menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Мануальник 7 небо
ДінаДата: Середа, 01.05.2024, 21:14 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Мануальник 7 небо

Я так зрозуміла 100% класного мануального терапевта знайти важкувато. Не стикалася з цією проблемою, тому контактів немає. Може ті, хто стикався - підкажіть?

АврамФДата: Середа, 01.05.2024, 21:16 | Повідомлення # 2
Рядовий
Забранський Владислав - дуже хороший фахівець, відвідуємо постійно. Комунікабельний, постійно розвиває свою майстерність, завжди вислухає, що турбує, фахівець своєї справи. Усім рекомендую.

SielFanДата: Середа, 01.05.2024, 21:16 | Повідомлення # 3
Рядовий
Мій мануальний терапевт багато разів «ремонтував» мені хребет і попутно позбавляв головного і м'язового болю. Можу сказати з упевненістю, що це працює! Головне - правильно вибрати фахівця, щоб уся користь не обернулася страшними і незворотними наслідками. Такій людині потрібно повністю довіряти. Так, що я звертаюся багато років до одного професіонала своєї справи, якого колись знайшла за рекомендацією. І всім рекомендую Забранського Владислава Володимировича!

КсенаДата: Середа, 01.05.2024, 21:16 | Повідомлення # 4
Рядовий
Були запаморочення, головний біль, оніміння пальців рук протягом доволі тривалого часу, але після курсу мануальної терапії, роботи з шиєю, неприємні симптоми зменшилися, а після другого курсу зникли. Як з'ясувалося, Владислав Володимирович практично єдиний фахівець, який вміє кваліфіковано працювати з шийними хребцями. Не нашкодити, а грамотно все поставити на свої місця!

ОксанеДата: Середа, 01.05.2024, 21:17 | Повідомлення # 5
Рядовий
Я до нього прийшла після наслідків лікування у Кірсаненнка О.О.. Можу сказати, що Владислав Володимирович володіє хорошим багажем професійних знань. Вельми шанобливо ставиться до пацієнта і дає, на мій погляд, розумні рекомендації. Позитивні зрушення є, але ще потрібно продовжувати лікування.

КлимДата: Середа, 01.05.2024, 21:17 | Повідомлення # 6
Рядовий
Лікар на ноги поставив у буквальному сенсі. Професіонал відмінний, таких лікарів ще пошукати. Я дуже радий, що довірив своє здоров'я Забранському і він виправдав мої очікування.

РіанаДата: Середа, 01.05.2024, 21:17 | Повідомлення # 7
Рядовий
Після курсу сеансів, проведених у нього, мої головні болі минули і зникло запаморочення. Уже не знав куди йти, неврологи не могли допомогти, відсилали до мануальних терапевтів, була в Кірсаненка і Чеботаря - після курсу сеансів результату не було - мені ніде не могли допомогти, тільки Владислав Володимирович повернув мене до нормального життя!

ГороховаДата: Середа, 01.05.2024, 21:18 | Повідомлення # 8
Рядовий
Як можна зв'язатися з Владиславом Забранським для запису на консультацію?

ОксанеДата: Середа, 01.05.2024, 21:18 | Повідомлення # 9
Рядовий
Ось його номери телефонів - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.

Дина1996Дата: Середа, 01.05.2024, 21:19 | Повідомлення # 10
Рядовий
Підкажіть хтось із дітьми звертався до лікаря Забранського?

РіанаДата: Середа, 01.05.2024, 21:19 | Повідомлення # 11
Рядовий
Владислав Володимирович із дітьми не працює, тільки з дорослими від 16 років.

АвангардДата: Середа, 01.05.2024, 21:20 | Повідомлення # 12
Рядовий
Дуже хороший лікар, професіонал своєї справи. Можна повністю довіритися, розвіяв усі страхи мануальної терапії. Рекомендую, йдіть, не пошкодуєте!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: