menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Мануальний терапевт Одеса Молдаванка
Tyleshova9Дата: Четвер, 02.05.2024, 02:19 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Мануальний терапевт Одеса Молдаванка

У мене проблеми зі спиною. Призначили курс мануальної терапії.  Підкажіть до якого фахівця в Одесі краще звернутися, бажано в районі Молдаванки.

ЛайтманДата: Четвер, 02.05.2024, 02:20 | Повідомлення # 2
Рядовий
Владислав Володимирович Забранський - чудовий фахівець! Допомагає мені вдруге. Усім раджу цього лікаря із золотими руками і розумною головою.

ЗіркаДата: Четвер, 02.05.2024, 02:20 | Повідомлення # 3
Рядовий
Це чуйний добрий і головне - фахівець, який знає свою справу. Уважно вислухає твою проблему зі здоров'ям і обов'язково її усуне, додатково дасть вправи для підтримки здоров'я.  Рекомендую!

АртамонДата: Четвер, 02.05.2024, 02:21 | Повідомлення # 4
Рядовий
Відмінний фахівець і людина! Допоміг вирішити проблему з плечем.  Мною займалися фахівці Кірсаненко і Горбатюк, але розв'язати проблему зміг тільки Владислав Володимирович! Руки у нього дійсно золоті!  Якщо раптом будуть якісь проблеми, тільки до нього. Рекомендую всім.

Rianna99Дата: Четвер, 02.05.2024, 02:22 | Повідомлення # 5
Рядовий
У моєму житті я пройшов багато мануальних терапевтів: Коробейникова, Царенка, Бондарєва, але їхнє лікування носило тимчасовий ефект. До Владислава Володимировича я звернувся зі здавалося непереможним для мене болем у спині. Після кожного сеансу ставало легше. Пройшовши курс, я відмовився від постійного застосування знеболювальних.  Владислав Володимирович допоміг розібратися з проблемами і слабкими місцями, які заважали повноцінно жити і займатися спортом.   Усім рекомендую цього лікаря, у кого є схожі проблеми.

ЗлобінаДата: Четвер, 02.05.2024, 02:23 | Повідомлення # 6
Рядовий
Боліло коліно після старої травми. Хірурги пропонували операцію, але вирішила для початку спробувати мануальну терапію - операцію завжди встигну зробити. Здивувалася, але після першої процедури коліно боліти перестало. Після повного курсу лікування не болить уже півроку.

SashaaaaДата: Четвер, 02.05.2024, 02:23 | Повідомлення # 7
Рядовий
Звернувся до Владислава Володимировича з болем у попереку. До цього був у двох лікарів Унанова і Борисюка, але ефект був короткочасним. Після огляду лікар сказав, що зможе допомогти. Пройшов курс лікування і ось уже два місяці про спину не згадую, хоча і працюю фізично багато. Усім рекомендую!

AstakhovaДата: Четвер, 02.05.2024, 02:29 | Повідомлення # 8
Рядовий
Можете дати контакти Владислава Забранського?

ЛайтманДата: Четвер, 02.05.2024, 11:04 | Повідомлення # 9
Рядовий
Можете дати контакти Владислава Забранського?
0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович.

ЗуеваДата: Четвер, 02.05.2024, 11:04 | Повідомлення # 10
Рядовий
Підкажіть, доктор Забранський приймає дітей і з якого віку?

ЗлобінаДата: Четвер, 02.05.2024, 11:05 | Повідомлення # 11
Рядовий
Владислав Володимирович приймає тільки з 16 років.

варламіяДата: Четвер, 02.05.2024, 11:05 | Повідомлення # 12
Рядовий
Відмінний мануальний терапевт, професіонал своєї справи. Усе розповів, пояснив. Я була на прийомі і Владислав Забранський поставив крижі на місце буквально за один курс. Буду радити всім знайомим.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: