menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Мануальний терапевт 7 небо
МаркДата: Четвер, 02.05.2024, 11:13 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Мануальний терапевт 7 небо

Боюся потрапити до шарлатанів і хочу знайти грамотного лікаря - мануального терапевта, щоб пройти повноцінний курс.  Порадьте лікаря, бажано який приймає в районі 7 неба.

Глафіра456Дата: Четвер, 02.05.2024, 11:14 | Повідомлення # 2
Рядовий
Я вперше скористалася послугами мануального терапевта і не шкодую. До звернення мучили сильні болі в шиї та спині, а після того, як пройшла лікування у Владислава Забранського забула, що це таке взагалі. Рекомендую вам відвідати цього лікаря!

Grall8Дата: Четвер, 02.05.2024, 11:14 | Повідомлення # 3
Рядовий
Забранський професіонал, у нього руки золоті і він досконало знає людське тіло, працює дуже впевнено і спокійно. У мене немає жодних сумнівів, що саме завдяки його старанням болі відступили. Рекомендую!

ДаніелаДата: Четвер, 02.05.2024, 11:15 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цей лікар - професіонал з великої літери! Дуже спокійна, доброзичлива, прихильна людина. Звернулася зі скаргами на частий головний біль, що йде за часом далеко в минуле. Роки життя зі знеболювальними таблетками, судомним очікуванням усіх погодних явищ, які ніяк не проходили повз голову, були перекреслені й забуті після курсу прийомів. Знайдено причини цього болю і всіх інших, що коли-небудь проявляються. І усунені. Техніка, в якій працює Владислав Володимирович, докорінно змінює ставлення до мануальної терапії, яку раніше сприймали як «загорнутися в клубок або бантик», а потім ще виправляти наслідки цих процедур у вигляді зміщень, защемлень тощо.

ЛераДата: Четвер, 02.05.2024, 11:15 | Повідомлення # 5
Сержант
Дуже довго боліла спина і ноги, зверталася до мануальних терапевтів Унанова, Кірсаненка, не допомагало.  Владислав Володимирович допоміг, зараз живу без болю і вам рекомендую!

АксёнДата: Четвер, 02.05.2024, 11:16 | Повідомлення # 6
Рядовий
Звернувшись до Владислава Володимировича я отримала не лише дієве лікування, а й зацікавленість лікаря, його увагу. Пройшла курс мануальної терапії, вже після третього сеансу настало полегшення, а останній сеанс узагалі був більше розслаблюючим, бо болю я вже не відчувала. Професіоналізм лікаря очевидний особисто для мене.

ОмелянаДата: Четвер, 02.05.2024, 11:16 | Повідомлення # 7
Рядовий
Чудовий лікар! Дуже приємний у спілкуванні! Професіонал своєї справи! У мене після Коробейникова заклинило шию, так що не могла самостійно її тримати. Побувавши у Владислава Володимировича, він за курс мануальної терапії вирішив мою проблему! Я в захваті!

АлімДата: Четвер, 02.05.2024, 11:17 | Повідомлення # 8
Рядовий
Підкажіть Владислав Володимирович приймає в районі 7 неба?

ДаніелаДата: Четвер, 02.05.2024, 11:17 | Повідомлення # 9
Рядовий
Ні, Владислав Забранський приймає за адресою: Богдана Хмельницького 49.

АльфредДата: Четвер, 02.05.2024, 11:18 | Повідомлення # 10
Рядовий
Підкажіть, як можна до нього записатися?

Глафіра456Дата: Четвер, 02.05.2024, 11:18 | Повідомлення # 11
Рядовий
0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович.

БенедиктДата: Четвер, 02.05.2024, 11:19 | Повідомлення # 12
Рядовий
Дуже сподобався як лікар, хоча, і як людина, відчувається - чудовий. Допоміг зняти моторошний біль із шиї після сильного удару. Робить усе дуже акуратно, не завдаючи болю. Усім раджу.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: