Мануальщик Райдужний Одеса
|
|
Верося | Дата: Середа, 01.05.2024, 21:30 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мануальщик Райдужний Одеса
Дуже потрібна допомога мануальника. Перевіреного, але потрібна спеціалізація з міжхребцевих гриж. У кого є такий лікар, порекомендуйте. Бажано в Райдужному, але підійде будь-який район міста крім селища Котовського.
|
|
| |
Антонін | Дата: Середа, 01.05.2024, 21:30 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| На Богдана Хмельницького є хороший мануальщик Забранський Владислав Володимирович, мені і багатьом моїм знайомим допоміг. Рекомендую!
|
|
| |
Ірану | Дата: Середа, 01.05.2024, 21:30 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Зверталася до нього 2 рази з абсолютно різними проблемами. Допоміг мені в обох випадках, як мануальний терапевт. Дуже уважний, чуйний і завжди відповість на всі запитання. Раджу!
|
|
| |
Найт | Дата: Середа, 01.05.2024, 21:31 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Відмінний фахівець, який добре розбирається в особливостях лікування остеохондрозу. Після його сеансів мануальної терапії хочеться літати!
|
|
| |
ChillMary | Дата: Середа, 01.05.2024, 21:31 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| За порадою знайомої звернулася до мануальника Забранського через постійний біль у спині. Записалася до Владислава Володимировича. Мені було запропоновано походити на сеанси мануальної терапії, але спочатку зробити МРТ, без нього він не проводить сеанси. Ґрунтуючись на знімках, лікар призначив 10 сеансів. Зізнаюся, сеанси були практично безболісні, хоча всі твердили, що буде боляче. Зараз у мене все добре, буду радити подібні сеанси.
|
|
| |
Милоліка | Дата: Середа, 01.05.2024, 21:31 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Влад Забранський - дуже професійно врятував мене від шийного остеохондрозу, що мучив мене. Була у мануальщиків Кірсаненка, Царенка, Стокича і все даремно! Дуже рада, що потрапила до такого лікаря, для мене це найкращий мануальщик!
|
|
| |
лея | Дата: Середа, 01.05.2024, 21:32 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| З усіх пройдених мною лікарів-мануалістів (Коробейникова, Березовського, Горбатюка) - це найкращий. Я з остеохондрозом мучуся вже давно, на цьому тлі взагалі стала думати, що це вилікувати неможливо. Як виявилося, вся справа в лікареві, який тобою займається. Доктор Забранський - перебуває на своєму місці і створений для того, щоб допомагати людям.
|
|
| |
Онисим | Дата: Середа, 01.05.2024, 21:32 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Можете дати контактні дані Владислава Забранського?
|
|
| |
Милоліка | Дата: Середа, 01.05.2024, 21:33 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович.
|
|
| |
Анастасій | Дата: Середа, 01.05.2024, 21:33 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Можете дати інформацію щодо вартості прийому?
|
|
| |
Антонін | Дата: Середа, 01.05.2024, 21:34 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Вартість сеансу - 600 грн.
|
|
| |
Мирослава8 | Дата: Середа, 01.05.2024, 21:34 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Владислав Володимирович найбільше сподобався тим, що був максимально професійний у своїх діях, при цьому в міру уважний і товариський. У результаті, на прийомах я почувалася комфортно, а після відчувала ефект від мануальної терапії. Усім рекомендую.
|
|
| |