menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Лікар дорослий остеопат Одеса
ronika827Дата: Субота, 04.05.2024, 16:08 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Лікар дорослий остеопат Одеса

Шановні форумчани, підкажіть хорошого остеопата в Одесі - наслідки старої аварії даються взнаки. Офіційна медицина мені допомогти не може, це моя остання надія.

Olenka2Дата: Субота, 04.05.2024, 16:08 | Повідомлення # 2
Сержант
Усім раджу звертатися до Забранського Владислава Володимировича, все ж, дбайливіше, безпечніше й ефективніше за остеопатію нічого немає! А взагалі, звертаюся до нього не вперше, хочу зазначити, що він висококласний фахівець!

BoimystrukIrДата: Субота, 04.05.2024, 16:08 | Повідомлення # 3
Рядовий
Владислав Володимирович чудово провів прийом. Мені абсолютно все сподобалося. Жодних нарікань у мене немає. Уперше за 8 років нам дуже дохідливо і зрозуміло пояснили і змалювали причину захворювань, які нас хвилюють.  Я вважаю, що він - чудовий професіонал. Не дарма ми чекали її прийому так довго!

АфанасіяДата: Субота, 04.05.2024, 16:09 | Повідомлення # 4
Сержант
Після других пологів сильно стало боліти крижі. У період загострення було боляче ходити й навіть лежати. 8 років ходила по лікарях. Травматологи, мануали, фізіопроцедури - давали тимчасове полегшення. Про остеопатів чула різне приблизно 50/50. Коли зрозуміла, що стає гірше, вирішила сходити, спробувати. Владислав Володимирович оглянув мене і знайшов те, про що я навіть подумати не могла. За курс сеансів болі пішли.

РоксанаДата: Субота, 04.05.2024, 16:09 | Повідомлення # 5
Рядовий
Дуже крутий фахівець. Я в захваті! Стала значно менше боліти спина, виправилася постава. Обов'язково прийду ще на повторний курс!

ЯсмінаДата: Субота, 04.05.2024, 16:09 | Повідомлення # 6
Рядовий
Для реабілітації після важких операцій, потрібен був хороший реабілітолог, довго не могли зважитися. Головне для нас було - не нашкодити. Звернулися до Владислава Володимировича і не дарма! Не шкодуємо ні краплі, чуйний, розуміючий, все розповість! Нам дуже допоміг, результат очевидний!

КсеніяДата: Субота, 04.05.2024, 16:10 | Повідомлення # 7
Рядовий
Владислав Володимирович допоміг відновитися після травми. Я вже багато років займається спортом і тут отримала сильні пошкодження. Курс проходила недовго, але помітні поліпшення були помітні вже через кілька сеансів. Владислав Володимирович поводиться дуже шанобливо і чуйно по відношенню до мене і прекрасно виконує свою роботу. Зараз я вже повністю відновилася і знову займаюся.

Yanochka15Дата: Субота, 04.05.2024, 16:10 | Повідомлення # 8
Рядовий
До Владислава Володимировича приходила вже кілька разів. І кожен сеанс проходив на найвищому рівні з поліпшувальним ефектом. Рекомендуємо!

РаїсаДата: Субота, 04.05.2024, 16:10 | Повідомлення # 9
Рядовий
Владислав Володимирович - висококваліфікований фахівець!  А найголовніше, з'явився результат ще під час курсу, болі почали відступати. Здатний проконсультувати з будь-якого питання щодо здоров'я. Наступний курс будемо проходити теж у неї.

Tyleshova9Дата: Субота, 04.05.2024, 16:11 | Повідомлення # 10
Рядовий
Як можна записатися на сеанси до лікаря Забранського?

Olenka2Дата: Субота, 04.05.2024, 16:11 | Повідомлення # 11
Сержант
0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович.

МікаДата: Субота, 04.05.2024, 16:11 | Повідомлення # 12
Рядовий
Дуже сподобався підхід, після перших сеансів уже був значний прогрес!  Дуже рекомендую Владислава Забранського!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: