menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Мануальщик Райдужний Одеса
ВеросяДата: Середа, 01.05.2024, 21:30 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Мануальщик Райдужний Одеса

Дуже потрібна допомога мануальника. Перевіреного, але потрібна спеціалізація з міжхребцевих гриж. У кого є такий лікар, порекомендуйте. Бажано в Райдужному, але підійде будь-який район міста крім селища Котовського.

АнтонінДата: Середа, 01.05.2024, 21:30 | Повідомлення # 2
Рядовий
На Богдана Хмельницького є хороший мануальщик Забранський Владислав Володимирович, мені і багатьом моїм знайомим допоміг. Рекомендую!

ІрануДата: Середа, 01.05.2024, 21:30 | Повідомлення # 3
Рядовий
Зверталася до нього 2 рази з абсолютно різними проблемами. Допоміг мені в обох випадках, як мануальний терапевт. Дуже уважний, чуйний і завжди відповість на всі запитання. Раджу!

НайтДата: Середа, 01.05.2024, 21:31 | Повідомлення # 4
Рядовий
Відмінний фахівець, який добре розбирається в особливостях лікування остеохондрозу. Після його сеансів мануальної терапії хочеться літати!

МилолікаДата: Середа, 01.05.2024, 21:31 | Повідомлення # 5
Рядовий
Влад Забранський - дуже професійно врятував мене від шийного остеохондрозу, що мучив мене.  Була у мануальщиків Кірсаненка, Царенка, Стокича і все даремно! Дуже рада, що потрапила до такого лікаря, для мене це найкращий мануальщик!

леяДата: Середа, 01.05.2024, 21:32 | Повідомлення # 6
Рядовий
З усіх пройдених мною лікарів-мануалістів (Коробейникова, Березовського, Горбатюка) - це найкращий. Я з остеохондрозом мучуся вже давно, на цьому тлі взагалі стала думати, що це вилікувати неможливо. Як виявилося, вся справа в лікареві, який тобою займається.  Доктор Забранський - перебуває на своєму місці і створений для того, щоб допомагати людям.

АнтонінДата: Середа, 01.05.2024, 21:34 | Повідомлення # 7
Рядовий
Вартість сеансу - 600 грн.

Мирослава8Дата: Середа, 01.05.2024, 21:34 | Повідомлення # 8
Рядовий
Владислав Володимирович найбільше сподобався тим, що був максимально професійний у своїх діях, при цьому в міру уважний і товариський. У результаті, на прийомах я почувалася комфортно, а після відчувала ефект від мануальної терапії. Усім рекомендую.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: