menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Реабілітологи Одеси відгуки
МікаДата: Четвер, 02.05.2024, 16:02 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Реабілітологи Одеси відгуки

Хочу почути відгуки про реабілітологів Одеси, до кого ви рекомендуєте краще звернутися?

АлізаДата: Четвер, 02.05.2024, 16:02 | Повідомлення # 2
Рядовий
До Владислава Володимировича Забранського звернулася 1,5 року тому з сильним болем у спині - наслідки страшної аварії, перелом хребта (звернулася через кілька років після операції). Дуже уважний лікар, подивився МРТ, рекомендував препарати і спеціальні вправи для тренування м'язів шиї та спини. Болі минули.

loveU13Дата: Четвер, 02.05.2024, 16:03 | Повідомлення # 3
Рядовий
До Владислава Володимировича відвідувала Березовського, не рекомендую, думала гірше, ніж було, не буває, а ні, буває після відвідин цього лікаря. Дякую Владиславу Забранському, що зміг повернути втрачені функції після Березовського.

evangelina18Дата: Четвер, 02.05.2024, 16:03 | Повідомлення # 4
Рядовий
Проходила реабілітацію у Батиря Юрія, результату не було, тому не рекомендую.

ГеоргДата: Четвер, 02.05.2024, 16:03 | Повідомлення # 5
Рядовий
Владислав Володимирович - чудовий фахівець. Кілька років тому отримав ротаційний підвивих атланта під час занять боротьбою, потім кілька років безуспішно ходив до різних лікарів, включно з Коробейніковим та Унановим, через некваліфіковані дії яких розвинулася нестабільність у шийному відділі хребта. У підсумку потрапив на прийом до Владислава Забранського. Він ідеально вправляє підвивихи хребців у всіх відділах хребта. Пояснює суть процесів, що відбуваються в організмі, те, що потрібно обов'язково давати навантаження м'язам, зв'язкам, кістковим структурам, щоб це все живилося і відновлювалося. Дає комплекс вправ на хребет. Приємно мати справу з думаючим професіоналом високого класу.

АлмаДата: Четвер, 02.05.2024, 16:03 | Повідомлення # 6
Рядовий
Довго мучилася з болями в спині та ногах, і відновлення після операції проходило важко для мене.  Владислав Забранський став для мене порятунком. Довгий курс реабілітації впродовж 2 місяців, вправи під його контролем і, звісно ж, заняття вдома. Потрібного ефекту ми досягли.  Рекомендую!

alixДата: Четвер, 02.05.2024, 16:04 | Повідомлення # 7
Рядовий
Владислав Володимирович - чудовий фахівець. Дуже пощастило, що потрапив саме до нього зі своєю проблемою. Хочу відзначити його комплексний підхід у лікуванні, в моєму випадку це і масаж, і сеанси мануальної терапії, демонстрація вправ у тренажерному залі та цінні поради. Основна моя проблема, як виявилося, була нестабільність шийного відділу хребта. Раджу звертатися до нього по допомогу.

73zhasmineДата: Четвер, 02.05.2024, 16:04 | Повідомлення # 8
Рядовий
У якій клініці приймає Владислав Забранський?

loveU13Дата: Четвер, 02.05.2024, 16:04 | Повідомлення # 9
Рядовий
Владислав Володимирович приймає зараз у себе вдома на Богдана Хмельницького 49. Раніше працював у МКЛ №10 і в приватній клініці Вектор Плюс.

КристяДата: Четвер, 02.05.2024, 16:05 | Повідомлення # 10
Рядовий
Можете дати контактні дані Владислава Володимировича?

evangelina18Дата: Четвер, 02.05.2024, 16:05 | Повідомлення # 11
Рядовий
0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Забранський.

ІришкаДата: Четвер, 02.05.2024, 16:05 | Повідомлення # 12
Сержант
Доктор Забранський допоміг у вирішенні моєї проблеми, і залишив тільки приємні враження. Дякую за прекрасний спосіб відновлення. Я отримала полегшення. Лікаря рекомендую, він заслуговує на довіру. Такі фахівці в наш час велика рідкість!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: