Найкращий реабілітолог Одеса
|
|
Soychenko6 | Дата: Четвер, 02.05.2024, 16:48 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий реабілітолог Одеса
Була операція на колінному суглобі. Шукаю реабілітолога, який спеціалізується на відновлювальному лікуванні пацієнтів після операцій на колінному суглобі. Можете порекомендувати такого лікаря?
|
|
| |
oksaanochhka | Дата: Четвер, 02.05.2024, 16:49 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Владислав Володимирович Забранський дуже професійний у своїй справі. Таких реабілітологів мало. Найвищі оцінки їй за все. Лікар із великої літери. Його сміливо можна рекомендувати всім.
|
|
| |
Пабло | Дата: Четвер, 02.05.2024, 16:49 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Хороший, терплячий і професійний лікар. Він подивився мої знімки, все обговорив, доступно пояснив що не так, де з'явилися грижі. Розповів усе від початку до кінця, усе розжував «від» і «до», порадив, що з цим робити і куди далі рухатися. Я всім рекомендую Владислава Володимировича!
|
|
| |
serafima05 | Дата: Четвер, 02.05.2024, 17:11 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Дуже ввічливий і чуйний лікар. Вражена рівнем професіоналізму. Те, що попередні реабілітологи Березовський і Коробейников намагалися лікувати не те що треба. Переглянув знімки МРТ хребта і зрозумів, де що болить практично без слів. Дав чіткі рекомендації щодо лікування. Приділив багато часу, уважно вислухав, докладно відповідав на всі запитання. Щаслива, що знайшла професіонала своєї справи. Буду продовжувати лікування в нього.
|
|
| |
Аміна | Дата: Четвер, 02.05.2024, 17:11 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Доброзичливий, уважний, досвідчений і обізнаний лікар, який викликає довіру і розуміє свою професію. Він призначив мені курс лікування і проконсультував. Я була не вперше у Владислава Володимировича, його лікування мені завжди допомагає!
|
|
| |
Федя | Дата: Четвер, 02.05.2024, 17:13 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Минулої зими зламав ногу, дуже складний перелом, ходив у гіпсі 2,5 місяця, у травмпункті говорили, що нога не зростеться правильно, і що в гіпсі ходитиму набагато довше. Звернувшись до Владислава Володимировича, я отримав найкращий сервіс і в підсумку мій перелом зрісся без зміщення!
|
|
| |
Leilaniii | Дата: Четвер, 02.05.2024, 17:13 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Владислав Володимирович - прекрасний лікар! Знайома з ним уже понад два роки, постійно відправляю до нього всіх родичів і знайомих - результат його роботи радує всіх! Владислав Володимирович чудово підбирає потрібне лікування, завжди в курсі всіх новинок у сфері медицини.
|
|
| |
magicAnna | Дата: Четвер, 02.05.2024, 17:20 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Вдячна досвідченому і висококваліфікованому фахівцеві Забранському Владиславу Володимировичу. Пояснив що, як і які наслідки можуть бути. Розписав увесь хід лікування і воно принесло свої результати. Усім рекомендую цього лікаря!
|
|
| |
Туся | Дата: Четвер, 02.05.2024, 17:20 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Зовсім не могла ходити, коліно болить, нога не гнеться. Переглянув Владислав Володимирович мої знімки і спокійно впевнено взявся за лікування, минуло три місяці, а результат на обличчя. Біль пішов, почала нормально ходити, величезне поліпшення, сплю без болю. Рекомендую!
|
|
| |
Раїса | Дата: Четвер, 02.05.2024, 17:21 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як можна записатися до Владислава Забранського? Черга велика?
|
|
| |
Leilaniii | Дата: Четвер, 02.05.2024, 17:25 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - телефони для запису. Я на прийом до Владислава Володимировича потрапила через тиждень, а моя знайома через - два, це говорить про хорошу кваліфікацію лікаря.
|
|
| |
Захар | Дата: Четвер, 02.05.2024, 17:25 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Уважний лікар, з почуттям гумору лікар. Владислав Володимирович вчасно провів прийом, розповів усе по справі, поставив правильний діагноз і призначив лікування, яке відразу допомогло.
|
|
| |