Мануальник Одеса Слобідка
|
|
BoimystrukIr | Дата: Середа, 01.05.2024, 16:33 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мануальщик Одеса Слобідка Є проблеми зі спиною, потрібен хороший і перевірений мануальний терапевт. Діагноз 2 грижі хребта - поперековий і шийний відділи, а також 3 протрузії. Цікавить лікар, який приймає на Слобідці, але можна й інші райони, якщо лікар хороший.
|
|
| |
Бажен | Дата: Середа, 01.05.2024, 16:39 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Дуже рекомендую Владислава Забранського!!! Грамотний, професійний, уважний фахівець у своїй галузі, зі здоровим почуттям гумору! Позбавив мене постійних головних болів і дав певні рекомендації!
|
|
| |
Віола | Дата: Середа, 01.05.2024, 16:41 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Лікар і людина з великої літери. Якщо не знаєте, якого лікаря вибрати за цим напрямком - однозначно Владислав Забранський! Вчора приїхала до нього «кульгавою кривою з опущеними руками». Після курсу я вже знову пурхаю!
|
|
| |
Беатріса | Дата: Середа, 01.05.2024, 16:41 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Відвідувала Владислава Забранського вже 3 рази і щоразу отримую тільки позитивні емоції та відчуття. Після сеансу всі кісточки встають на місце. Нібито заново народжуєшся. Раніше регулярно було оніміння правої руки через шийний остеохондроз і травми шийного відділу, регулярні головні болі надвечір, тепер же все чудово, приплив сил і бадьорості, мінімізувалися головні болі, покращився зір. Справжній професіонал!
|
|
| |
Карина | Дата: Середа, 01.05.2024, 16:41 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Не так давно довелося звернутися до Владислава Забранського по допомогу - дуже боліла спина, мучило безсоння. Вранці вставала з ліжка з моторошним болем у всьому тілі. Мануальники Царенко і Борисюк, до яких я зверталася раніше, не могли мені допомогти, легше мені не ставало. А тут, після четвертого сеансу я спала всю ніч, до ранку. На моє велике здивування. Відновився сон і безсонних ночей тепер немає. Болі в попереку й спині стали значно меншими. Легше стало дихати. Вранці я прокидаюся відпочилою. Зникла нервозність і дратівливість. На сьогодні я продовжую лікування у Владислава Володимировича і дуже рада, що потрапила до такого фахівця.
|
|
| |
Maislav | Дата: Середа, 01.05.2024, 16:42 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Був на сеансах Забранського Владислава! Це дуже чудова процедура. З моїми високими фізичними навантаженнями для мене дуже корисна. Рухи стали легшими, спина розправилася, шия не напружена. Дуже чарівні ручки в лікаря!
|
|
| |
Ельза | Дата: Середа, 01.05.2024, 16:43 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Є лікарі, а є чарівники. І ось така дивовижна людина зустрілася в моєму житті і в моїй проблемі. Владислав Забранський - чуйний, чуйний і уважний чарівник. Дуже рекомендую.
|
|
| |
Shahina | Дата: Середа, 01.05.2024, 16:43 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Можна дізнатися, де приймає Владислав Забранський?
|
|
| |
Maislav | Дата: Середа, 01.05.2024, 16:43 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Владислав Володимирович приймає у себе вдома на вул Богдана Хмельницького 49.
|
|
| |
Маврикій | Дата: Середа, 01.05.2024, 16:44 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Номером телефончика Владислава Забранського поділіться, будь ласка.
|
|
| |
Бажен | Дата: Середа, 01.05.2024, 16:44 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Будь ласка - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Еля | Дата: Середа, 01.05.2024, 16:44 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Це висококваліфікована лікарка і прекрасна людина. Впевнений професіонал, який знає і любить свою справу. Дуже задоволений результатами грамотно підібраного лікування.
|
|
| |