Костоправ Авангард
|
|
serafima05 | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:15 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Костоправ Авангард
Загалом, прийшов кінець моїй спині, вирішила я таки зайнятися нею, намагаюся знайти хорошого костоправа. Можете порекомендувати такого лікаря?
|
|
| |
Євсея | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:15 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Професіоналізм, ефективність терапії та приголомшливий результат - це те, що я отримала після курсу терапії у Владислава Володимировича Забранського. Приходила з больовим синдромом у хребті, сподіваючись хоча б на мінімальне послаблення, у підсумку позбулася їх зовсім. Рекомендую!
|
|
| |
Зіновія78 | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:16 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Також відвідувала Владислава Забранського - професіонал своєї справи, чітко і швидко визначив проблему, розписав лікування, спеціально не накручував додаткові сеанси. Біль минув, буду ходити для профілактики.
|
|
| |
Діонісія | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:16 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Побільше таких людей, хто справді повертає людей до нормального життя і без болю своїми руками і талантом. Найголовніше, без таблеток і крапельниць усе виправив.
|
|
| |
TopalAlina | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:16 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Це найкращий фахівець нашого міста, почуваюся чудово щодня, особливо в дні після прийому у Владислава. Дуже уважний, товариський професіонал, до якого завжди приємно приходити на прийом!
|
|
| |
Афанасія | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:16 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| У мене вже багато років проблеми зі спиною. Побувала в різних костоправів - Коробейникова, Мврова, Бондарєва. Ефект був тимчасовий. За рекомендацією потрапив до Владислава Володимировича. У нього якась особлива методика. У моєму випадку довелося попрацювати довше звичайного, але для мене головне - результат. Загалом, я вдячна лікарю Забранському за підхід і за гарний настрій під час і за мій стан після проходження терапії.
|
|
| |
Ельвіра | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:17 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Владислав Володимирович - чудовий фахівець у своїй справі! Завжди грамотно і всебічно підходить до вибору програми лікування, виходячи з діагнозу пацієнта. Працює з моєю спиною і тільки завдяки йому болі в спині значно менші і як наслідок, вища рухова активність. Чудовий лікар! Рекомендую всім відвідати його!
|
|
| |
Вікторина | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:17 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| У багатьох костоправів була - у Маврова, Бондарєва, Борисюка. Але Владислав Володимирович займає своє місце з усією відповідальністю і почуттям обов'язку допомагати пацієнтам. Дуже уважний. Його сеанси допомогли відчути себе знову здоровою людиною!
|
|
| |
moolly | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:17 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Рекомендую всім, хто втомився довіряти лікарям, які тільки обіцяють результат. Владислав працює на результат з високим рівнем професіоналізму.
|
|
| |
Gorshkova | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:17 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як можна записатися до цього лікаря?
|
|
| |
Діонісія | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:18 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Тримайте: Забранський Владислав Володимирович - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
ВалерійПанфіленко | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:18 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Зараз, пройшовши повний курс і вже відчуваючи реальні позитивні зміни зі своїм здоров'ям, можу сміливо рекомендувати Владислава Володимировича всім!
|
|
| |