menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Реабілітолог Чорноморськ
ЮнаДата: Четвер, 02.05.2024, 17:48 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Реабілітолог Чорноморськ

Для відновлення після ДТП потрібен хороший реабілітолог. Порадьте до кого краще звернутися в Чорноморську?

СлавяночкаДата: Четвер, 02.05.2024, 17:48 | Повідомлення # 2
Рядовий
У Чорноморську лікарів, які відновлюють після травм, я не знайшла. В Одесі є грамотний реабілітолог Забранський Владислав, піднімає важких хворих.

МаріДата: Четвер, 02.05.2024, 17:48 | Повідомлення # 3
Сержант
Потрапила до Забранського після травми, пошкодила ногу сильно. Він серйозно зайнявся моїм лікуванням, відновленням, завжди дохідливо, зрозуміло все пояснював, що треба робити, чого робити не можна. З його рекомендаціями швидко одужала, взагалі не очікував, що зможу так скоро відновитися. Дійсно талант у людини, він на ноги ставить навіть важких пацієнтів.  Рекомендую!

СніжанаДата: Четвер, 02.05.2024, 17:49 | Повідомлення # 4
Сержант
Владислав Володимирович - дуже грамотний фахівець і приємна людина. Індивідуально підбирає метод лікування і корекції, виходячи з ситуації і можливостей. Однозначно раджу!

КарімДата: Четвер, 02.05.2024, 17:49 | Повідомлення # 5
Рядовий
Множинні переломи ніг після ДТП. Остеосинтез обох кінцівок. Невелике вкорочення однієї ноги. Майже не сподівалася знайти грамотного фахівця. Саме реабілітолога, бо кістки мені зібрали хірурги, за зрощенням і загоєнням спостерігали ортопеди, але допомогти зрозуміти, як далі користуватися новими ногами, міг тільки реабілітолог. Дуже рада, що потрапила саме до Владислава Володимировича, через пару місяців занять бігаю.

Баба-ЯгаДата: Четвер, 02.05.2024, 17:49 | Повідомлення # 6
Рядовий
У мене було кілька травм після автомобільної аварії. Лікоть, коліно погано згиналися, болів поперек. Я звик до активного способу життя, а виходив швидше пасивний сидячий. Одна моя хороша знайома порадила звернутися до Владислава Забранського І я можу сказати, що він впорався з моєю проблемою на 100%! Ми щільно займалися, загалом пішло на реабілітацію близько трьох місяців, але все це було того варте! До лікування я по сходах ледь міг піднятися, а тепер знову на велосипеді кататися можу. Так що раджу, якщо у вас якась травма, відразу до Владислава Володимировича!

МайклДата: Четвер, 02.05.2024, 17:50 | Повідомлення # 7
Рядовий
Владислав Володимирович найкращий фахівець у своїй справі. Індивідуальний підхід до кожного пацієнта.  Результат не змушує себе довго чекати. Радила і буду радити цього фахівця. Не пошкодуєте.

ГрафиняДата: Четвер, 02.05.2024, 17:50 | Повідомлення # 8
Рядовий
Як я можу зв'язатися з Владиславом Володимировичем?

КарімДата: Четвер, 02.05.2024, 17:50 | Повідомлення # 9
Рядовий
Телефонуйте та домовляйтеся:0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792

ЕльгаДата: Четвер, 02.05.2024, 17:50 | Повідомлення # 10
Сержант
Можна дізнатися, де приймає Владислав Забранський?

МаріДата: Четвер, 02.05.2024, 17:51 | Повідомлення # 11
Сержант
Владислав Володимирович зараз приймає у себе вдома на вул. Богдана Хмельницького 49. Раніше працював у МКЛ № 10 і в клініці «Вектор Плюс».

ЮнаДата: Четвер, 02.05.2024, 17:51 | Повідомлення # 12
Сержант
Дякую всім за відгуки. Уже проходимо реабілітацію, все чудово.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: