Костоправ Артвіль Одеса
|
|
kariiine1 | Дата: Середа, 01.05.2024, 15:00 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Костоправ Артвіль Одеса
У мене проблеми зі спиною. Костоправів повно, але хочеться піти саме до того, хто дійсно допоможе. Про «шарлатанів» начиталася. Та й сама до такого потрапила. Грошей віддала... ну, дуже багато... Ефекту нуль. Загалом, може хтось звертався і зможе порадити.
|
|
| |
Еміліан | Дата: Середа, 01.05.2024, 15:01 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Владислав Володимирович за 5 сеансів прибрав мої болі в спині. Своїми руками він творить чудеса! Спокійний і скромний, справжній профі своєї справи. Якщо вам потрібен хороший костоправ звертайтеся до нього, він обов'язково допоможе.
|
|
| |
peach7nataly | Дата: Середа, 01.05.2024, 15:32 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Прийшла на прийом з абсолютно знерухомленою шиєю - як виявилося, защемлення міжхребцевого диска. Біль, обмеження в рухах, ну і весь супутній набір страждань. Після першого ж сеансу - стало набагато краще, а всього вистачило 10 сеансів, щоб усе стало як треба. Рада, що мені порекомендували звернутися саме до Владислава Володимировича Забранського!
|
|
| |
Ауріка | Дата: Середа, 01.05.2024, 15:32 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Два тижні боліла й нила рука, обійшла кількох фахівців: Маврова і Бондарєва. Порадили звернутися до костоправа Забранського, пройшла в нього курс. Пішла задоволена, щаслива, руці стало помітно краще, пальчики знову рухаються вільно, шия не болить. Рекомендую!
|
|
| |
Таяна | Дата: Середа, 01.05.2024, 15:32 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Жахливі болі в спині та шиї, Владислав Забранський зміг прибрати за 8 сеансів. Звернулася саме до нього, за рекомендацією. Робить все акуратно і дбайливо. Рекомендую всім, хто шукає хорошого костоправа.
|
|
| |
Lilnas | Дата: Середа, 01.05.2024, 15:38 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Відмінний лікар! Профі своєї справи. Нічого зайвого. Прийшов до нього після відвідування костоправів Коробейникова і Березовського Турбували болі в шиї, нічого не допомагало. Після курсу сеансів усе минуло, навіть сам здивувався.
|
|
| |
Вікторина | Дата: Середа, 01.05.2024, 15:38 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Йшла на процедуру, звісно, з сумнівом, бо начитавшись в інтернеті про мануальну терапію, була невпевненість у її користі. І навіть страх. Владислав Володимирович зняв і побоювання, і всі сумніви. Після процедур настало довгоочікуване полегшення. Коректний, уважний, для себе вирішила раз на півроку відвідувати мануальну терапію, оскільки відчула її ефект.
|
|
| |
Ейнар | Дата: Середа, 01.05.2024, 15:38 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Підкажіть де приймає Владислав Забранський?
|
|
| |
Таяна | Дата: Середа, 01.05.2024, 15:39 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Владислав Володимирович приймає у себе вдома за адресою: вул. Б. Хмельницького 49.
|
|
| |
Spiller | Дата: Середа, 01.05.2024, 15:39 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як можна домовитися про прийом до нього?
|
|
| |
Еміліан | Дата: Середа, 01.05.2024, 15:40 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Телефонуйте і домовляйтеся - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Фрол | Дата: Середа, 01.05.2024, 15:40 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Найголовніше, знайти свого лікаря. Владислав Забранський - чудовий лікар, який заслужив мою довіру, і я без сумніву можу порекомендувати його!
|
|
| |