Костоправ Одеса Пересип
|
|
Алекса | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:08 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Костоправ Одеса Пересип
Мила малого, різко смикнулася, вийшли диски і перекосило, ледве ходжу перекошена і болі пекельні, диклофенак не допомагає. Хтось може знає хорошого перевіреного костоправа.
|
|
| |
Мирослав | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:09 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Потрапив до Владислава Володимировича Забранського за рекомендацією знайомого ще 2 роки тому. Були сильні болі в колінах і попереку. Буквально за 8 сеансів усі болі зникли і не поверталися. Можу сміливо рекомендувати цього фахівця!
|
|
| |
Arina | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:09 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я дуже рада, що записалася на прийом і пройшла курс лікування у Владислава Володимировича! Лікар дуже багато знає, дуже багато корисної інформації дав, багато порад і рекомендацій. Розглядає пацієнта в цілому, а не тільки одну проблемну зону. Усе дуже індивідуально, і по ходу лікування фахівець сам визначає, чи є необхідність у подальших сеансах. Чудовий лікар і людина! Рекомендую всім!
|
|
| |
Алім | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:10 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Проблема, з якою жила більше 2-х місяців і з якою зверталася і до костоправа Маврова, і до Коробейникова безуспішно, вирішилася за курс сеансів у Владислава Забранського. Владислав Володимирович працює на результат з високим рівнем професіоналізму! Рекомендую!
|
|
| |
Шепард | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:10 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Були болі в попереку, хотів іти до костоправа, але не знав куди, і друг порадив Влада Забранського, і сказав: «Спеціаліст із великої літери кращого не знайдеш», - я сходив і зрозумів, що кращого і не хочеться шукати, болі в попереку пішли, ходжу тепер на постійній основі для зміцнення здоров'я, гарний лікар і людина, дуже багато корисних порад дає, одразу видно, що великий фахівець.
|
|
| |
KiraLll | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:11 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Забранський Владислав Володимирович - фахівець з великої літери! Остеохондроз мучить давно, обійшла чимало костоправів - Маврова, Бондарєва, Коробейникова... Нічого так добре не знімає загострення як чарівні руки Владислава Володимировича!
|
|
| |
Гладкова | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:11 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Доступно все пояснив. Сильно болів поперек, віддаючи в праву ногу. Курс лікування допоміг. Сама звернулася до нього за порадою подруги. Буду ходити на профілактичні процедури до Владислава Забранського!
|
|
| |
Картер | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:13 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Порадьте, як можна записатися до Владислава Забранського?
|
|
| |
Шепард | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:13 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Ось номери телефонів Владислава Володимировича - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Tsvetana | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:14 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть вартість сеансу?
|
|
| |
Мирослав | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:14 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Вартість сеансу у Владислава Володимировича 600 грн.
|
|
| |
Ільшат | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:14 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Відмінний фахівець, який застосовує сучасні методики лікування. Не нав'язує зайвого лікування, ввічливий і турботливий. Справжній лікар, який любить свою професію і пацієнтів.
|
|
| |