Мануальник Одеса Лепосілок
|
|
Кузя | Дата: Середа, 01.05.2024, 21:01 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мануальщик Одеса Лепосілок
Я невдало стрибнув із вишки в басейн. Мене сильно прогнуло у воді, з'явився біль у поперековому відділі. Після обстеження невролог направив на курс мануальної терапії. Хто знає хорошого мануальника в Одесі, бажано на Ленселищі, підкажіть.
|
|
| |
Аврор | Дата: Середа, 01.05.2024, 21:01 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Усім раджу відвідати доктора Забранського. Сім років мене мучили болі в попереку. Кілька разів лежав у лікарні. Знайомий поділився зі мною враженням про свого мануального терапевта. Вирішив спробувати. Після курсу сеансів спина перестала боліти. Чим я був дуже здивований і жодних таблеток.
|
|
| |
Дімон | Дата: Середа, 01.05.2024, 21:01 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Вправив мені шию, оскільки в мене було зміщення шийного відділу в аварії, були часті головні болі й запаморочення. Владислав вправив мені шию, грудний відділ, тепер у мене вже впродовж 6 місяців усе добре, почуваюся чудово, нічого не болить! Рекомендую!
|
|
| |
Мирослава8 | Дата: Середа, 01.05.2024, 21:02 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| З юних років у мене боліла шия + сидяча робота, регулярно ходила на масаж, але ефекту полегшення не наставало, голова насилу поверталася за годинниковою стрілкою, тягнуло всі м'язи. Після відвідин Владислава Забранського, за кілька сеансів у мене в рази покращилося самопочуття, все ніби стало на свої місця: шийний відділ більше не турбує, м'язи не тягне. Величезне полегшення і прилив життєвих сил! Планую продовжити лікування у цього фахівця і зайнятися вже попереком. Усім рекомендую.
|
|
| |
Святослава78 | Дата: Середа, 01.05.2024, 21:02 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| 10 років я страждаю від болю в хребті, особливо в шийному відділі. Була в багатьох неврологів (Бєлява, Фернандеса, Гек, Лаврової) і в мануальщиків (Унанова молодшого, Кірсаненка, Стокіча, Борисюка). Трохи більше місяця тому я вперше опинилася у Владислава Володимировича, прийшла до нього в абсолютно розібраному стані. Нескінченний біль, сильні запаморочення, шум у вухах, різке зниження зору, права рука вже просто відмовляла. Якість життя погіршувалася з кожним днем і останні півроку я практично жила на знеболювальних препаратах, які лише на кілька годин полегшували мій біль. Чесно сказати, була дуже насторожена, а чи допоможе... Після першого сеансу переконалася, що мій хребет в абсолютно надійних і професійних руках. Владислав Володимирович упевнений, чітко знає, що робить і як робить, працює на результат, інтуїтивно відчуває чужий біль. На мій погляд, глибокі знання, професіоналізм, досвід плюс інтуїція, це дуже важливе поєднання якостей у роботі лікаря, і Владислав Володимирович ними володіє.
|
|
| |
Захарія | Дата: Середа, 01.05.2024, 21:03 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Звернулася до Владислава Забранського з болем у спині, який безрезультатно лікувала у мануальника Горбатюка протягом 2 місяців. За 8 сеансів у Владислава Володимировича біль пішов назовсім. Однозначно, рекомендую Владислава Володимировича всім, хто зіткнувся з такою ж проблемою! Це працює. Перевірено на собі!
|
|
| |
Слава | Дата: Середа, 01.05.2024, 21:03 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Владислав Володимирович - чудовий професіонал, буквально за кілька сеансів позбавив болю в спині, володіє багатьма техніками. Ефект від лікування тривалий. Дуже уважний і доброзичливий лікар. Усім моїм знайомим і рідним він допоміг, і всі дуже вдячні, що я порадила звернутися до Владислава Володимировича!
|
|
| |
Андріанус | Дата: Середа, 01.05.2024, 21:03 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я раніше лікувався у Владислава Забранського в МКЛ № 10, а зараз не можу знайти його, підкажіть де він приймає?
|
|
| |
Аврор | Дата: Середа, 01.05.2024, 21:04 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Владислав Володимирович зараз приймає у себе вдома за адресою: Б. Хмельницького 49.
|
|
| |
Феба | Дата: Середа, 01.05.2024, 21:04 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Можна з ним зателефонувати?
|
|
| |
Святослава78 | Дата: Середа, 01.05.2024, 21:04 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Владислав Забранський - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Аксон | Дата: Середа, 01.05.2024, 21:05 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Лікар - супер! Прийшов до нього з хворою спиною - допоміг за кілька сеансів. Зараз нічого не турбує, рекомендую!
|
|
| |