повідомлення # 8
Рядовий
Лікар професійний. Поставив мені діагноз і призначив лікування. Зараз я лікуюся у доктора Гурської Т.В. і вже є поліпшення.  Обов'язково порекомендую знайомим.

aidddaДата: Неділя, 05.05.2024, 17:45 | Повідомлення # 9
Рядовий
Гурська Тамара Валеріївна - хороший фахівець, грамотний у своїй справі. Звернулася з жахливим болем у вусі, що переходив у головний. Вона, перш ніж робити якісь висновки, оглянула уважно, розпитала мене, коли почалося, який характер болю. Лікарка швидко і правильно поставила діагноз і розписала потрібне лікування. Поліпшення вже за кілька днів далося взнаки, потім зовсім усе минуло, і я забула все як страшний сон.

Ульяна77Дата: Неділя, 05.05.2024, 17:46 | Повідомлення # 10
Рядовий
Як можна потрапити на консультацію до цього ЛОРа?

ІзідаДата: Неділя, 05.05.2024, 17:47 | Повідомлення # 11
Рядовий
Доктор Гурська приймає в клініці Лікаріум, записатися можна за телефонами -048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.

ФотійДата: Неділя, 05.05.2024, 17:48 | Повідомлення # 12
Рядовий
Величезна подяка за таку інформацію!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: