menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Найкращий реабілітолог Одеса
Soychenko6Дата: Четвер, 02.05.2024, 16:48 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Найкращий реабілітолог Одеса

Була операція на колінному суглобі.  Шукаю реабілітолога, який спеціалізується на відновлювальному лікуванні пацієнтів після операцій на колінному суглобі. Можете порекомендувати такого лікаря?

oksaanochhkaДата: Четвер, 02.05.2024, 16:49 | Повідомлення # 2
Рядовий
Владислав Володимирович Забранський дуже професійний у своїй справі. Таких реабілітологів мало. Найвищі оцінки їй за все. Лікар із великої літери.  Його сміливо можна рекомендувати всім.

ПаблоДата: Четвер, 02.05.2024, 16:49 | Повідомлення # 3
Рядовий
Хороший, терплячий і професійний лікар. Він подивився мої знімки, все обговорив, доступно пояснив що не так, де з'явилися грижі. Розповів усе від початку до кінця, усе розжував «від» і «до», порадив, що з цим робити і куди далі рухатися. Я всім рекомендую Владислава Володимировича!

serafima05Дата: Четвер, 02.05.2024, 17:11 | Повідомлення # 4
Сержант
Дуже ввічливий і чуйний лікар. Вражена рівнем професіоналізму. Те, що попередні реабілітологи Березовський і Коробейников намагалися лікувати не те що треба. Переглянув знімки МРТ хребта і зрозумів, де що болить практично без слів. Дав чіткі рекомендації щодо лікування. Приділив багато часу, уважно вислухав, докладно відповідав на всі запитання. Щаслива, що знайшла професіонала своєї справи. Буду продовжувати лікування в нього.

АмінаДата: Четвер, 02.05.2024, 17:11 | Повідомлення # 5
Рядовий
Доброзичливий, уважний, досвідчений і обізнаний лікар, який викликає довіру і розуміє свою професію. Він призначив мені курс лікування і проконсультував. Я була не вперше у Владислава Володимировича, його лікування мені завжди допомагає!

ФедяДата: Четвер, 02.05.2024, 17:13 | Повідомлення # 6
Рядовий
Минулої зими зламав ногу, дуже складний перелом, ходив у гіпсі 2,5 місяця, у травмпункті говорили, що нога не зростеться правильно, і що в гіпсі ходитиму набагато довше. Звернувшись до Владислава Володимировича, я отримав найкращий сервіс і в підсумку мій перелом зрісся без зміщення!

LeilaniiiДата: Четвер, 02.05.2024, 17:13 | Повідомлення # 7
Рядовий
Владислав Володимирович - прекрасний лікар! Знайома з ним уже понад два роки, постійно відправляю до нього всіх родичів і знайомих - результат його роботи радує всіх! Владислав Володимирович чудово підбирає потрібне лікування, завжди в курсі всіх новинок у сфері медицини.

magicAnnaДата: Четвер, 02.05.2024, 17:20 | Повідомлення # 8
Рядовий
Вдячна досвідченому і висококваліфікованому фахівцеві Забранському Владиславу Володимировичу. Пояснив що, як і які наслідки можуть бути. Розписав увесь хід лікування і воно принесло свої результати. Усім рекомендую цього лікаря!

ТусяДата: Четвер, 02.05.2024, 17:20 | Повідомлення # 9
Рядовий
Зовсім не могла ходити, коліно болить, нога не гнеться. Переглянув Владислав Володимирович мої знімки і спокійно впевнено взявся за лікування, минуло три місяці, а результат на обличчя. Біль пішов, почала нормально ходити, величезне поліпшення, сплю без болю. Рекомендую!

РаїсаДата: Четвер, 02.05.2024, 17:21 | Повідомлення # 10
Рядовий
Як можна записатися до Владислава Забранського? Черга велика?

LeilaniiiДата: Четвер, 02.05.2024, 17:25 | Повідомлення # 11
Рядовий
0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - телефони для запису. Я на прийом до Владислава Володимировича потрапила через тиждень, а моя знайома через - два, це говорить про хорошу кваліфікацію лікаря.

ЗахарДата: Четвер, 02.05.2024, 17:25 | Повідомлення # 12
Рядовий
Уважний лікар, з почуттям гумору лікар.  Владислав Володимирович вчасно провів прийом, розповів усе по справі, поставив правильний діагноз і призначив лікування, яке відразу допомогло.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: