menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Отоларинголог Одеса відгуки
АнгелінаДата: Неділя, 05.05.2024, 13:44 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Отоларинголог Одеса відгуки

Виявила, що в мене дуже погано чує праве вухо, практично не чує, як через туман усе. Саме вухо не болить, коли гучні звуки, неприємно вуху. Ще що мене бентежить, що телефоном завжди розмовляю по цьому вуху. Порадьте, будь ласка, хорошого отоларинголога.

ДінаДата: Неділя, 05.05.2024, 13:44 | Повідомлення # 2
Сержант
Хочу порекомендувати Гурську Тамару Валеріївну, вона професіонал і має грамотний підхід до справи. Не могла вилікувати нежить протягом 10 років.  Тамара Валеріївна позбавила від захворювання за місячний курс.

ДроздоваДата: Неділя, 05.05.2024, 13:44 | Повідомлення # 3
Рядовий
Тамара Валеріївна досконало володіє величезними знаннями та досвідом. Особисто мені допомогла вилікувати важку форму гаймориту, позбавила мене нестерпного болю. Лікарі такого рівня велика рідкість у нашій охороні здоров'я.

АйлінДата: Неділя, 05.05.2024, 13:45 | Повідомлення # 4
Рядовий
Я хочу порекомендувати ЛОР-лікаря Гурську Т.В. - професіонала, впевнену у своїй справі людину, яка готова в будь-яку хвилину прийти на допомогу хворому. Це розумний, цілеспрямований фахівець вищого класу, який вміє з легкістю знайти підхід і до дорослих, і до дітей.  Рекомендую!

ЖансаяДата: Неділя, 05.05.2024, 13:45 | Повідомлення # 5
Рядовий
Дуже сильно заболіло вухо, я не могла ні спати, ні їсти. Сходила до двох лікарів Тагунової та Бондаренка, щодня призначали мені нове лікування, а ставало все гірше й гірше. На третій день мук за рекомендацією звернулася до лікаря Гурської, вона одразу призначила правильне лікування і мені вже наступного дня стало легше. Я змогла нарешті спати!

ВалеріанаДата: Неділя, 05.05.2024, 13:45 | Повідомлення # 6
Рядовий
Якось несерйозно ставилася до неприємних відчуттів у горлі, думала, само собою минеться. Однак, почитала в інтернеті, що причина може бути серйозна, ось і вирішила звернутися до лікаря.  Вирішила проконсультуватися з Гурською Т.В.. Після обстеження виявилося, що в мене фарингіт. Мене вона заспокоїла, сказала, що швидко вилікуємо. Слово вона може тримати. Зараз почуваюся набагато краще, думаю, що вже не повториться, але якщо навіть щось буде не так, я знаю, що цей прекрасний фахівець швидко впорається з цим.

VinnychenkoДата: Неділя, 05.05.2024, 13:46 | Повідомлення # 7
Рядовий
У мене гнійний гайморит, була у трьох лікарів - Титаренка, Жиленка, Колесніченка, всі хотіли робити прокол, але Тамара Гурська, сказала, що спочатку полікуємося, якщо не стане краще, тоді будемо робити прокол. Через 5 фізіопроцедур, які називаються дуже смішно - зозуля, а також фізіотерапії, мені стало добре, і я знову повернувся до нормального здорового життя, і ніхто нічого мені не колов! Раджу всім!

NovgorodtsevДата: Неділя, 05.05.2024, 13:46 | Повідомлення # 8
Рядовий
Як я можу записатися на прийом до лікаря Гурської Т.В.?

ЖансаяДата: Неділя, 05.05.2024, 13:47 | Повідомлення # 9
Рядовий
Ось контакти клініки, де працює Тамара Валеріївна - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.

СимонДата: Неділя, 05.05.2024, 13:48 | Повідомлення # 10
Рядовий
Тамара Валеріївна - чудовий фахівець у своїй галузі. Вона прекрасно розбирається в проблемах вух, горла і носа, і, що особливо цінно, завжди знаходить ефективне лікування.

ДінаДата: Неділя, 05.05.2024, 13:48 | Повідомлення # 11
Сержант
З Тамарою Валеріївною я нарешті розв'язав проблеми з хронічними захворюваннями горла, з якими боровся довгий час. Після невдалого досвіду з іншими отоларингологами, вона виявилася справжнім порятунком.

RasulzadeДата: Неділя, 05.05.2024, 13:48 | Повідомлення # 12
Рядовий
Тамара Гурська - дуже компетентна лікарка, професіонал з великої літери, що любить свою справу, володіє неймовірною харизмою і почуттям гумору. Незважаючи на завантаженість, приділяє достатньо уваги кожному своєму пацієнту!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: