menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Костоправ Авангард
serafima05Дата: Середа, 01.05.2024, 14:15 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Костоправ Авангард

Загалом, прийшов кінець моїй спині, вирішила я таки зайнятися нею, намагаюся знайти хорошого костоправа. Можете порекомендувати такого лікаря?

ЄвсеяДата: Середа, 01.05.2024, 14:15 | Повідомлення # 2
Рядовий
Професіоналізм, ефективність терапії та приголомшливий результат - це те, що я отримала після курсу терапії у Владислава Володимировича Забранського. Приходила з больовим синдромом у хребті, сподіваючись хоча б на мінімальне послаблення, у підсумку позбулася їх зовсім. Рекомендую!

Зіновія78Дата: Середа, 01.05.2024, 14:16 | Повідомлення # 3
Рядовий
Також відвідувала Владислава Забранського - професіонал своєї справи, чітко і швидко визначив проблему, розписав лікування, спеціально не накручував додаткові сеанси. Біль минув, буду ходити для профілактики.

ДіонісіяДата: Середа, 01.05.2024, 14:16 | Повідомлення # 4
Рядовий
Побільше таких людей, хто справді повертає людей до нормального життя і без болю своїми руками і талантом. Найголовніше, без таблеток і крапельниць усе виправив.

TopalAlinaДата: Середа, 01.05.2024, 14:16 | Повідомлення # 5
Рядовий
Це найкращий фахівець нашого міста, почуваюся чудово щодня, особливо в дні після прийому у Владислава. Дуже уважний, товариський професіонал, до якого завжди приємно приходити на прийом!

АфанасіяДата: Середа, 01.05.2024, 14:16 | Повідомлення # 6
Сержант
У мене вже багато років проблеми зі спиною. Побувала в різних костоправів - Коробейникова, Мврова, Бондарєва.  Ефект був тимчасовий. За рекомендацією потрапив до Владислава Володимировича. У нього якась особлива методика. У моєму випадку довелося попрацювати довше звичайного, але для мене головне - результат. Загалом, я вдячна лікарю Забранському за підхід і за гарний настрій під час і за мій стан після проходження терапії.

ЕльвіраДата: Середа, 01.05.2024, 14:17 | Повідомлення # 7
Рядовий
Владислав Володимирович - чудовий фахівець у своїй справі! Завжди грамотно і всебічно підходить до вибору програми лікування, виходячи з діагнозу пацієнта. Працює з моєю спиною і тільки завдяки йому болі в спині значно менші і як наслідок, вища рухова активність. Чудовий лікар! Рекомендую всім відвідати його!

ВікторинаДата: Середа, 01.05.2024, 14:17 | Повідомлення # 8
Рядовий
У багатьох костоправів була - у Маврова, Бондарєва, Борисюка. Але Владислав Володимирович займає своє місце з усією відповідальністю і почуттям обов'язку допомагати пацієнтам. Дуже уважний.  Його сеанси допомогли відчути себе знову здоровою людиною!

moollyДата: Середа, 01.05.2024, 14:17 | Повідомлення # 9
Рядовий
Рекомендую всім, хто втомився довіряти лікарям, які тільки обіцяють результат. Владислав працює на результат з високим рівнем професіоналізму.

GorshkovaДата: Середа, 01.05.2024, 14:17 | Повідомлення # 10
Рядовий
Як можна записатися до цього лікаря?

ДіонісіяДата: Середа, 01.05.2024, 14:18 | Повідомлення # 11
Рядовий
Тримайте: Забранський Владислав Володимирович - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.

ВалерійПанфіленкоДата: Середа, 01.05.2024, 14:18 | Повідомлення # 12
Рядовий
Зараз, пройшовши повний курс і вже відчуваючи реальні позитивні зміни зі своїм здоров'ям, можу сміливо рекомендувати Владислава Володимировича всім!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: