menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Мануальник Одеса Слобідка
BoimystrukIrДата: Середа, 01.05.2024, 16:33 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Мануальщик Одеса Слобідка

Є проблеми зі спиною, потрібен хороший і перевірений мануальний терапевт. Діагноз 2 грижі хребта - поперековий і шийний відділи, а також 3 протрузії. Цікавить лікар, який приймає на Слобідці, але можна й інші райони, якщо лікар хороший.

БаженДата: Середа, 01.05.2024, 16:39 | Повідомлення # 2
Рядовий
Дуже рекомендую Владислава Забранського!!! Грамотний, професійний, уважний фахівець у своїй галузі, зі здоровим почуттям гумору!  Позбавив мене постійних головних болів і дав певні рекомендації!

ВіолаДата: Середа, 01.05.2024, 16:41 | Повідомлення # 3
Сержант
Лікар і людина з великої літери. Якщо не знаєте, якого лікаря вибрати за цим напрямком - однозначно Владислав Забранський! Вчора приїхала до нього «кульгавою кривою з опущеними руками».  Після курсу я вже знову пурхаю!

БеатрісаДата: Середа, 01.05.2024, 16:41 | Повідомлення # 4
Рядовий
Відвідувала Владислава Забранського вже 3 рази і щоразу отримую тільки позитивні емоції та відчуття. Після сеансу всі кісточки встають на місце. Нібито заново народжуєшся. Раніше регулярно було оніміння правої руки через шийний остеохондроз і травми шийного відділу, регулярні головні болі надвечір, тепер же все чудово, приплив сил і бадьорості, мінімізувалися головні болі, покращився зір. Справжній професіонал!

КаринаДата: Середа, 01.05.2024, 16:41 | Повідомлення # 5
Рядовий
Не так давно довелося звернутися до Владислава Забранського по допомогу - дуже боліла спина, мучило безсоння.  Вранці вставала з ліжка з моторошним болем у всьому тілі.  Мануальники Царенко і Борисюк, до яких я зверталася раніше, не могли мені допомогти, легше мені не ставало. А тут, після четвертого сеансу я спала всю ніч, до ранку. На моє велике здивування. Відновився сон і безсонних ночей тепер немає. Болі в попереку й спині стали значно меншими. Легше стало дихати. Вранці я прокидаюся відпочилою. Зникла нервозність і дратівливість. На сьогодні я продовжую лікування у Владислава Володимировича і дуже рада, що потрапила до такого фахівця.

MaislavДата: Середа, 01.05.2024, 16:42 | Повідомлення # 6
Рядовий
Був на сеансах Забранського Владислава! Це дуже чудова процедура. З моїми високими фізичними навантаженнями для мене дуже корисна. Рухи стали легшими, спина розправилася, шия не напружена.  Дуже чарівні ручки в лікаря!

ЕльзаДата: Середа, 01.05.2024, 16:43 | Повідомлення # 7
Рядовий
Є лікарі, а є чарівники. І ось така дивовижна людина зустрілася в моєму житті і в моїй проблемі.  Владислав Забранський - чуйний, чуйний і уважний чарівник. Дуже рекомендую.

ShahinaДата: Середа, 01.05.2024, 16:43 | Повідомлення # 8
Рядовий
Можна дізнатися, де приймає Владислав Забранський?

MaislavДата: Середа, 01.05.2024, 16:43 | Повідомлення # 9
Рядовий
Владислав Володимирович приймає у себе вдома на вул Богдана Хмельницького 49.

МаврикійДата: Середа, 01.05.2024, 16:44 | Повідомлення # 10
Рядовий
Номером телефончика Владислава Забранського поділіться, будь ласка.

БаженДата: Середа, 01.05.2024, 16:44 | Повідомлення # 11
Рядовий
Будь ласка - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.

ЕляДата: Середа, 01.05.2024, 16:44 | Повідомлення # 12
Рядовий
Це висококваліфікована лікарка і прекрасна людина. Впевнений професіонал, який знає і любить свою справу. Дуже задоволений результатами грамотно підібраного лікування.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: