Хороший реабілітолог Одеса
|
|
moolly | Дата: Четвер, 02.05.2024, 16:43 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороший реабілітолог Одеса
Потрібен грамотний реабілітолог, потрапила в ДТП, був перелом тазостегнового суглоба, тепер травматолог порадив пройти курс реабілітації. До якого фахівця мені краще звернутися в Одесі?
|
|
| |
katerinn1 | Дата: Четвер, 02.05.2024, 16:44 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я думаю, вам потрібен Забранський, краще за нього я не зустрічала!
|
|
| |
Ksuha61 | Дата: Четвер, 02.05.2024, 16:44 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Владислав Володимирович - це лікар, який поставить на ноги будь-кого! Мені 25 і вже почалися проблеми з колінами. Владислав Володимирович швидко виявив у чому проблема і почав лікування. Дуже сподобалося, що в доступній формі все пояснює і розповідає. Зараз дотримуюся всіх його рекомендацій і бачу, як швидко я відновлююся. Рекомендую!
|
|
| |
Таша | Дата: Четвер, 02.05.2024, 16:44 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Мене турбували болі в суглобах, я звернулася до лікаря Забранського. Він прийняв мене, уважно вислухав, пояснив причину виникнення болю і озвучив шляхи боротьби з ним, дав низку дуже корисних рекомендацій і призначив процедури. Він дуже уважний, тактовний і доброзичливий лікар, завжди зустріне з посмішкою, вміє підтримати, приємно пожартувати, дохідливо пояснити і вимогливо наполягти. Я із задоволенням їжджу до нього на процедури і для мене вони безболісні. Владислав Володимирович - чудовий лікар. Я рекомендую його своїм «колегам по нещастю», тим, у кого ті самі проблеми.
|
|
| |
Фенька | Дата: Четвер, 02.05.2024, 16:44 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Після перелому гомілки ніяк не могла позбутися кульгавості, операція пройшла успішно, все начебто загоїлося, повинна була вже бігати, але нога боліла, я сильно кульгала. Тоді-то я і звернулася по допомогу до Владислава Володимировича. Реабілітація була тривала, але я виконувала всі рекомендації, і кульгавість минула. Нічого зайвого не призначав, рекомендації давав прості та зрозумілі. Дуже мені допоміг!
|
|
| |
Adelaidaaa | Дата: Четвер, 02.05.2024, 16:45 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| У мене шийно-грудний остеохондроз у стадії загострення, Владислав Володимирович мені доступно пояснив щодо моєї проблеми, оптимістично мене налаштував. Мені сподобалося і я проходжу курс лікування.
|
|
| |
Galinochka36 | Дата: Четвер, 02.05.2024, 16:45 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Супер лікар, супер лікар-реабілітолог! Завжди йду від Владислава Володимировича у чудовому настрої! Звертайтеся, не пошкодуєте!
|
|
| |
Джесіка | Дата: Четвер, 02.05.2024, 16:45 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Лікар вищої категорії! Владислав Володимирович проконсультував мене, провів діагностику і провів усі необхідні маніпуляції, які допомогли. Я дуже задоволений!
|
|
| |
Карина | Дата: Четвер, 02.05.2024, 16:45 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Як можна зв'язатися з Владиславом Володимировичем?
|
|
| |
Таша | Дата: Четвер, 02.05.2024, 16:46 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович.
|
|
| |
VSLnikka | Дата: Четвер, 02.05.2024, 16:46 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Хороший лікар. Я показала йому результат МРТ і лікар призначив процедури, після яких мені стало набагато краще!
|
|
| |