menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Отоларинголог Одеса
LemacOlegДата: Неділя, 05.05.2024, 14:06 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Отоларинголог Одеса

Застудився, був сильний нежить, почало закладати вуха і з'явилося відчуття, що в голові рідина переливається, як наслідок, втрата слуху протягом дня знижувалася на 30-60%. Закладеність минула разом із застудою, але хрускіт у вухах під час ковтання з'явився і не проходить.
Відвідав дільничного ЛОРа. Діагноз - середній отит. Результат лікування - нуль. Порадьте якісного ЛОРа в Одесі.

serafima05Дата: Неділя, 05.05.2024, 14:06 | Повідомлення # 2
Сержант
Я щиро рекомендую доктора Гурську насамперед за добре, людське ставлення. Після першої консультації розумієш, що Тамара Валеріївна - грамотний фахівець, професіонал своєї справи з чуйною душею і відкритим серцем, людина, яка переживає за кожного свого пацієнта. Нарешті я дихаю без крапель. Почалося нове життя, взагалі, все по-іншому. Усім рекомендую не зволікати з ЛОР-проблемами, а одразу звертатися по допомогу.

ЮнонаДата: Неділя, 05.05.2024, 14:07 | Повідомлення # 3
Рядовий
Лікувалася у Тамари Валеріївни сама і приводила на лікування чоловіка, а тепер і дитину, загалом всією сім'єю спостерігаємося тільки у неї. Вона вже тільки своїм прийомом і манерою спілкування допомагає зрозуміти, що ти в надійних руках. Взагалі, можу точно говорити, що подібних лікарів у нас дуже мало.

СтаніславіяДата: Неділя, 05.05.2024, 14:08 | Повідомлення # 4
Рядовий
Відмінний лікар Гурська! Кваліфікований і дуже уважний, ввічливий, на відміну від більшості нинішніх лікарів.  Допомогла вилікувати отит, тоді як за місцем проживання в поліклініці лікар тільки судорожно кричав, ставив діагноз гайморит.

РогнедаДата: Неділя, 05.05.2024, 14:09 | Повідомлення # 5
Рядовий
Звернувся до Гурської Т.В. з хронічним гайморитом. Раніше лікувалася у лікарів Молчанова і Протасової, бажаного результату так і не отримала. Скільки було витрачено сил, часу, здоров'я. У підсумку порадили знайомі звернутися до Тамари Валеріївни, як до фахівця, який знає свою справу. І я не пошкодував ні на хвилину. Досвідчений лікар, майстер своєї справи, вона допомогла мені вилікувати обридлу за багато років мою недугу.

ЦециліяДата: Неділя, 05.05.2024, 14:10 | Повідомлення # 6
Рядовий
Два роки не могла перемогти гайморит, обійшла ЛОРів - Ковальчука, Величко, Мельникову, Добкіну і тільки за допомогою Юлії Олександрівни Чупи позбулася захворювання.  Рекомендую всім, хто не може побороти ЛОР-захворювання.

ЧулпанДата: Неділя, 05.05.2024, 14:11 | Повідомлення # 7
Рядовий
Прийшла з вазомоторним ринітом, дихати взагалі не могла.  Юлія Чупа виписала хорошу схему лікування. Звісно, ця недуга більше хронічного характеру, із загостреннями, але зараз дихаю нормально.

ТаМаРа26Дата: Неділя, 05.05.2024, 14:27 | Повідомлення # 8
Рядовий
Як я можу зв'язатися з лікарем Чупою Ю.А. для консультації?

СтаніславіяДата: Неділя, 05.05.2024, 14:28 | Повідомлення # 9
Рядовий
Запишіться до нього на прийом за телефонами: 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.

АнтуанаДата: Неділя, 05.05.2024, 14:28 | Повідомлення # 10
Рядовий
У якій клініці приймає лікарка Гурська і як зв'язатися?

РогнедаДата: Неділя, 05.05.2024, 14:28 | Повідомлення # 11
Рядовий
Тамара Валеріївна теж працює в клініці Лікаріум, телефони надали вище.

ЙосипДата: Неділя, 05.05.2024, 14:29 | Повідомлення # 12
Рядовий
Звернувся з фарингітом і осиплістю горла. Провела лікування, позбавила від хвороби. Уважний і професійний лікар. Рекомендую Юлію Чупу!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: