menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Отоларинголог Тамара Валеріївна Гурська Одеса відгуки
РимочкаДата: Субота, 04.05.2024, 22:56 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Отоларинголог Тамара Валеріївна Гурська Одеса відгуки

Порадьте, будь ласка, грамотного ЛОРа, знайомі дуже добре відгукуються про Тамару Валеріївну Гурську, що можете розповісти про цього лікаря.

МуляДата: Неділя, 05.05.2024, 00:21 | Повідомлення # 2
Рядовий
У мене досить давно проблеми з носом, зверталася до іншого лікаря за консультацією, але мені нічим не допомогли. Дуже рада, що потрапила до Тамари Валеріївни. Це на сто відсотків моя лікарка: доброзичлива, але при цьому видно, що дуже хороший фахівець. Призначила необхідне обстеження і лікування, яке дійсно принесло полегшення. Однозначно рекомендую.

АнгелінаДата: Неділя, 05.05.2024, 00:22 | Повідомлення # 3
Рядовий
Кваліфікований фахівець. Розбирається у своїй галузі. Шукає причини захворювання, а не тільки знімає гострі ситуації.

ТашаДата: Неділя, 05.05.2024, 00:22 | Повідомлення # 4
Рядовий
Чудовий і професійний лікар! Вилікувала гайморит без "проколу". Після невдалого лікування і спроби проколу пазухи в іншого ЛОРа.

ЕльзаДата: Неділя, 05.05.2024, 00:23 | Повідомлення # 5
Рядовий
Прийшла з болями в горлі та вухах. Прийом шикарний, лікарка дуже вміла, відкоригувала лікування попереднього лікаря, повністю пояснивши чим треба лікуватися, а чим ні. На всі мої запитання, а їх було багато, відповіла без запиночок. Усе пояснювала зрозумілою мовою! Не просто лікар, а золото!

МріяДата: Неділя, 05.05.2024, 00:47 | Повідомлення # 6
Рядовий
Звернулася до Тамари Валеріївни в клініку Лікаріум. Лікар виявилася грамотною, ввічливою, дуже сподобалася! Лікування, яке вона нам призначила, допомогло відразу ж. Приголомшливий лікар! Дуже рекомендую!

РусланаДата: Неділя, 05.05.2024, 00:47 | Повідомлення # 7
Рядовий
Допомогла виправити помилку в лікуванні лікаря, у якого спостерігалися раніше. Супердоктор. Рекомендую всім!

ДаміраДата: Неділя, 05.05.2024, 00:47 | Повідомлення # 8
Рядовий
Відмінна лікарка з прогресивними поглядами на методи лікування і здоров'я людини. З її допомогою забув про проблеми з хронічним тонзилітом. Раніше хворів щомісяця, а після проведеного курсу лікування жодного разу протягом цілого року.

ІзідаДата: Неділя, 05.05.2024, 00:48 | Повідомлення # 9
Рядовий
Чудовий лікар! Зайвих ліків і процедур не призначає, все тільки потрібне! Дуже ввічлива, правильно призначила лікування, був затяжний нежить, усе швидко минуло, тепер у разі чого - тільки до Тамари Валеріївни! Порадувало, що це справді лікар, який і повинен він бути, і яких мало в нинішній час!

СлаваДата: Неділя, 05.05.2024, 00:50 | Повідомлення # 10
Рядовий
Якість обслуговування, ставлення до пацієнтів і професійний підхід! А головне - результат! Не варто витрачати час на тих лікарів, які прописують величезну кількість малоефективних ліків, 3-5 днів не минає нежить або кашель, всім до Тамари Валеріївни. Не пошкодуєте!

ФранческаДата: Неділя, 05.05.2024, 00:51 | Повідомлення # 11
Рядовий
До цього я безуспішно ходила до лікарів, і всі намагалися мене вилікувати, але хронічний тонзиліт, який мені ставили помилково, весь час мене турбував. Тамара Валеріївна - професіонал своєї справи, все грамотно і детально розповіла! Виявляється, все, що мені радили в інших клініках за великі гроші робити, абсолютно не потрібно! Я сама собі робила тільки гірше! Ця лікарка мене врятувала в прямому сенсі цього слова!

ФрумаДата: Неділя, 05.05.2024, 00:51 | Повідомлення # 12
Рядовий
Скажіть, як можна записатися до Тамари Валеріївни.

ІзідаДата: Неділя, 05.05.2024, 01:36 | Повідомлення # 13
Рядовий
До Тамари Валеріївни можете записатися через адміністратора клініки Лікаріум за телефонами - 096 388-18-99, 095 751-31-63, 093 542-94-87.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: