Мануальний терапевт Одеса Слобідка
|
|
Флора | Дата: Четвер, 02.05.2024, 01:59 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мануальний терапевт Одеса Слобідка
Допоможіть знайти професійного мануального терапевта, ось тільки без рекомендацій страшно свої кісточки невідомим людям довіряти. Поділіться координатами і порадами, зона шийних хребців.
|
|
| |
Артамон | Дата: Четвер, 02.05.2024, 01:59 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Дуже раджу Забранського Владислава Володимировича, як мануального терапевта. Він допоміг мені і моїй мамі без ліків! Уважний, грамотний, людяний лікар! У нього в прямому сенсі золоті руки.
|
|
| |
hungryNs | Дата: Четвер, 02.05.2024, 02:00 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Знаю Владислава Володимировича давно, ще з часів його роботи в лікарні №10. Пізніше лікувалася у нього в МЦ «Вектор Плюс». Дуже уважний лікар, професіонал своєї справи. Вдячна йому і за лікування, був дуже складний випадок, він нам допоміг, поставив, як кажуть, на ноги.
|
|
| |
Златослава74 | Дата: Четвер, 02.05.2024, 02:00 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Владислав Володимирович професійно підійшов до вирішення моєї проблеми з хребтом. Дуже акуратно проводив лікування. На жаль, одним курсом не обійшлося, але зате результат відмінний. Раджу всім, у кого є супутні захворювання.
|
|
| |
Франческа | Дата: Четвер, 02.05.2024, 02:01 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Владислав Володимирович допоміг мені вирішити проблему 4-річної давності. Минуло вже понад півроку, і тепер я з упевненістю можу сказати: цей лікар працює дуже результативно!
|
|
| |
Болеслав | Дата: Четвер, 02.05.2024, 02:02 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Уважний, вдумливий, старанний, заглиблюється в проблеми пацієнта, вміє вселити надію. Рекомендую.
|
|
| |
Зарема | Дата: Четвер, 02.05.2024, 02:02 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Зверталася до неврологів Фернандеса і Гек із сильними запамороченнями, лікували остеохондроз близько двох місяців - все безрезультатно. І тільки Владислав Володимирович зміг допомогти. Пройшли курс лікування за допомогою золотих рук лікаря. Поставив на ноги за кілька днів.
|
|
| |
Захар | Дата: Четвер, 02.05.2024, 02:02 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| У мене дві грижі, болі були пекельні, але Забранський В.В. поставив мене на ноги за тиждень, позитивний результат був уже після другого прийому. Чуйний, добрий, дуже добре ставиться до пацієнтів. Рекомендую!
|
|
| |
Афанасій | Дата: Четвер, 02.05.2024, 02:03 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Лікар чудовий, усім своїм рекомендую, навіть не думав, що такі лікарі є в наш час!
|
|
| |
Шарль | Дата: Четвер, 02.05.2024, 02:04 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Можете поділитися контактами Владислава Забранського?
|
|
| |
Болеслав | Дата: Четвер, 02.05.2024, 02:04 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович.
|
|
| |
Катарина | Дата: Четвер, 02.05.2024, 02:05 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Протягом багатьох років страждаю від болю в ділянці шиї. Постійно головний біль. За рекомендацією знайомого звернувся до лікаря Забранського. Пройшов курс лікування, який допоміг мені забути про мої проблеми. Почуваюся чудово,
|
|
| |