Костоправ Одеса Молдаванка
|
|
Malinamilena | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:29 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Костоправ Одеса Молдаванка
Потрібен хороший костоправ. Я займаюся легкою атлетикою, під час пробіжки впала і сильно зашибла ногу і поперек, аж хрускіт чути було. Порадьте грамотного лікаря, який зможе допомогти?
|
|
| |
Шмідт | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:29 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Хочу поділитися своїми враженнями і порекомендувати чудового костоправа Забранського В.В.! Його професіоналізм і вмілі руки дають змогу зберігати здоров'я і залишатися в тонусі в наш нелегкий, неспокійний час. Завжди рекомендую його своїм друзям і знайомим, як грамотного фахівця та ерудовану людину, якій сміливо можна довірити своє лікування і бути впевненим в успішному результаті.
|
|
| |
Женева | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:29 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Владислав Забранський щоразу розв'язує мою проблему з болем, чи то спина, поперек, рука або голова. Проводить мені курс оздоровлення, і ти почуваєшся здоровою людиною!
|
|
| |
Грація | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:30 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Відвідала костоправа Забранського! Відмінний лікар, прекрасно провів консультацію, відповівши на всі мої запитання. Стан мій значно покращився через кілька сеансів. Лопатки вирівнялися, спина більше не болить. Обов'язково рекомендую цього фахівця, будете дуже задоволені результатом!
|
|
| |
Ванадія | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:30 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Відмінний лікар! Після перших пологів і епідуральної анестезії були страшні болі в спині. Раніше зверталася до Маврова і Коробейникова, від їхнього лікування болі посилилися. Випадково дали контакт доктора Забранського. За 7 сеансів я забула про болі! Вже минуло 3 роки, я народила вдруге, а ті болі так і не повернулися! Золоті руки!
|
|
| |
Лілія | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:30 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Владислав Володимирович - фахівець вищої категорії! Вилікував руку, яка не піднімалася вище 80°. До цього відвідувала костоправів Жмеринецького та Березовського. Нічого не давало результату. Допоміг тільки цей фахівець із золотими руками і великим серцем. Уже на третій сеанс рука почала підніматися, а через 8 сеансів із проблемою було покінчено. Радила цього фахівця всім близьким і друзям - жодного разу не було соромно за рекомендації.
|
|
| |
Липень | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:32 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Не вперше звертаюся по допомогу до Владислава Забранського, завжди грамотно вивчає проблему, шукає її корінь і пропонує допомогу в її вирішенні. Зверталася особисто, все було супер, результат відчувала після кількох перших процедур!
|
|
| |
Варлена | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:32 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Підкажіть у якій клініці приймає Владислав Забранський?
|
|
| |
Шмідт | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:32 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Владислав Забранський веде прийом вдома на вул. Б. Хмельницького 49.
|
|
| |
Горацій | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:33 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як можна з ним зв'язатися або записатися на прийом?
|
|
| |
Ванадія | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:33 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Записатися можна за номерами телефонів - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Февраліна | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:34 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Рік тому звернувся до Владислава Володимировича з повним комплектом болячок у спині й без надій на повноцінне життя. Зараз же я почуваюся чудово! Це та людина, чий контакт ти зберігаєш у своїй записній книжці і знаєш, що він завжди готовий тобі допомогти! Доктор Забранський - це справжній професіонал своєї справи, який повернув мені впевненість у завтрашньому дні! Рекомендую!
|
|
| |