Мануальник Авангард
|
|
Юланта | Дата: Середа, 01.05.2024, 20:50 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мануальщик Авангард
Здрастуйте, може хто підкаже знаючого мануальника, а то 10 років тому повернув здоров'я моїй спині Унанов старший, але він помер. Була в Унанова молодшого, толку нуль, а зараз знову спина болить, прямо не знаю, до кого звернутися.
|
|
| |
Альфредик | Дата: Середа, 01.05.2024, 20:51 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Уже протягом 4 років я є відданим пацієнтом Владислава Забранського, завжди задоволений результатом, для мене важливо, щоб фахівець знав свою справу і був професіоналом. Мої знайомі, які були у Владислава, дуже задоволені, я з радістю рекомендую його всім, хто потребує допомоги!
|
|
| |
Ареана | Дата: Середа, 01.05.2024, 20:51 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Звернувся до лікаря за направленням невролога з болями в спині та шиї. Владислав Володимирович уважний, товариський і доброзичливий, усе докладно пояснив. Після сеансів повністю зникли всі болі та спазми.
|
|
| |
Cristal | Дата: Середа, 01.05.2024, 20:51 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Прийшла на прийом практично нерухома - защемило нерв так, що ногою ледве пересувала. До відвідування лікаря Забранського була на прийомі у Бондарєва і Кірсаненка, але результату як такого не було, ось і цього разу надії особливо не було. Але після першого прийому я відчула полегшення, стала ходити лікуватися, і, о, диво - біль майже минув, і я знову відчула свободу пересування.
|
|
| |
Чулпан | Дата: Середа, 01.05.2024, 20:52 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Рекомендую, рекомендувала і буду рекомендувати як найкращого мануального терапевта всесвіту! Проблеми були з шиєю, спиною, коліном, щоразу всього за курс сеансів вдавалося домогтися нормалізації стану. Його м'язисті руки завжди намацають проблемне місце і вичавлять із нього всю дурь, наприкінці ви почуватиметеся так, наче вам не тільки м'яз вправили, а й усе життя загалом!
|
|
| |
Баграт | Дата: Середа, 01.05.2024, 20:52 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| За рекомендацією моїх знайомих я звернувся до Забранського Владислава Володимировича. Його методи лікування і діагностики кардинально відрізняються від методик Бондарєва і Коробейникова, до яких я звертався по допомогу. Після семи сеансів болі в нозі минули, і я став менше кульгати. Я дуже вдячний Владиславу Володимировичу Володимировичу, і шкодую тільки про те, що лікарів такого рівня немає в міських лікарнях.
|
|
| |
Kozoriz76 | Дата: Середа, 01.05.2024, 20:53 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| До мануальних терапевтів я ніколи не зверталася, але останнім часом болі, які так замучили остаточно, змусили мене це зробити. Після прийому у Владислава Володимировича мені відразу стало легше, а після курсу, на мій подив, і зовсім все минуло.
|
|
| |
Гектор | Дата: Середа, 01.05.2024, 20:53 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Можете підказати як записатися на прийом?
|
|
| |
Чулпан | Дата: Середа, 01.05.2024, 20:54 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Телефонуйте і записуйтеся за цими номерами телефонів - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Забранський.
|
|
| |
Яромира45 | Дата: Середа, 01.05.2024, 20:54 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| У якому віці можна звертатися до Владислава Забранського на прийом?
|
|
| |
Баграт | Дата: Середа, 01.05.2024, 20:54 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Владислав Володимирович приймає тільки дорослий пацієнтів з 16 років і до 55.
|
|
| |
Діонісій | Дата: Середа, 01.05.2024, 20:55 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Хороший лікар, позбавив мене болю в плечі. Довго мучився після травми, лікування проходило ефективно. Заодно полікував мені й старі травми. Рекомендую!
|
|
| |