Реабілітолог Одеса відгуки
|
|
Ангеліна | Дата: Четвер, 02.05.2024, 16:09 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Реабілітолог Одеса відгуки
У моєї подруги був перелом тазостегнової кістки зі зміщенням, лікар порадив пройти курс реабілітації. Порекомендуйте фахівця, до якого можна звернутися?
|
|
| |
evangelina18 | Дата: Четвер, 02.05.2024, 16:09 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| За щасливим збігом обставин, за тиждень мук, я потрапила до Владислава Володимировича, правильний діагноз поставили в перші хвилини спілкування, і істинну проблему було швидко вирішено. Зараз все добре, я зміцнюю спину, харчуюся і роблю зарядку за особистою рекомендацією Владислава Володимировича. Усім рекомендую! Це висококласний фахівець!
|
|
| |
Єсенія | Дата: Четвер, 02.05.2024, 16:09 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Владислав Володимирович поставив мене на ноги, за що йому велика подяка. Адже не ходити толком, не нагинатися, не сидіти, навіть стояти рівно я не могла, жоден інший лікар із моєю проблемою не впорався. Побільше таких фахівців у своїй справі.
|
|
| |
Руслана | Дата: Четвер, 02.05.2024, 16:10 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Доброзичливий і прихильний до себе лікар Забранський. Прийом пройшов без стресу, незважаючи на те, що я відчувала сильний біль. Мені відразу ж після прийому стало легше! Лікар виконав усі необхідні маніпуляції і відчув себе жвавішим і здоровішим! Буду продовжувати лікування і рекомендую всім, хто зіткнувся з проблемами спини.
|
|
| |
Злата | Дата: Четвер, 02.05.2024, 16:10 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Лікар добре працює, адекватно підходить до пацієнта, розуміє де боляче і намагається допомогти. Владислав Володимирович прийняв мене, відразу знайшов проблему, все виправив.
|
|
| |
janee66 | Дата: Четвер, 02.05.2024, 16:10 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| У плані відновлення людини, відновлення її активної діяльності після різного роду поразок Владислав застосовує всі доступні йому методи. І це прекрасно допомагає і працює. Я суджу по собі, як чудово відновив мене Владислав Забранський!
|
|
| |
Адела | Дата: Четвер, 02.05.2024, 16:11 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Владислав Володимирович натурально мене врятував і повернув смак до життя і його якість, звісно. Я була просто горбатим, насилу ходив, мав серйозні проблеми з тиском і сном, страшні головні болі і болі в спині, звісно. Березовський і Коробейников бралися, відступалися, розводили руками. Я пройшла курс лікування у Владислава Володимировича - тепер горба немає, тиск у нормі, голова і спина не болять і ефект дуже стійкий. Рекомендую!
|
|
| |
nadyafadeeva | Дата: Четвер, 02.05.2024, 16:11 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| До Владислава Володимировича звернулася 1,5 року тому з сильними болями в спині - наслідки страшної аварії, перелом хребта. Дуже уважний лікар, подивився МРТ, провів курс лікування і рекомендував спеціальні вправи для тренування м'язів шиї та спини. Болі минули. Рекомендую!
|
|
| |
Мрія | Дата: Четвер, 02.05.2024, 16:11 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Як можна записатися на прийом до лікаря Забранського?
|
|
| |
Єсенія | Дата: Четвер, 02.05.2024, 16:12 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - доктор Забранський Владислав Володимирович
|
|
| |
Ангеліна | Дата: Четвер, 02.05.2024, 16:12 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Дякую всім за рекомендації. Владислав Володимирович дуже сильно допоміг моїй подрузі. Тепер усе добре, рекомендую!
|
|
| |