menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Лікар отоларинголог Одеса
КетіДата: Неділя, 05.05.2024, 14:37 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Лікар отоларинголог Одеса

Підкажіть, будь ласка, грамотного отоларинголога, який спеціалізується на лікуванні синуситів і гайморитів. Заздалегідь буду вдячна.

МилолікаДата: Неділя, 05.05.2024, 14:37 | Повідомлення # 2
Рядовий
Є лікарі за фахом, а є лікарі за покликанням.  Гурська Тамара. лікар за покликанням, рекомендую до неї звернутися, не пошкодуєте!

Ліліана75Дата: Неділя, 05.05.2024, 14:37 | Повідомлення # 3
Рядовий
Після спостереження у трьох ЛОРів - Оріхової, Молчанова, Зінченка, які виписували пігулки від кашлю і запевняли мене, що немає ніякого синуситу, я з ускладненням звернулася до Тамари Гурської, вона буквально витягнула мене з цього жахливого стану. Лікування ускладнювалося тим, що матерям-годувальницям багато ліків протипоказано, було страшно і за себе, і за малюка. Рекомендую всім цього чудового лікаря, професіонала своєї справи!

Мирослава8Дата: Неділя, 05.05.2024, 14:37 | Повідомлення # 4
Рядовий
Гурська Т.В. - грамотний фахівець, професіонал своєї справи з чуйною душею і відкритим серцем, людина, яка переживає за кожного свого пацієнта. 8 років сиділа на краплях, у кого проблеми з носом, мене зрозуміє. Нарешті я дихаю без крапель. Почалося нове життя, взагалі, все по-іншому. Усім рекомендую не зволікати з такою проблемою.

ОлімпіяДата: Неділя, 05.05.2024, 14:38 | Повідомлення # 5
Рядовий
З'явилася проблема з вухами після літака, починається нежить і потім закладає вуха. Була проблема з вибором фахівця і перевагу згідно з рекомендаціями я віддала Гурській Тамарі, і ні в чому не пошкодувала!  Я впевнена, що літати буду тепер без проблем!

zlatayaKarinaДата: Неділя, 05.05.2024, 14:38 | Повідомлення # 6
Рядовий
2,5 року "сиділа" на судинозвужувальних. Консультувалася з Молчановим, Зінченком, Протасовою.   Але допомогла тільки Гурська Тамара Валеріївна - і ось диво, вже після 2-го прийому, я повністю від них відмовилася. Причому відмова пройшла напрочуд легко. Відтоді встигла ще трохи похворіти, але на судинозвужувальні не повернулася. Зараз все ок. Лікарка вилікувала мене всього за 3 прийоми.  Рекомендую!

katerinn1Дата: Неділя, 05.05.2024, 14:39 | Повідомлення # 7
Рядовий
Кращого ЛОРа, як Гурська Тамара Валеріївна, не зустрічала. Вона дійсно допомагає. При цьому не намагається призначити тонни ліків, а все робить тільки в тому обсязі, який реально потрібен для лікування.  Настійно рекомендую, це лікар, який допоможе!

Kalinskaya86Дата: Неділя, 05.05.2024, 14:39 | Повідомлення # 8
Рядовий
Дуже задоволений, що потрапив на прийом саме до Тамари Валеріївни. Вона уважно вислуховує симптоми та детально пояснює діагноз і лікування

ОлімпіяДата: Неділя, 05.05.2024, 14:40 | Повідомлення # 9
Рядовий
Тамара Валеріївна - один із небагатьох спеціалістів, які справді зацікавлені у здоров'ї пацієнтів. Вона володіє видатними навичками та глибокими знаннями.

РіанаДата: Неділя, 05.05.2024, 14:40 | Повідомлення # 10
Рядовий
Де приймає Тамара Валеріївна і як до неї записатися?

Мирослава8Дата: Неділя, 05.05.2024, 14:40 | Повідомлення # 11
Рядовий
Приймає на Генуезькій 1/2 у клініці "Лікаріум", записатися в клініку можете за телефонами -048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.

АнкаДата: Неділя, 05.05.2024, 14:57 | Повідомлення # 12
Рядовий
Велика подяка за хороші рекомендації!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: