Мануальщик Одеса Молдаванка
|
|
Барбара | Дата: Середа, 01.05.2024, 20:55 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мануальщик Одеса Лепосілок
Сама спина не особливо болить, є інші неприємні симптоми. Тому шукаю дуже хорошого мануаліста, щоб не вийшло, що після нього стало гірше, ніж було.
|
|
| |
Авенір | Дата: Середа, 01.05.2024, 20:56 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Хочу розповісти всім про хорошого лікаря Забранського В.В., в якого золоті досвідчені руки, в якого професійне ставлення до пацієнта, він знає кожний ваш м'яз, суглоби, відчуває кожну вашу хвору точку, він їх знаходить та позбавляє від болю, від напруги, ви не повірите, я з другого разу відчула полегшення, вся моя напруга м'язів пішла, все тіло розслабилося! Я всім рекомендую цього лікаря, якому можна довіряти!
|
|
| |
Джесіка | Дата: Середа, 01.05.2024, 20:57 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Потрапила до Владислава Володимировича за направленням від невролога, з шиєю і спиною мучилася майже місяць, до того ж, болі в хребті супроводжувалися регулярними мігренями і запамороченнями. Лікар призначив комплексну мануальну терапію, і вже після 3-го сеансу стало набагато легше. Пройшовши комплекс терапії, болі минули. Крім кваліфікації та знання своєї справи, хотілося б відзначити з боку лікаря індивідуальний підхід, було дуже страшно, тому що вперше з таким питанням звертаюся, але лікар, перш ніж почати терапію, все роз'яснив і відповів на запитання, які цікавлять, і страх зник. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Станіславія | Дата: Середа, 01.05.2024, 20:57 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Три роки тому переїхала з Києва до Одеси і почалися пошуки свого мануального лікаря! Пройшла через багатьох мануальників Кірсаненка, Борисюка, Царенка і результатом задоволена не була. Поки сама не потрапила на прийом до Владислава Володимировича! Пройшла курс мануальної терапії. Я рекомендую цього лікаря, тому що випробувала на собі. Мені є з чим порівняти, оскільки я ходжу на мануальну терапію з 12 років, зараз мені 35!
|
|
| |
Роза | Дата: Середа, 01.05.2024, 20:57 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| І ось за підсумком закінчення курсу мануальної терапії у Владислава Забранського я можу з упевненістю сказати, я пурхаю! З'явилася легкість, не болить голова, настрій піднесений! І це все завдяки золотим рукам Владислава Володимировича. Факт залишається фактом, у мене не болить!
|
|
| |
Агап | Дата: Середа, 01.05.2024, 20:58 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Двічі був на сеансі мануальної терапії у Владислава Володимировича. Мені сподобалося, справляє враження хорошого фахівця, грамотного. Скромний, спокійний. Після сеансу полегшення відчувається. Збираюся пройти весь рекомендований курс.
|
|
| |
Кеті | Дата: Середа, 01.05.2024, 20:58 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Близько 10 років мучуся болями в спині, протягом цього часу зверталася до різних фахівців у сфері мануальної терапії - Коробейникова, Березовського, Бондарєва. Владислава Володимировича виділяю виділяю виділяю, вище всяких похвал! Пройшла курс лікування і відпустило. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Альвіан | Дата: Середа, 01.05.2024, 20:58 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Підкажіть вартість сеансу? Скільки сеансів входить у курс?
|
|
| |
Станіславія | Дата: Середа, 01.05.2024, 20:59 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Сеанс коштує 600 грн. У курсі зазвичай 10 сеансів, але Владислав Володимирович кожному підбирає індивідуально, залежно від діагнозу.
|
|
| |
Aksakov | Дата: Середа, 01.05.2024, 20:59 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Можете дати номер телефону Владислава Забранського?
|
|
| |
Агап | Дата: Середа, 01.05.2024, 21:00 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович.
|
|
| |
Дроздова | Дата: Середа, 01.05.2024, 21:00 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Хороший лікар, цікаво пояснює суть процедури. Схоже на магію, але працює. Мені допомогло, шия і спина запрацювали, почуваюся більш відмінно. Рекомендую, це лікар, який допомагає!
|
|
| |