menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Масажист реабілітолог Одеса
АреанаДата: Субота, 04.05.2024, 15:40 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Масажист реабілітолог Одеса

Порадьте перевіреного масажиста-реабілітолога для дорослого. Шукаємо кваліфікованого фахівця, якщо знаєте повідомте.

МальвінаДата: Субота, 04.05.2024, 15:42 | Повідомлення # 2
Рядовий
У мене вивих атланта, я потрапила в ДТП, після численного лікування, походів у поліклініку на масаж, я не побачила різниці, оскільки шия постійно турбувала, а нещодавно мені порадили сходити до масажиста Владислава Володимировича Забранського. І ось що я можу сказати: я ходжу, звісно, не так давно, але вже за кілька прийомів мені стало набагато легше, і наразі я продовжую ходити на прийом.

БьянкаДата: Субота, 04.05.2024, 15:42 | Повідомлення # 3
Рядовий
Дуже рада, що я знайшла такого фахівця, як Владислав Володимирович. Чудовий масажист, професіонал своєї справи, завжди привітний і доброзичливий. А головне - ефект чудовий. Рекомендую!

ЗлатаДата: Субота, 04.05.2024, 15:59 | Повідомлення # 4
Рядовий
Владислав Володимирович - прекрасний фахівець. Крім того, що професіонал у своїй справі, він уміє розташувати до себе. Дуже чуйний і уважний фахівець, просто золоті ручки. І ціна за послугу цілком прийнятна. Хороші фахівці дешево не коштують

ПетринаДата: Субота, 04.05.2024, 15:59 | Повідомлення # 5
Рядовий
Дуже вдячна Владиславу Володимировичу. Мало кого з масажистів можна похвалити за такий чуйний підхід до пацієнта. Дуже уважний до всіх деталей. Відчуваєш, що потрапив до фаната своєї справи!  Професіоналізм на висоті!

ЕлладаДата: Субота, 04.05.2024, 15:59 | Повідомлення # 6
Рядовий
Грамотний фахівець, відповідальний, індивідуальний підхід. Виконує свою роботу якісно з результатом! Професіонал, світла і добра енергетика!

МатильдааДата: Субота, 04.05.2024, 16:00 | Повідомлення # 7
Рядовий
Була на відмінному масажі у Владислава Володимировича. Була вперше саме в нього. Дуже задоволена - позитивний, тактовний, знає свою справу і без зайвої балаканини під час масажу - чим зазвичай страждають жінки масажистки. Якісно розім'яв усе тіло з олією, я в захваті, ніби дихати легше стало, приходила з болем між лопаток і в плечах.

ПавлаДата: Субота, 04.05.2024, 16:00 | Повідомлення # 8
Рядовий
Фахівця порадила подруга і я не пошкодувала. Різницю відразу побачила між бюджетним масажем у поліклініці та у Владислава Володимировича. Рекомендую!

СніжанаДата: Субота, 04.05.2024, 16:03 | Повідомлення # 9
Сержант
Робила в нього курс масажу. Дуже хороший масажист. Ніякої халтури. Усі м'язи опрацьовує на "відмінно". Ефектом після дуже задоволена. Болі в спині й попереку зникли. Дуже тактовний.

ІкаріяДата: Субота, 04.05.2024, 16:03 | Повідомлення # 10
Рядовий
Як можна зв'язатися з Владиславом Володимировичем і де він приймає?

МатильдааДата: Субота, 04.05.2024, 16:03 | Повідомлення # 11
Рядовий
Цитата Зв'язатися можна за телефонами - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792. Приймає він у себе вдома на вул. Б. Хмельницького 49.

АзадаДата: Субота, 04.05.2024, 16:03 | Повідомлення # 12
Рядовий
Результат! Індивідуальний підхід! Рекомендую Владислава Забранського!  Професіонал своєї справи!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: