menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Отоларинголог Одеси відгуки
ЖаннаДата: Неділя, 05.05.2024, 14:31 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Отоларинголог Одеси відгуки

Доброго дня! Допоможіть знайти хорошого лора в м. Одесі. Давно заболіло горло, застуда, лікуюся у сімейного лікаря - толку немає.

ОксанеДата: Неділя, 05.05.2024, 14:33 | Повідомлення # 2
Рядовий
Хотілося б порекомендувати чудового лікаря і професіонала у своїй справі Гурську Тамару Валеріївну. Протягом декількох років звертаючись до неї по допомогу, і щоразу її призначення допомагали моєму одужанню, і нічого зайвого вона не призначає, все суворо за фактом.

Леля40Дата: Неділя, 05.05.2024, 14:33 | Повідомлення # 3
Рядовий
Відмінний лікар Гурська Тамара. У перший раз потрапили на прийом за порадою подруги, і тепер намагаємося ходити тільки до неї. Грамотна, уважна, докладно все пояснює, і що найголовніше, лікує дуже ефективно.

АльвіанаДата: Неділя, 05.05.2024, 14:33 | Повідомлення # 4
Рядовий
Гурська Тамара - чудовий лікар, професіонал своєї справи. Протягом 2-х місяців лікували двосторонній ексудативний отит, зверталися до лікарів Любчак і Басюк, результат - погіршення слуху. За порадою родичів, звернулися до Тамари Валеріївни. Через 3 дні стало набагато краще. Сподіваюся, що з таким лікарем я буду абсолютно здорова.

КатарінаДата: Неділя, 05.05.2024, 14:34 | Повідомлення # 5
Рядовий
Звернулася до Тамари Гурської з підозрою на гайморит, який вперше виник у мене в 33 роки! Дуже швидко і точно, а головне, професійно було поставлено діагноз, призначено лікування, після проведення якого я зрозуміла, що раніше практично не могла нормально дихати! Побільше б таких уважних, чуйних і професійних фахівців.

АвгустинаДата: Неділя, 05.05.2024, 14:34 | Повідомлення # 6
Рядовий
Дуже довго не могла знайти хорошого фахівця. Близько двох років безуспішно, за допомогою лікарів Леонової та Зеленцової, лікувалася. Прогнози їхні були не дуже оптимістичними, але після візиту до Тамари Валеріївни та виконання всіх його рекомендацій про хворобу я буквально забула. І не згадуємо вже 2 роки. Один із найкращих лікарів міста.

ЗвениславаДата: Неділя, 05.05.2024, 14:34 | Повідомлення # 7
Рядовий
Лікарів бачила вже чимало і про Гурську Тамару можу сказати - професіонал своєї справи. Вислухала всі мої скарги, дуже уважно оглянула, призначила грамотне лікування, відповіла на всі мої запитання. Я просто "ожила" після лікування.

ЛипеньДата: Неділя, 05.05.2024, 14:35 | Повідомлення # 8
Рядовий
Дуже ретельно все пояснює і уважно оглядає, і головне призначення все необхідне і максимально ефективне!  Раджу Гурську Тамару, як першокласного фахівця!

АрефіяДата: Неділя, 05.05.2024, 14:35 | Повідомлення # 9
Рядовий
Був на прийомі у лікаря Гурської. На рідкість уважний і професійний фахівець. Дивиться на стан пацієнта в комплексі. Рекомендую його як професіонала.

МірраДата: Неділя, 05.05.2024, 14:35 | Повідомлення # 10
Рядовий
Як можна записатися на прийом до цього лікаря?

Леля40Дата: Неділя, 05.05.2024, 14:36 | Повідомлення # 11
Рядовий
Доктор Гурська приймають у клініці Лікаріум на Генуезькій 1/2. Контактний телефон - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.

Майя5Дата: Неділя, 05.05.2024, 14:36 | Повідомлення # 12
Рядовий
Хороший лікар Гурська. Роз'яснює все доступною мовою, розклала все по поличках, Рекомендую!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: