menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Мануальний терапевт Авангард
АлсуДата: Четвер, 02.05.2024, 11:19 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Мануальний терапевт Авангард

Форумчани, підкажіть контакти хорошого, перевіреного мануального терапевта, є серйозні проблеми в шийному відділі, спазмуються м'язи, пекельні болі.

ВладиславаДата: Четвер, 02.05.2024, 11:20 | Повідомлення # 2
Рядовий
Раджу звернутися до Владислава Володимировича Забранського - він професіонал. Методика в нього відрізняється від багатьох мануалів у місті. Але саме мені підходить найкраще. Рекомендую!

ДінаДата: Четвер, 02.05.2024, 11:20 | Повідомлення # 3
Сержант
Це чудовий лікар, професіонал своєї справи і дуже душевна та чуйна людина! Якщо Владислав Володимирович береться за лікування, буде шукати рішення конкретно у Вашому випадку і постарається допомогти.

АврамДата: Четвер, 02.05.2024, 11:21 | Повідомлення # 4
Рядовий
Приголомшливий фахівець! Понад п'ять років я постійно ходила до найрізноманітніших мануальних терапевтів: Коробейникова, Царенка, Березовського для того, щоб усунути свою хворобу зі спиною. Результату вистачало максимум на півроку. А потім мені порадили звернутися до Владислава Забранського. Я послухала про метод і спочатку сильно сумнівалася, але вирішила спробувати, коли стан став гіршим за звичайний.   Владислав Володимирович вилікував мене і вже майже півтора року я не згадую про минулі проблеми.

KiraLllДата: Четвер, 02.05.2024, 11:22 | Повідомлення # 5
Рядовий
Дивовижне поєднання сильних рук, світлої голови, справжнього лікарського таланту і великого доброго серця допомагають впоратися з важким тягарем хвороби і повернути собі впевненість у завтрашньому дні та бадьоре самопочуття.  Владислав Забранський - фахівець із великої літери. Чудовий лікар і чудова людина!

ВсеславаДата: Четвер, 02.05.2024, 13:29 | Повідомлення # 6
Рядовий
Забранський професіонал, у нього руки золоті і він досконало знає людське тіло, працює дуже впевнено і спокійно. У мене немає жодних сумнівів, що саме завдяки його старанням болі відступили, бо я не пила жодних пігулок, тільки лікувалася у Владислава Володимировича.

АдонісДата: Четвер, 02.05.2024, 13:30 | Повідомлення # 7
Рядовий
Підкажіть, як я можу потрапити до Владислава Забранського на прийом?

АврамДата: Четвер, 02.05.2024, 13:30 | Повідомлення # 8
Рядовий
За цими номерами ви можете записатися: 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.

ГраціяДата: Четвер, 02.05.2024, 13:30 | Повідомлення # 9
Рядовий
Підкажіть де він приймає?

ВладиславаДата: Четвер, 02.05.2024, 13:31 | Повідомлення # 10
Рядовий
Владислав Володимирович приймає у себе вдома за адресою: вул. Богдана Хмельницького 49.

АдріанДата: Четвер, 02.05.2024, 13:31 | Повідомлення # 11
Рядовий
Владислав Забранський - чудовий лікар, дуже уважний, співчутливий. І нічого зайвого, все дуже конкретно. Рекомендую!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: