Отоларинголог Одеса Черемушки
|
|
Yanochka15 | Дата: Неділя, 05.05.2024, 13:55 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Отоларинголог Одеса Черемушки
Чоловік страждає від жорсткого нежитю. спати толком не може, як горизонтальне положення прийме, так усе закладає. Може хтось стикався з таким і може порадити слушного лікаря, бажано в районі Черемушок.
|
|
| |
Kalinskaya86 | Дата: Неділя, 05.05.2024, 13:55 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Сьогодні вдалося побувати на прийомі у чудового фахівця Гурської Т.В! Ретельний огляд, проведення дослідження і рекомендації дали зрозуміти, що я в надійному місці! Тамара Валеріївна докладно розповіла звідки з'явилися проблеми і що в першу чергу необхідно лікувати. Дуже вам рекомендую відвідати цього фахівця!
|
|
| |
Soychenko6 | Дата: Неділя, 05.05.2024, 13:55 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Дуже уважний, компетентний, ввічливий лікар! Провела ідеальний огляд, усе пояснила, розповіла, показала. Усі процедури з докладним поясненням і дуже акуратно. Призначила легке й ефективне лікування. Розвіяла всі негативні думки, що виникли у зв'язку із затяжним і хворобливим станом. Ніколи не писала відгуки, напевно тому, що не зустрічала ще таких лікарів, які заслуговують на найпозитивніший відгук, Тамара Валеріївна безумовно заслуговує! Буду рекомендувати обов'язково!
|
|
| |
Rianna99 | Дата: Неділя, 05.05.2024, 13:55 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Тамара Гурська дуже уважна лікарка. Усе розпитала. Як професіонал дуже хороша. До цього були в лікарів Стоянова та Оробець. Думаю, якщо вже вони довели мою дочку до такого фахівця, то як фахівці вони не дуже. Призначали легке лікування типу кропової водички. Тамара Валеріївна, як я зрозуміла, фахівець. Вона продіагностувала і призначила промивання гланд. Уже пройшли 2 сеанси. Лікарка все дуже акуратно робить. Будемо звертатися тільки до неї.
|
|
| |
Ксена | Дата: Неділя, 05.05.2024, 13:56 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Гурська Тамара теж дуже хороший лікар. Ми ходимо з дитиною і тільки до неї. І дивиться уважно, і все вислуховує. Найголовніше, що призначене лікування нам завжди допомагає. Рекомендуємо!
|
|
| |
Ауріка | Дата: Неділя, 05.05.2024, 13:56 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Хороша лікарка Гурська! Не нав'язує дороге лікування, а навпаки, все доступно, і те, що дійсно допомагає. Нам дуже сподобався!
|
|
| |
Беатріса | Дата: Неділя, 05.05.2024, 13:56 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Чудова лікарка Гурська. Повністю відповіла на всі мої запитання, розповіла різні методи лікування мого вазоматорного риніту. До цього жоден лікар (Зеленцова, Самунжі, Андрєєв) за багато років мого безуспішного лікування жодного разу не скерували навіть на аналізи, просто виписували ліки, не розбираючись у причинах. Справжній професіонал, уважний і небайдужий!
|
|
| |
Грація | Дата: Неділя, 05.05.2024, 13:57 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Гурська Тамара - це справді фахівець найвищого класу, це відчувається одразу. Уже з одного ставлення можна сказати, що ця людина відповідальна, серйозна, сумлінна у виконанні обов'язків, отже, і про пацієнтів піклується. Допомогла впоратися з проблемою, за що я їй дуже вдячна і вам рекомендую!
|
|
| |
Зіновія78 | Дата: Неділя, 05.05.2024, 13:57 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Професіоналізм. Уважне ставлення. Тамара Гурська слухає і чує пацієнта. Відкрита для запитань і готова на них відповісти. Чудова підтримка, зокрема моральна. Настільки орієнтованих на пацієнта лікарів ще не зустрічала.
|
|
| |
Адоніс | Дата: Неділя, 05.05.2024, 13:58 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Може у когось зберігся телефончик, як зв'язатися з Тамарою Гурською?
|
|
| |
Soychenko6 | Дата: Неділя, 05.05.2024, 13:58 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87 - адміністратор клініки Лікаріум, там приймає Тамара Валеріївна.
|
|
| |
Артамон | Дата: Неділя, 05.05.2024, 13:58 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Професійний і уважний лікар Гурська. Проводили деякі маніпуляції, все пройшло легко - швидко і безболісно. Жодного зайвого дослідження і медикаменту не призначила. Рекомендуємо.
|
|
| |