menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Остеопат Забранський Владислав Володимирович відгуки
ДаринаОДата: Субота, 04.05.2024, 02:37 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Остеопат Забранський Владислав Володимирович відгуки

Мені радить наш невролог звернутися до остеопата Забранського Владислава Володимировича. Є люди які зверталися до цього фахівця? Які результати вашого лікування? Чи варто до нього звертатися?

ЛяляГДата: Субота, 04.05.2024, 02:37 | Повідомлення # 2
Рядовий
Років 7 тому почалися проблеми зі спиною. Дійшло все до того, що без болю навіть лягти не могла. Звернулися по допомогу до остеопата Забранського. Він уважно вислухав, подивився знімки МРТ, що в мене і куди змістилося. Після першого прийому стало набагато легше. Завдяки сеансам зникли болі в спині. Дуже вдячна Владиславу Володимировичу і вам раджу.

АрінаЯДата: Субота, 04.05.2024, 02:38 | Повідомлення # 3
Рядовий
Прийшла на прийом до лікаря Забранського В.В. з болями в попереку. Уважно вислухав, детально пояснив мою проблему. Уже після першого прийому було видно поліпшення. Рекомендую!

ІннаЛДата: Субота, 04.05.2024, 02:39 | Повідомлення # 4
Рядовий
Турбував біль у нижній частині спини. Кілька разів інші лікарі нібито лікували спину, але результату не було. Дійшло до того, що не допомагало знеболювальне. Звернулася до Владислава Володимировича. Я була просто вражена! Цей лікар усе детально розповів, оглянув, визначив причину болю і сказав що робити. Більше нічого не болить! Я дуже вдячна Владиславу Володимировичу за допомогу!

ЯринаСДата: Субота, 04.05.2024, 02:39 | Повідомлення # 5
Рядовий
Спеціаліст викликає прихильність до себе, уважно вислуховує, уточнює важливі моменти, результат з'являється після першого сеансу. Загалом, просто чудовий лікар, майстер своєї справи!

МілаДДата: Субота, 04.05.2024, 02:39 | Повідомлення # 6
Рядовий
Дуже болів поперек, навіть не знала що робити, але Владислав Володимирович просто чарівник. Від нього пішла здоровою, показав які робити вправи для профілактики.

ЖанаЕДата: Субота, 04.05.2024, 02:40 | Повідомлення # 7
Рядовий
Були болі в попереку, між лопаток і в шийному відділі. Звернулася до лікаря Забранського вперше і залишилася задоволена, легка рука, уважність до скарг, все підребер'я розповів і показав, призначив вправи. Пройшли болі просто наступного дня!

КеріГДата: Субота, 04.05.2024, 02:40 | Повідомлення # 8
Рядовий
Разом із чоловіком були в лікаря Забранського, кожен зі своїми проблемами, загалом стало краще, рекомендації отримано, лікар навчив простих вправ, після 2 заключного сеансу самопочуття стало значно кращим. Лікар доброзичливий, уважний, усе пояснює. Прийомом дуже задоволені, рекомендую.

АняЛДата: Субота, 04.05.2024, 02:41 | Повідомлення # 9
Рядовий
Владислав Володимирович приголомшливий лікар, із золотими руками. Допоміг мені з моєю проблемою болю в попереку після робочого дня, після першого відвідування вже відчувається результат, біль значно зменшився, і відчуття скутості в спині зникло. Все дохідливо пояснює і показує, де і які проблеми, також дуже докладно розповість, що робити, щоб цих проблем не було. Найкращий лікар, усім раджу!

КсюшаКДата: Субота, 04.05.2024, 02:41 | Повідомлення # 10
Рядовий
Професіонал своєї справи. Рада, що потрапила саме до нього. Надав ефективне лікування, показав масу корисних вправ. Буду виконувати всі рекомендації.

ВаляГДата: Субота, 04.05.2024, 02:41 | Повідомлення # 11
Рядовий
Напишіть мені, будь ласка, номер телефону остеопата Забранського В.В. Заздалегідь спасибі чекаю.

ДаринаОДата: Субота, 04.05.2024, 02:42 | Повідомлення # 12
Рядовий
Усім велике спасибі за відповіді. Напишіть мені, будь ласка, де приймає Владислав Володимирович.

АняЛДата: Субота, 04.05.2024, 02:42 | Повідомлення # 13
Рядовий
Остеопат Забранський Владислав Володимирович приймає в приватному кабінеті на вулиці Б. Хмельницького 49. Телефони 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: