Костоправ Одеса Лепосілок
|
|
Естель | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:20 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Костоправ Одеса Лепосілок
Підкажіть, будь ласка, костоправа, який зможе допомогти з хворобами хребта, а то переходила до купи різних лікарень і нічого путнього там зробити не можуть - одне викачування грошей.
|
|
| |
Всемила | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:20 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Була на прийомі в Забранського Владислава Володимировича, турбували болі в шиї та поперековому відділі. Лікар подивився, пояснив, звідки йде затиск, провів свою роботу, після чого 3 тижні шия почувається чудово, поперек відпустило, раджу лікаря.
|
|
| |
SielFan | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:20 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Для себе побачив яскраву різницю з костоправами Мавровим і Жмеринецьким. Відчувалося дуже глибоке опрацювання м'язів і суглобів. Також у розмові було розуміння глибини знань фахівця. Розібралися з деякими м'язовими затисками через мої тренування, отримав цінні настанови. Рекомендую, Владислав Забранський чудовий фахівець!
|
|
| |
Адріан | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:23 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Чесно кажучи, вражена тим, що з моїм непростим діагнозом мене поставили на ноги за 10 сеансів. Я страшенно мучилася з болями, які стали хронічними, і я звик з ними жити, але Владислав Володимирович творить чудеса. Рекомендую, рекомендую і рекомендую.
|
|
| |
Владелін | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:25 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Це унікальний фахівець у своїй справі, він працює з тілом, подібно до скульптора, з ентузіазмом і натхненням, використовуючи свій особистий досвід і глибокі знання медицини, біоенергетики та психології. Відчуття таке, що лікування відбувається на всіх рівнях людського стану. Після зняття затискачів відкриваються енергетичні центри, хочеться дихати на повні груди, співати, літати! Ефект оздоровлення організму тривалий і стійкий. Раджу звернутися!
|
|
| |
Ksuha61 | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:26 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| У Владислава Володимировича присутній індивідуальний підхід до кожного пацієнта, чуйність, коректність, лікар охоче консультує, ділиться досвідом і допомагає. Після 8 сеансів я почуваюся чудово! Спина випрямилася, м'язові спазми більше не турбують, з'явилася стійкість до зовнішніх подразників і внутрішній спокій, настрій чудовий. Чудовий лікар!
|
|
| |
аріелія | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:26 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Коли в тебе болить спина з дитинства. Пройшовши багатьох костоправів Коробейникова, Березовського, Маврова, які безумовно хотіли мені допомогти. А результат лікування сходив нанівець. За порадою знайомої потрапила до Влада Забранського. Я можу у свої 45 років сказати, у мене не болить спина, я сплю вночі, не німіють руки, можу вдягнути підбори і погуляти в них. За все це я вдячна Владиславу Володимировичу Забранському!
|
|
| |
Герт | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:26 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Підкажіть Владислав Забранський приймає на Ленселищі і яка вартість сеансу?
|
|
| |
Всемила | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:27 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Владислав Володимирович приймає на Б. Хмельницького 49, сеанс коштує 600 грн. Його сеанси варті того, щоб до нього з'їздити, ефект чудовий!
|
|
| |
Лайтман1991 | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:27 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як я можу домовитися з ним про візит?
|
|
| |
аріелія | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:27 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович.
|
|
| |
Едмунд | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:28 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Владислав Забранський - висококласний фахівець. Стан після відвідування покращився. Рекомендую!
|
|
| |