menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Мануальний терапевт Одеса Малиновський район
ТіфаніДата: Середа, 01.05.2024, 21:46 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Мануальний терапевт Одеса Малиновський район

У мене з'явився біль у ділянці шиї, який віддає у скроні, була в терапевта, вона порекомендувала пройти курс мануальної терапії. Випадково не знаєте хорошого мануального терапевта, бажано в Малиновському районі.

АвгустинаДата: Середа, 01.05.2024, 21:46 | Повідомлення # 2
Рядовий
раджу звернутися до Забранського Владислава, він якраз приймає в Малиновському районі на Богдана Хмельницького. Молодий, талановитий лікар - багатьом уже допоміг.

SakaraRinaДата: Середа, 01.05.2024, 21:47 | Повідомлення # 3
Рядовий
Дуже рада, що потрапила до Владислава Володимировича. Результати чудові! Якби я знала цього фахівця раніше, могли б уникнути багатьох проблем зі здоров'ям зараз. Мені багато в чому допоміг.  Раджу!

АрленДата: Середа, 01.05.2024, 21:48 | Повідомлення # 4
Рядовий
Не вперше звертаюся до Владислава Забранського і дуже задоволений. Просто чарівник. Просто скажу, що потрапив до нього після важкої ДТП рік тому. І зараз я ходжу, рухаюся, почав працювати, воджу машину, а був напівінвалідом.

ЛірраДата: Середа, 01.05.2024, 21:48 | Повідомлення # 5
Рядовий
Близько двох місяців тому заболіла спина, лікувався у Маврова, Кірсаненка, без результату.  Випадково потрапив до Владислава Володимировича, лікар уже на 3-му сеансі значно зменшив біль у спині, дав чіткі рекомендації щодо способу життя і вправ для спини. У результаті я за 2 тижні повністю позбувся болю в спині, і все це без таблеток.

БертольдДата: Середа, 01.05.2024, 21:49 | Повідомлення # 6
Рядовий
Відмінний лікар. Болів поперек, за один сеанс зняли біль, на останньому сеансі все прибрали остаточно.  Нічого зайвого, все строго по справі. Ґрунтовний підхід. Рекомендую всім тим, хто піклується про своє здоров'я і націлений на ефективне лікування, а головне - одужання!

АргентДата: Середа, 01.05.2024, 21:49 | Повідомлення # 7
Рядовий
Мучився близько 2 років після спортивної травми, звертався до кількох мануальних терапевтів Бондарєва, Кірсаненка, Горбатюка, все без особливого ефекту. Владислав Володимирович працював зі мною 1,5 місяця, в результаті зараз болі не турбують, граю у футбол. Однозначно раджу.

БоєславДата: Середа, 01.05.2024, 21:50 | Повідомлення # 8
Рядовий
Можете підказати його номер телефону?

АрленДата: Середа, 01.05.2024, 21:50 | Повідомлення # 9
Рядовий
Ловіть: 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.

АнісімаДата: Середа, 01.05.2024, 21:50 | Повідомлення # 10
Рядовий
Підкажіть вартість прийому?

АвгустинаДата: Четвер, 02.05.2024, 00:30 | Повідомлення # 11
Рядовий
Вартість сеансу - 600 грн.

МухаммедДата: Четвер, 02.05.2024, 00:31 | Повідомлення # 12
Рядовий
Відмінний спец. Мені його приятель порекомендував, коли спину стало прихоплювати. Спочатку думав, що саме минеться, потім уже це стало роботі заважати, довелося звертатися до лікаря, працює акуратно дуже, але ефективно, після кожного сеансу болі зменшувалися, тож жодного розводу, у нього все по чесному й ефект одразу видно. Рекомендую.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: