Лікар реабілітолог Одеса
|
|
Даша | Дата: Четвер, 02.05.2024, 15:50 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лікар реабілітолог Одеса
Моєму чоловікові після операції на нозі потрібна реабілітація, нога погано рухається. Лікар порадив звернутися до Забранського Владислава, як до хорошого реабілітолога. Хто проходив лікування у цього лікаря залиште свій відгук?
|
|
| |
kariiine1 | Дата: Четвер, 02.05.2024, 15:50 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Владислав Володимировичу - справжній майстер своєї справи, професіонал, тактовна і чуйна людина. Дуже впевнено і чітко робить свою роботу. Після його сеансів почуваєшся як «новенький». Уже 2 роки звертаюся до цього фахівця. Тільки позитив! Однозначно рекомендую!
|
|
| |
Поліна | Дата: Четвер, 02.05.2024, 15:50 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Дуже рада, що потрапила до такого профі! Багато років мучили болі в ногах. Купа таблеток та інші лікарі майже не допомагали. Стала ходити, як качка! Чесно скажу, йдучи до Владислава Володимировича дива не чекала. А даремно! Після курсу сеансів пішли ніжки, як у моделі на подіумі! Тепер ходжу до лікаря в міру необхідності вже не один рік!
|
|
| |
bulochka24 | Дата: Четвер, 02.05.2024, 15:50 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Владислав Володимирович підняв мене на ноги після важкої травми хребта. Хоча була на реабілітації в Авдєєнка Н.В. і Арнаутова Сергія, але безрезультатно. Рекомендую лікаря Забранського!
|
|
| |
Мірабель | Дата: Четвер, 02.05.2024, 15:51 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Права рука не піднімалася вище плеча, були постійні болі. Лікувалася до цього в Батиря Юрія понад рік, змін не було. Владислав Володимирович допоміг мені з другої процедури, пройшла курс у 10 процедур, і досі нічого більше не турбує.
|
|
| |
Алія | Дата: Четвер, 02.05.2024, 15:51 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| У лікаря присутня своєрідна харизма. Він професіонал своєї справи! Владислав Володимирович проводить правильне лікування, яке дає позитивні плоди. Мої проблеми зникли!
|
|
| |
Valencia007 | Дата: Четвер, 02.05.2024, 15:51 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Владислав Володимирович - лікар чудовий, я щаслива, що потрапила в його руки, зараз проходжу в нього лікування. Відчувається, що людина хоче допомогти. Лікар від Бога!
|
|
| |
Нона | Дата: Четвер, 02.05.2024, 15:52 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я у лікаря Забранського лікуюся три роки, враження хороше, він молодий, але дуже уважний, все вислухає, від нього йде позитивна енергія і спокій. Я його завжди рекомендую всім своїм знайомим.
|
|
| |
houseofmemories | Дата: Четвер, 02.05.2024, 15:52 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Владислав Володимирович - досвідчений, кваліфікований лікар. Болі зникли після п'ятої процедури. Діагностику проводить грамотно, читає всі знімки МРТ сам і просто по-людськи дуже добре і душевно ставиться до своїх пацієнтів. Таких лікарів зараз мало.
|
|
| |
holynnaMary | Дата: Четвер, 02.05.2024, 15:52 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть як записатися до лікаря Забранського?
|
|
| |
Мірабель | Дата: Четвер, 02.05.2024, 15:52 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович.
|
|
| |
Mermaid45 | Дата: Четвер, 02.05.2024, 15:53 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Лікар чудовий. Все сподобалося. Жодних претензій, все чудово. Лікар компетентний, уважний, ввічливий. Він усе докладно розповів, я все зрозуміла. Рекомендую!
|
|
| |