Мануальник 7км Одеса
|
|
Chernyavskaya456 | Дата: Середа, 01.05.2024, 21:08 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мануальщик 7км Одеса
Сильно турбує спина і шия. Хочеться знайти хорошого, перевіреного мануального терапевта, який зможе мені допомогти. Якщо ви з таким стикалися, порадьте, бажано ближче до 7 км...
|
|
| |
Димарський | Дата: Середа, 01.05.2024, 21:09 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Мені дуже допоміг мануальний терапевт Владислав Забранський у питанні лікування остеохондрозу. Лікування проходила в нього вперше, оскільки не могла знайти хорошого фахівця. Тепер цю проблему довіряю тільки йому!
|
|
| |
rassvet14 | Дата: Середа, 01.05.2024, 21:09 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Останні роки півтора і я стала страждати болями в ділянці шийного відділу, і в березні я пролікувалася у Владислава Володимировича, хочу сказати, що справді лікар - професіонал, вже після першого сеансу я вийшла без болю! Не вірила раніше, але це справжня правда, а після курсу сеансів я просто оновилася і злетіла!
|
|
| |
Айлін | Дата: Середа, 01.05.2024, 21:09 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Потрапила до лікаря Забранського після лікування в Коробейникова Ю.З.. Уже після третього візиту настало значне поліпшення. Півроку мучилася з болем у руці й нічого не допомагало. За курс лікування у Владислава Володимировича біль відступив, хоча до цього я півроку мучилася і витрачала купу грошей, часу і нервів даремно. Рекомендую!
|
|
| |
Поліна | Дата: Середа, 01.05.2024, 21:10 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Прийшла з болем у хребті, спричиненим грижею диска, з болем у нозі, що «стріляє». За один курс усе минуло. Це просто диво якесь! Лікар дуже уважний, усе докладно розповів, дав рекомендації.
|
|
| |
Ніколіна | Дата: Середа, 01.05.2024, 21:10 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Дуже хороший мануальний терапевт, таких зараз мало. Розбирається тонко в проблемах із хребтом і робить ставку на підтримку його в тонусі після проходження курсу мануальної терапії.
|
|
| |
Алеся | Дата: Середа, 01.05.2024, 21:10 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| У підлітковому віці мені поставили діагноз Шейермана-Мау. Періодично виникають болі в хребті. Востаннє з цими неприємними відчуттями допоміг впоратися Забранський В.В. . Відчувається професіоналізм і відповідальний підхід до справи.
|
|
| |
Олімпія | Дата: Середа, 01.05.2024, 21:11 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Зверталася протягом 7 років до найрізноманітніших лікарів - від районного невролога до фахівців китайської медицини, також була в мануальних терапевтів Кірсаненка й Березовського з приводу постійного, дуже інтенсивного болю в попереку. Призначали пігулки, уколи, голки, масажі, допомагало на кілька місяців, потім все поверталося зі ще більшим болем і неможливістю нормально нахилятися, виходити з машини, піднімати дитину тощо. Майже змирилася вже, але подруга настійно порадила звернутися до мануального терапевта Забранського В.В.. Пішла без особливої надії, але цей лікар мені реально допоміг, і ось уже понад рік я живу принципово іншим, якісним життям, без постійного болю і страху через його виникнення.
|
|
| |
Георг | Дата: Середа, 01.05.2024, 21:11 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Владислав Володимирович - великий фахівець, грамотний, компетентний лікар, чудово знає свою справу і, справді, допомагає при неполадках у хребті. Тепер звертаюся тільки до нього і всім рекомендую!
|
|
| |
Хакім | Дата: Середа, 01.05.2024, 21:11 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Можете дати контактний телефон Владислава Забранського?
|
|
| |
Олімпія | Дата: Середа, 01.05.2024, 21:12 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Тримайте - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Агей | Дата: Середа, 01.05.2024, 21:13 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Готовий рекомендувати цього лікаря всім своїм знайомим. Вдячний долі, що потрапив до Владислава Володимировича Забранського!
|
|
| |