Мануальний терапевт Райдужний Одеса
|
|
PolIneya | Дата: Четвер, 02.05.2024, 13:32 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мануальний терапевт Райдужний Одеса
Проблеми в шийному відділі хребта, протрузії, ВСД, дуже сильні головні болі!!! Медикаментозне лікування особливо поки що не допомогло, хочу спробувати мануального терапевта, впадаю вже в розпач, тому що все це триває, триває і ніхто не знає коли і після чого стане краще. Підкажіть мені кваліфікованого мануального терапевта.
|
|
| |
Віталія | Дата: Четвер, 02.05.2024, 13:33 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Уже кілька років приблизно раз на рік звертаюся до Владислава Забранського. Завжди надає допомогу, вислухає, пояснить причинно-наслідкові зв'язки і дасть рекомендації. Швидко і якісно. Рекомендую.
|
|
| |
Svetlana77 | Дата: Четвер, 02.05.2024, 13:36 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Володіння багатьма сучасними методиками, роблять Владислава Забранського одним із найкращих фахівців Одеси!
|
|
| |
Розаліна | Дата: Четвер, 02.05.2024, 13:36 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Мучилася довго головними болями, спостерігалася у невролога Лаврової, проходила лікування, але без результату. Поки не звернулася до мануального терапевта Забранського, за 10 сеансів головні болі минули і ось уже протягом року мене не турбують.
|
|
| |
Marikk82 | Дата: Четвер, 02.05.2024, 13:37 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Після трьох невдалих походів до мануальних терапевтів Царенка, Коробейникова та Унанова, у Владислава Забранського отримала реальну допомогу. Рекомендую!
|
|
| |
Володимира | Дата: Четвер, 02.05.2024, 13:37 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Владислав Володимирович володіє чарівними руками. Усього кілька сеансів мануальної терапії, і біль, який турбував довгий час, минув. І ось уже протягом року радію життю без болю.
|
|
| |
anastaishhha | Дата: Четвер, 02.05.2024, 13:37 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Приходила до Владислава Забранського через те, що сильно болів хребет. Не могла навіть просто плечі випрямити, дуже боліла спина. Лікар Забранський виявився просто неймовірним професіоналом і зміг швидко поставити мене на ноги. Лікування було простим, але дієвим. Після закінчення курсу я почувалася просто чудово.
|
|
| |
КлавдіяШифер | Дата: Четвер, 02.05.2024, 13:38 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Дуже хороший лікар. Раннє проходила лікування. Розумничка. Ніяких процедур зайвих не нав'язує. Шкода, що з дітьми не працює.
|
|
| |
Agent007 | Дата: Четвер, 02.05.2024, 13:38 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Порекомендувала родичка, довірився, якось до цього був у мануального терапевта Бондарєва, але проблема не вирішилася... Забранський реально надав хорошу допомогу, різницю між Бондарєвим я відчув відразу, вона була ще та... Видно людина допомагає!
|
|
| |
Віринія | Дата: Четвер, 02.05.2024, 13:39 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Можете поділитися контактами Владислава Забранського?
|
|
| |
Володимира | Дата: Четвер, 02.05.2024, 13:39 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович.
|
|
| |
Фарід | Дата: Четвер, 02.05.2024, 13:39 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Чарівник, а не лікар, працює м'яко, але дуже ефективно, і як людина до себе розташовує. Думаю, і вам він обов'язково допоможе і ви залишитеся задоволені лікуванням доктора Забранського.
|
|
| |