Гурська Тамара Валеріївна відгуки
|
|
ІраЗвєрєва | Дата: Неділя, 05.05.2024, 13:33 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гурська Тамара Валеріївна відгуки Добрий день відвідувачі сайту! Порадьте, в клініці Лікаріум приймає ЛОР Гурська Тамара Валеріївна, що можете сказати про цього лікаря? Як вона вам, як фахівець?
|
|
| |
serafima05 | Дата: Неділя, 05.05.2024, 13:34 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Сподобалося ставлення лікаря до пацієнта з душею, відповідальний, грамотний, знає свою справу від і до... Була шалено рада, що звернулася саме до Гурської. Спасибі їй, вона просто змінила моє життя на краще. Покращила його якість. Просто немає слів. Я вже всім знайомим порекомендувала Тамару Валеріївну, як чудового ЛОР-лікаря!
|
|
| |
Вікторина | Дата: Неділя, 05.05.2024, 13:34 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Дивовижної чуйності та професіоналізму лікарка. Таких грамотних, тактовних і акуратних фахівців я ще не зустрічала. Ретельно обстежила, врахувала всі аспекти стану і вилікувала мій важкий гнійний синусит. Звичайно, не обійшлося без проколів, тому що все було запущено, але з якою увагою й акуратністю Тамара Валеріївна все робила. Це чарівні руки.
|
|
| |
Всемила | Дата: Неділя, 05.05.2024, 13:34 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Регулярні детальні огляди, контроль лікування. Так, гайморит - це неприємна хвороба. Але коли бачиш, як людина любить свою роботу, це допомагає простіше ставитися, а не тільки лежати і страждати. Рекомендую всім Тамару Гурську, у кого є ЛОР-проблеми. Вона лікує на відмінно!
|
|
| |
Женева | Дата: Неділя, 05.05.2024, 13:35 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| 28 років мене мучили мигдалини, постійна гнійна ангіна. Один раз заморожував їх, нічого не допомогло. Після лікування у Тамари Валеріївни мій організм почав працювати зовсім по-іншому і стало набагато легше. Вона дуже чуйна, чуйна і добра, як лікар, так і людина.
|
|
| |
AnToNiNa | Дата: Неділя, 05.05.2024, 13:35 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Лікарка Гурська допомогла мені позбутися сильного болю в лівому вусі і проблеми, про яку я не підозрювала, а вона була понад півтора року. Настійно рекомендую!
|
|
| |
Karoline55 | Дата: Неділя, 05.05.2024, 13:35 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Усе чітко і по справі. Ми задоволені. Зайвого не призначає. Ефект від лікування є!
|
|
| |
варламія | Дата: Неділя, 05.05.2024, 13:35 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Найграмотніший і найуважніший лікар, професіонал своєї справи, не упускає навіть дрібниці! Завдяки їй уже йду на поправку!
|
|
| |
Афанасія | Дата: Неділя, 05.05.2024, 13:36 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Як можна зв'язатися з Тамарою Валеріївною?
|
|
| |
AnToNiNa | Дата: Неділя, 05.05.2024, 13:36 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Записатися в клініку можете за телефонами - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Липень | Дата: Неділя, 05.05.2024, 13:37 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Відмінний лікар. Єдиний з ЛОРів, хто зміг розібратися і вилікувати мою доньку!
|
|
| |