Тамара Валеріївна Гурська Одеса відгуки
|
|
Ріна | Дата: Субота, 04.05.2024, 22:37 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Тамара Валеріївна Гурська Одеса відгуки
Привіт! Мені порекомендували ЛОРа Гурську Тамару Валеріївну з клініки Лікаріум, кажуть, вона вона добре справляється з тонзилітом. Хто у неї лікувався розкажіть.
|
|
| |
Джулія | Дата: Субота, 04.05.2024, 22:40 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Відмінний досвідчений лікар. Рідкісний підхід у наш час - розібратися в проблемі, без призначення купи зайвих препаратів, знімків, аналізів і розводу на додаткові послуги. Вкрай раджу, оскільки був у багатьох.
|
|
| |
Маріанна | Дата: Субота, 04.05.2024, 22:41 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Звертаюся до цього лікаря не вперше, ніякої води, зайвих ліків, процедур, все чітко, конкретно у справі, результат відчутний відразу. Це той випадок, коли лікар лікує.
|
|
| |
Юфа | Дата: Субота, 04.05.2024, 22:48 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Дуже ціную лікарів, які призначають тільки все по справі, не "заліковують", як багато хто зараз це любить робити. Довго ходила з пробками в горлі та нежиттю, не могли вилікуватися, але після відвідин Тамари Валеріївни з'ясували швидко причину - гриби та позбулися хвороби в найкоротший термін.
|
|
| |
Аманда | Дата: Субота, 04.05.2024, 22:49 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Найкращий ЛОР у місті! Двічі рятувала мене від гаймориту. При тому, що першого разу в поліклініці за пропискою його не впізнали і послали додому лікувати ГРВІ, хоча зверталася у важкому стані. Все системно, організовано, доступно, зрозуміло! І дуже добре людське ставлення.
|
|
| |
Анка | Дата: Субота, 04.05.2024, 22:50 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Тамара Валеріївна - найкращий ЛОР-лікар і дуже хороша людина. До кожного пацієнта знайде підхід і грамотно підбере ефективне лікування. Дуже раді, що знайшли фахівця такого рівня. Побільше б лікарів, як вона.
|
|
| |
Мадіна | Дата: Субота, 04.05.2024, 22:50 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Звернулася до Тамари Валеріївни на 32 тижні вагітності, коли інший лікар "долікував" мене до гаймориту та отиту. Суперлікар, призначила грамотне лікування, все по справі. Дуже приємна у спілкуванні.
|
|
| |
Раїса | Дата: Субота, 04.05.2024, 22:51 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Зверталася до ЛОРа Гурської кілька разів, проблеми з вухами в мене з дитинства. Відразу бачить у чому проблема, головне, вміє поставити правильний діагноз і призначити лікування, чого не вміють більшість лікарів. Призначає недорогі ліки, при цьому вони допомагають. Розумниця! Я знайшла свого лікаря-ЛОРа!
|
|
| |
ерікаа | Дата: Субота, 04.05.2024, 22:51 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Гурська Тамара Валеріївна! Це найкращий лікар, якого я коли-небудь зустрічала. Найвища професійна компетентність, доброзичливість, чуйність, уважність, почуття міри у всьому.
|
|
| |
Лія | Дата: Субота, 04.05.2024, 22:53 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Лікар Гурська Т.В. дуже грамотний фахівець. Уважна, чуйна, доброзичлива, доброзичлива. Підбадьорить, втішить і вилікує негайно і безсумнівно. Таких лікарів зустрінеш рідко.
|
|
| |
Нателла | Дата: Субота, 04.05.2024, 22:53 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Зацікавив цей фахівець, підкажіть як можна до неї записатися.
|
|
| |
Мадіна | Дата: Субота, 04.05.2024, 22:56 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Тамара Валеріївна працює в клініці Лікаріум на Генуезькій 1/2, записатися до неї можна за телефонами - +38 (048) 230-90-02, +38 (096) 388-18-99, +38 (095) 751-31-63, +38 (093) 542-94-87.
|
|
| |
Верося | Дата: Субота, 04.05.2024, 22:56 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Найчудовіший лікар! Вилікує навіть запущені "речі".
|
|
| |