menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Масажист реабілітолог Одеса
52StellaДата: Четвер, 02.05.2024, 16:33 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Масажист реабілітолог Одеса

Добрий день! Шукаю масажиста-реабілітолога для відновлення після операції на плечовому суглобі. Хто відновлювався з такою проблемою, порекомендуйте фахівця.

РінаДата: Четвер, 02.05.2024, 16:33 | Повідомлення # 2
Рядовий
У перший же прийом у Владислава Володимировича отримала масу приємних вражень. Лікар, з усього видно, дуже компетентний. Зрозуміло пояснює, уважний, і, до того ж, жартівник. Але, головне, після першої ж процедури відчула полегшення. Із величезним задоволенням записалася на подальший курс лікування. Рекомендую!

bogDANA9Дата: Четвер, 02.05.2024, 16:33 | Повідомлення # 3
Рядовий
Владислав Володимирович - один із найбільш раціональних і прикольних лікарів, яких я бачив за своє життя! Він мені доступно пояснив, що зі мною відбувається. На кожному етапі того, що лікар робив, він пояснював, що робить і навіщо, говорив, буде боляче або неприємно. Дуже хороший лікар і викликає велику довіру!

ФранческаДата: Четвер, 02.05.2024, 16:34 | Повідомлення # 4
Рядовий
Призначено комплексний курс лікування. Я раніше звертався до подібних лікарів, тому уявлення маю і я чітко знав куди йду і навіщо. Лікар володіє різними відновлювальними техніками. Рекомендую!

peach7natalyДата: Четвер, 02.05.2024, 16:35 | Повідомлення # 5
Рядовий
Професійний, досвідчений, компетентний лікар, який добре знає свою справу. Про нього чую тільки позитивні відгуки від інших пацієнтів. Він доступно пояснює план лікування і хід процедур, завжди перебуває на зв'язку з пацієнтом. Навіть на терапію йти було не страшно, знала, що я в надійних руках. Рекомендую Владислава Володимировича!

nadyafadeevaДата: Четвер, 02.05.2024, 16:35 | Повідомлення # 6
Сержант
Владислав Володимирович успішно провів лікування, яке було не під силу лікарям з районної поліклініки. Після консультації я почала йому вірити і з'явилася надія на те, що з таким фахівцем можна нічого не боятися. Лікар унікальний, уважний, добрий і чуйний.

ВеросяДата: Четвер, 02.05.2024, 16:35 | Повідомлення # 7
Рядовий
Справжній професіонал вдало провів лікування. Владислав Володимирович продемонстрував високий рівень кваліфікації, турбувався про стан мого здоров'я, навіть після одужання. На плечах саме таких людей тримається наша медицина!

МаяДата: Четвер, 02.05.2024, 16:36 | Повідомлення # 8
Рядовий
Я дуже вдячна Владиславу Володимировичу за ту працю і допомогу, що він для мене зробив. Професійний підхід, компетентність, чуйність і акуратність. Побільше б таких фахівців. Звертає увагу на пацієнта, цікавиться його станом, інформує. Сміливо можна довірити своє здоров'я!

БарбараДата: Четвер, 02.05.2024, 16:36 | Повідомлення # 9
Рядовий
Як я можу записатися до лікаря Забранського і черги до нього великі?

РінаДата: Четвер, 02.05.2024, 16:36 | Повідомлення # 10
Рядовий
Телефонуйте і записуйтеся: 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792. Черга зазвичай на тиждень-півтора наперед.

НаваДата: Четвер, 02.05.2024, 16:37 | Повідомлення # 11
Рядовий
Владислав Володимирович чуйний і уважний лікар. Детально, наскільки це можливо для сприйняття не медиком, описав проблему і запропонував мені кілька варіантів вирішення моєї проблеми. Виконав процедури і дав докладний припис щодо лікування. Сьогодні другий день. Я ще не здоровий, але лікування вже допомагає.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: