Отоларинголог Одеси відгуки
|
|
Жанна | Дата: Неділя, 05.05.2024, 14:31 | Повідомлення # 1 |
 Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Отоларинголог Одеси відгуки
Доброго дня! Допоможіть знайти хорошого лора в м. Одесі. Давно заболіло горло, застуда, лікуюся у сімейного лікаря - толку немає.
|
|
| |
Оксане | Дата: Неділя, 05.05.2024, 14:33 | Повідомлення # 2 |
 Рядовий
| Хотілося б порекомендувати чудового лікаря і професіонала у своїй справі Гурську Тамару Валеріївну. Протягом декількох років звертаючись до неї по допомогу, і щоразу її призначення допомагали моєму одужанню, і нічого зайвого вона не призначає, все суворо за фактом.
|
|
| |
Леля40 | Дата: Неділя, 05.05.2024, 14:33 | Повідомлення # 3 |
 Рядовий
| Відмінний лікар Гурська Тамара. У перший раз потрапили на прийом за порадою подруги, і тепер намагаємося ходити тільки до неї. Грамотна, уважна, докладно все пояснює, і що найголовніше, лікує дуже ефективно.
|
|
| |
Альвіана | Дата: Неділя, 05.05.2024, 14:33 | Повідомлення # 4 |
 Рядовий
| Гурська Тамара - чудовий лікар, професіонал своєї справи. Протягом 2-х місяців лікували двосторонній ексудативний отит, зверталися до лікарів Любчак і Басюк, результат - погіршення слуху. За порадою родичів, звернулися до Тамари Валеріївни. Через 3 дні стало набагато краще. Сподіваюся, що з таким лікарем я буду абсолютно здорова.
|
|
| |
Катаріна | Дата: Неділя, 05.05.2024, 14:34 | Повідомлення # 5 |
 Рядовий
| Звернулася до Тамари Гурської з підозрою на гайморит, який вперше виник у мене в 33 роки! Дуже швидко і точно, а головне, професійно було поставлено діагноз, призначено лікування, після проведення якого я зрозуміла, що раніше практично не могла нормально дихати! Побільше б таких уважних, чуйних і професійних фахівців.
|
|
| |
Звенислава | Дата: Неділя, 05.05.2024, 14:34 | Повідомлення # 6 |
 Рядовий
| Лікарів бачила вже чимало і про Гурську Тамару можу сказати - професіонал своєї справи. Вислухала всі мої скарги, дуже уважно оглянула, призначила грамотне лікування, відповіла на всі мої запитання. Я просто "ожила" після лікування.
|
|
| |
Липень | Дата: Неділя, 05.05.2024, 14:35 | Повідомлення # 7 |
 Рядовий
| Дуже ретельно все пояснює і уважно оглядає, і головне призначення все необхідне і максимально ефективне! Раджу Гурську Тамару, як першокласного фахівця!
|
|
| |
Арефія | Дата: Неділя, 05.05.2024, 14:35 | Повідомлення # 8 |
 Рядовий
| Був на прийомі у лікаря Гурської. На рідкість уважний і професійний фахівець. Дивиться на стан пацієнта в комплексі. Рекомендую його як професіонала.
|
|
| |
Мірра | Дата: Неділя, 05.05.2024, 14:35 | Повідомлення # 9 |
 Рядовий
| Як можна записатися на прийом до цього лікаря?
|
|
| |
Леля40 | Дата: Неділя, 05.05.2024, 14:36 | Повідомлення # 10 |
 Рядовий
| Доктор Гурська приймають у клініці Лікаріум на Генуезькій 1/2. Контактний телефон - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Майя5 | Дата: Неділя, 05.05.2024, 14:36 | Повідомлення # 11 |
 Рядовий
| Хороший лікар Гурська. Роз'яснює все доступною мовою, розклала все по поличках, Рекомендую!
|
|
| |