menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Мануальник Одеса Пересип
ЗінуляДата: Середа, 01.05.2024, 16:05 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Мануальщик Одеса Пересип

Шановні форумчани! Якщо можете підкажіть до кого мені звернутися. Багато років страждаю від остеохондрозу, а зараз почали терпнути руки і страшенно болить нога, після лікування у невролога з поліклініки.

АполлонДата: Середа, 01.05.2024, 16:06 | Повідомлення # 2
Рядовий
Хочу порадити лікаря Забранського Владислава Володимировича, він повернув мене до життя, я так рада, що потрапила саме до нього! З перших курсів помітила поліпшення мого самопочуття, минули болі в попереку і минули запаморочення. Вперше бачу таке делікатне лікування.

КрістоферДата: Середа, 01.05.2024, 16:06 | Повідомлення # 3
Рядовий
Побоювався, що буде боляче, бо мав уже раніше досвід спілкування з мануальником Коробейніковим, але, на подив, жодних вивертань суглобів і загинань ніг за голову не було.  Пройшов курс, болі в нозі зникли, і я навіть перестав кульгати. Раджу кваліфікованого лікаря з правильним підходом.

Будимир5Дата: Середа, 01.05.2024, 16:07 | Повідомлення # 4
Рядовий
Владислав Володимирович - чудовий фахівець. Прийшов до нього на прийом зі зміщенням хребців, він одразу вивчив МРТ і призначив курс мануальної терапії, який допоміг дуже. Після третього сеансу болі в спині зменшилися, а після закінчення сеансів уже не боліла зовсім.

ЄсеніяДата: Середа, 01.05.2024, 16:07 | Повідомлення # 5
Рядовий
Кілька років я безуспішно намагався позбутися болю в попереку і колінному суглобі (результат травми), проходив лікування у Стокича і Кірсаненка, але полегшення було короткочасним. Болі були досить сильні й дуже заважали мені повноцінно жити. Грамотно підібраний курс м'яких технік мануальної терапії позбавив мене від недуги вже через 9 сеансів. Рекомендую цього чудового лікаря!

ЄвангелінаДата: Середа, 01.05.2024, 16:09 | Повідомлення # 6
Рядовий
Нарешті мені вдалося потрапити до лікаря, здатного допомогти грамотно й ефективно. У мене після важких перших пологів були сильні болі в спині, не проходили близько трьох місяців. За рекомендацією я звернулася до лікаря Забранського, і він поправив моє здоров'я, все зробив професійно, з повним розумінням справи. Величезне спасибі йому за позбавлення від болю, моя спина в порядку, я можу займатися своєю дитиною без обмежень. Зітхнула вільно після лікування.

ЛінараДата: Середа, 01.05.2024, 16:09 | Повідомлення # 7
Рядовий
Проблеми зі спиною вже близько 10 років. Раніше відвідувала мануаліста Кірсаненка, допомагав, біль зникав, але тимчасово. Нещодавно почула про Владислава Володимировича і вирішила звернутися до нього. Лікар пояснив причини постійного болю і що необхідно зробити, щоб проблему вирішити. Виправив сколіотичне викривлення, правильно виставив вісь тіла, показав вправи, які слід робити вдома для підтримки результату. Почуваюся чудово і вам рекомендую відвідати цього лікаря!

AristarchДата: Середа, 01.05.2024, 16:10 | Повідомлення # 8
Рядовий
Підкажіть, контактні дані Владислава Володимировича?

АполлонДата: Середа, 01.05.2024, 16:10 | Повідомлення # 9
Рядовий
0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Забранський.

МироновДата: Середа, 01.05.2024, 16:11 | Повідомлення # 10
Рядовий
За якою адресою приймає цей лікар?

ЄвангелінаДата: Середа, 01.05.2024, 16:11 | Повідомлення # 11
Рядовий
Богдана Хмельницького 49, тільки попередньо запишіться на прийом.

ЮстинДата: Середа, 01.05.2024, 16:12 | Повідомлення # 12
Рядовий
Хороший фахівець, знає толк у своїй справі! Відчувається, що знайшов своє і може допомагати людям!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: