Отоларинголог Тамара Валеріївна Гурська відгуки
|
|
Марк | Дата: Субота, 04.05.2024, 22:08 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Отоларинголог Тамара Валеріївна Гурська відгуки
Добрий вечір! Хочеться дізнатися про ЛОРа Тамару Валеріївну Гурську. Яку інформацію про неї ви можете надати? Допомогла вона вам вилікуватися? Які відгуки можете залишити про цього лікаря?
|
|
| |
Самуїлович | Дата: Субота, 04.05.2024, 22:08 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Звертався до цього лікаря з кількох питань, пов'язаних зі слизовою, отримав вичерпну відповідь. Дуже докладно пояснює, за якої обставини який перебіг хвороби, і що, як лікувати. Відчувається залученість Тамари Валеріївни до процесу одужання. Рекомендую її відвідати!
|
|
| |
Кіма | Дата: Субота, 04.05.2024, 22:08 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Прийшла із закладеністю носа, Тамара Валеріївна дуже професійно зібрала анамнез, оглянула, дала безліч рекомендацій, я їй дуже вдячна. Виключили те, чого я найбільше боялася, зараз лікуюся за рекомендацією. Рідко, коли зустрінеш таких чуйних лікарів. Однозначно рекомендую.
|
|
| |
оольгаа3 | Дата: Субота, 04.05.2024, 22:09 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Звернулася до Гурської Т.В. з проблемою тонзиліту, вона дуже докладно розповіла про можливі причини, запропонувала кілька варіантів лікування. Промивання мигдаликів пройшло комфортно і безболісно. Раджу!
|
|
| |
Evgeny1998 | Дата: Субота, 04.05.2024, 22:09 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Прийшла до Тамари Валеріївни з алергічним кашлем, хрипами, забитим носом і горлом, що постійно болить. Лікар - розумничка, все докладно пояснила, прописала препарати. Минув місяць, з тими препаратами, які вона мені прописала, мені набагато краще. Я 3 роки мучилася з болями в горлі, і, нарешті, це закінчилося, кашлю практично немає, але вже зараз мені хочеться жити і радіти життю!
|
|
| |
violetta77 | Дата: Субота, 04.05.2024, 22:09 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Кваліфікований лікар і дуже хороша людина. Допомогла вирішити проблему не тільки в її галузі. Турбота і чудове ставлення до пацієнтів.
|
|
| |
Spiller | Дата: Субота, 04.05.2024, 22:10 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Чудова лікарка, чудовий професіонал, уважна, обізнана і з золотими руками. Промила вухо, видаливши сірчану пробку швидко, якісно і не боляче! У клініці сучасне обладнання (є з чим і ким порівнювати). Рекомендую і сама в разі проблем буду звертатися до Тамари Валеріївни.
|
|
| |
Novgorodtsev | Дата: Субота, 04.05.2024, 22:10 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Призначене лікування допомогло. Уважний і досвідчений лікар, який любить свою справу.
|
|
| |
73zhasmine | Дата: Субота, 04.05.2024, 22:10 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Це дуже уважний, чуйний, а головне - компетентний фахівець! У мене професія пов'язана з голосом, і завдяки їй я вже вчора змогла відіграти виставу!
|
|
| |
Rasulzade | Дата: Субота, 04.05.2024, 22:11 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Юлія Олександрівна дуже чуйна з розумінням людина і крутий професіонал своєї справи. Настільки грамотно була дана консультація та огляд, що за 3 дні все пройшло.
|
|
| |
Матильдаа | Дата: Субота, 04.05.2024, 22:11 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Хочеться потрапити на прийом до цього ЛОРа, можете залишити її координати.
|
|
| |
violetta77 | Дата: Субота, 04.05.2024, 22:11 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Тамара Валеріївна приймає в клініці Лікаріум, телефони для запису на прийом - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
yunooona | Дата: Субота, 04.05.2024, 22:11 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Сподобався людський підхід Тамари Валеріївни до проблеми пацієнта, справжнє занурення у вивчення проблеми і пошук відповідного лікування. Рекомендую!
|
|
| |