Отоларинголог Одеса Таїрове
|
|
PolIneya | Дата: Неділя, 05.05.2024, 13:50 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Отоларинголог Одеса Таїрове
Прошу, порадьте хорошого отоларинголога. Постійні отити, знижений слух. Від лікування в поліклініці за місцем проживання толку немає. Загалом втомилася. Якщо знаєте хорошого лікаря в районі Таїрова, буде чудово. Можна й інші райони міста - головне, щоб лікар був толковий.
|
|
| |
Зуева | Дата: Неділя, 05.05.2024, 13:50 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Є дуже хороша лікарка Гурська Тамара Валеріївна, допомагає навіть у дуже важких випадках, дуже рекомендую, але приймає він на Генуезькій.
|
|
| |
Анісіма | Дата: Неділя, 05.05.2024, 13:51 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я довгий час мучилася з хронічним тонзилітом і ангінами, сиділа на судинозвужувальних краплях. Жоден лікар не брався мені допомогти, поки я не потрапила на прийом до Тамари Гурської! Реальний фахівець!
|
|
| |
Омеляна | Дата: Неділя, 05.05.2024, 13:52 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Хороший лікар і фахівець Тамара Гурська, індивідуальний підхід до пацієнта. До неї була в Андрєєва і Сенька, наразі ходимо тільки до Тамари Валеріївни. Якісне та професійне лікування.
|
|
| |
RenataZz | Дата: Неділя, 05.05.2024, 13:52 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Гурська Т.В. - чудовий, грамотний фахівець, дуже тактовний і ввічливий! Звернулися до неї за рекомендаціями і так тепер, у разі проблеми, тільки до неї Рекомендую 100 %!
|
|
| |
Brittany71 | Дата: Неділя, 05.05.2024, 13:52 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Тамара Гурська професіонал у своїй справі. Сама в неї давно спостерігаюся і всім знайомим раджу. Дуже ввічлива й уважна, вникає в проблему свого пацієнта і робить усе необхідне. Чудовий лікар. Я їй дуже задоволена.
|
|
| |
hloya88 | Дата: Неділя, 05.05.2024, 13:53 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Я про Тамару Валеріївну найкращої думки, як про фахівця. Була в кількох лікарів Міуської і Тагунової, причому теж непоганих, але, на жаль, вони мені не змогли допомогти, а Чупа розібрався з моєю проблемою, лікування адекватне призначила.
|
|
| |
Ярина | Дата: Неділя, 05.05.2024, 13:53 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Все життя мучилася і не могла нормально дихати без крапель для носа. Доктор Гурська провела лікування. Дихаю як нормальна людина!
|
|
| |
Павла | Дата: Неділя, 05.05.2024, 13:53 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Знайшли доктора Гурську через знайомих медиків! Жодного разу не пошкодували, що до неї потрапили. Людина знає свою роботу. До цього мучилися в безкоштовній поліклініці... Тільки Тамара Валеріївна допомогла розібратися! Лікування виписує грамотно, нічого зайвого й ефективне!
|
|
| |
ChillMary | Дата: Неділя, 05.05.2024, 13:54 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Хто був на прийомі у лікарів Гурської Т.В, поділіться контактами?
|
|
| |
RenataZz | Дата: Неділя, 05.05.2024, 13:54 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Потрапити на прийом до цього лікаря, ви можете через адміністратора клініки "Лікаріум" -048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Корнелія | Дата: Неділя, 05.05.2024, 13:54 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Супердоктор! Була з дитиною на прийомі у Тамари Валеріївни - все розповіла, показала і заспокоїла! Раджу тільки цього ЛОРа!
|
|
| |