Мануальщик Одеса Малиновський район
|
|
Marmeladof | Дата: Середа, 01.05.2024, 16:19 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мануальщик Одеса Малиновський район
У мене грижа Шморле в попереково-крижовому відділі, курс масажу допомагає тимчасово. Хочу проконсультуватися з мануальним терапевтом, тільки не знаю з ким, потрібен обізнаний. Може хтось стикався, порекомендуйте.
|
|
| |
Маврикій | Дата: Середа, 01.05.2024, 16:19 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Кажуть же, є лікарі від Бога! Це саме про Владислава Забранського! Ходили до нього з дружиною! Дружина мучилася болями в спині, які віддавали в ногу й обмежували рух! Допоміг із першого курсу! Усім раджу його!
|
|
| |
Рената | Дата: Середа, 01.05.2024, 16:20 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| З першого прийому Владислав Володимирович вселяє довіру своїми знаннями й увагою. Він успішно пролікував мене від недуги, повернув радість життя без болю і мук. Шкода, що я не знайшла його раніше, та все ж я рада, що хоча б зараз зустріла фахівця, який дійсно допоміг. Не обдурив, не підвів, а якісно, професійно зробив свою роботу. Зараз мене нічого не турбує, сподіваюся, що ефект триватиме якомога довше. У будь-якому разі, я тепер знаю, куди звертатися! І вам рекомендую цього чудового лікаря!
|
|
| |
Yuna | Дата: Середа, 01.05.2024, 16:20 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Такого хорошого мануального терапевта я ще жодного разу не зустрічала! Він допоміг мені з моєю спиною. До цього проходила лікування у Бондарєва і Царенка, але результат з часом зникав, а після того, як пройшла курс у Владислава Забранського, почуваюся чудово вже близько року!
|
|
| |
вія | Дата: Середа, 01.05.2024, 16:23 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Потрапити в руки до такого крутого мануального терапевта - просто удача! Делікатнішого, тактовнішого, лікаря, як Владислав Володимирович, ще пошукати потрібно! У нього на прийомі час начебто зупиняється, так тихо і спокійно. Завжди йдеш із сеансу мануальної терапії, ніби тебе оновили. Він не робить боляче, не треба боятися мануалки, він працює м'яко, але ефективно!
|
|
| |
Родіон | Дата: Середа, 01.05.2024, 16:24 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Невролог порадила пройти курс лікування у мануального терапевта Забранського, є проблеми в шийному відділі хребта. Спочатку було скептичне ставлення до лікування. Але ось минуло вже 2 місяці після лікування. Живу повноцінним життям - без головного болю. Рекомендую!
|
|
| |
надира | Дата: Середа, 01.05.2024, 16:24 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| У мене два роки боліла шия, зверталася до фахівців Чеботар, Коробейникова, Горбатюка - все без толку. Порадили Влада Забранського - прийшла зі знімками, після 7 сеансів шия прийшла в норму! Щиро всім раджу! Не затягуйте і не мучтеся!
|
|
| |
Дубова | Дата: Середа, 01.05.2024, 16:24 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Звернулася за рекомендацією. Були проблеми зі спиною, але грамотний і професійний підхід лікаря вирішив усі проблеми. Тактовно, грамотно, професійно. Рекомендую. Думаю, що звернуся ще не раз.
|
|
| |
Арсенія | Дата: Середа, 01.05.2024, 16:25 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Владислав Володимирович - справжній професіонал! І це видно з перших хвилин спілкування. Ми й не замислюємося наскільки все в організмі взаємопов'язано, і як сильно це впливає на наше життя. Такому лікарю не боїшся довірити найцінніше, що у тебе є - здоров'я. Раджу звернутися!
|
|
| |
Тенгіз | Дата: Середа, 01.05.2024, 16:25 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Можете написати контакти Владислава Забранського?
|
|
| |
Yuna | Дата: Середа, 01.05.2024, 16:29 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович.
|
|
| |
Харитон | Дата: Середа, 01.05.2024, 16:29 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Лікар - супер! Завжди уважний, акуратний, майстер своєї справи. Обов'язково буду ходити до нього надалі і вам раджу!
|
|
| |