Мануальщик Одеса центр
|
|
Ariel888 | Дата: Середа, 01.05.2024, 16:00 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мануальщик Одеса центр Зробила МРТ хребта, а там запущений остеохондроз грудного відділу, а в шиї тільки початкова стадія. До невролога йти не хочу, думаю спочатку проконсультуватися з мануальним терапевтом. Підкажіть до кого краще звернутися?
|
|
| |
Вдовина | Дата: Середа, 01.05.2024, 16:01 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Раджу звернутися до Забранського В.В. - це 100% ефективність лікування, позитивне ставлення до пацієнта, інформування пацієнта про багато нового, професійний підхід, живий досвід! Обов'язково раджу записатися!
|
|
| |
Ассоль | Дата: Середа, 01.05.2024, 16:01 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Після невдалого походу до горе-мануальника Коробейникова були дуже сильні болі в руці, невролог діагностував зміщення хребців і відправив на мануальну терапію до Забранського, вже після першого сеансу стало набагато легше, а після закінчення сеансів і взагалі біль минув, крім іншого, позбавив від болю в грудному відділі, з яким я мучилася понад 10 років! Все чітко і дохідливо пояснив, як діяти далі, рекомендую!
|
|
| |
Anna1998 | Дата: Середа, 01.05.2024, 16:02 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Владислав Володимирович - висококласний фахівець! Мене мучили страшні болі в спині та лівому плечі. Сім сеансів - і я як заново народилася!
|
|
| |
Шакіра | Дата: Середа, 01.05.2024, 16:02 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Звернутися до лікаря Забранського, бо боліла спина, мучили головні болі й німіли руки. Після 3 сеансів самопочуття поліпшилося. Головні болі зникли, спина теж майже не болить. Про оніміння рук забула. Продовжуємо лікування! Раджу всім. Чудовий лікар! Творить дива. Я нарешті перестала приймати знеболювальні препарати!
|
|
| |
Yuri | Дата: Середа, 01.05.2024, 16:02 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Два тижні тому проходив лікування в цього лікаря. Сильно схопило спину, коли на фітнесі перезаймався, навіть дихати боляче було. Спочатку пробував самостійно, мазями, знеболювальні проколов курсом, але повністю не минуло. Виявилося, що причина в затиснутих хребцях і усунути можна тільки за допомогою мануальної терапії, яку проходив у Забранського В.В.. Спеціально не писав відгук раніше, поспостерігав, чи дійсно все пройшло. Зараз почуваюся чудово, дуже вдячний лікарю, мені все його лікування допомогло і досить швидко.
|
|
| |
Еліза | Дата: Середа, 01.05.2024, 16:03 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Дуже сильно болів грудний відділ і рука. Довго лікувався у мануальників Кірсаненка і Царенка, але безрезультатно, поки лікар Забранський В.В. не поставив усе на місце, рекомендую!
|
|
| |
Evgeny1998 | Дата: Середа, 01.05.2024, 16:03 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Підкажіть де приймає Владислав Володимирович?
|
|
| |
Шакіра | Дата: Середа, 01.05.2024, 16:03 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Владислав Забранський веде прийом у себе вдома за адресою Богдана Хмельницького 49.
|
|
| |
Bolshakova | Дата: Середа, 01.05.2024, 16:04 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як можна до нього записатися?
|
|
| |
Вдовина | Дата: Середа, 01.05.2024, 16:04 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - за цими номерами телефонів можете записатися на прийом.
|
|
| |
Perez | Дата: Середа, 01.05.2024, 16:04 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Дійсно - професіонал і майстер своєї справи. Поставив буквально «на ноги» за дуже короткий термін. Тепер точно зміцнилася віра в медицину і фахівців такого рівня. Сподобався сам підхід, рекомендую!
|
|
| |