Костоправ Одеса Бугаївка
|
|
Сніжана | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:01 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Костоправ Одеса Бугаївка
Потрібен лікар-костоправ. У чоловіка зміщення поперекових хребетних дисків. Треба вправити. Може, хто стикався з подібним? Підкажіть! Бажано, щоб приймав у районі Бугаївки.
|
|
| |
Бичкова | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:02 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Завдяки професіоналізму Владислава Забранського позбулася болю в поперековому відділі хребта, який не давав спокою протягом тривалого часу. Зручний графік прийому, єдине що він приймає на Б. Хмельницького 49. Ну дуже хороший лікар!
|
|
| |
Jacob | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:03 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| До лікаря Забранського я звернувся після кількох років безперервного болю в правому підребер'ї. Стандартні методи лікування у костоправів Маврова і Жмеринецького мені не допомагали, і йшов я до Владислава Володимировича з останньою надією. Після третього сеансу я сторопів, коли зрозумів, що болі почали вщухати, коли закінчив курс, я нарешті відчув бадьорість у своєму тілі.
|
|
| |
Павла | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:03 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| У Владислава Володимировича проходила лікування двічі, за направленням невролога. У нього своя цікава методика. Мені дуже допомагає!
|
|
| |
Симон | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:04 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Дуже грамотний і чуйний лікар. Призначає грамотне лікування, ставить на ноги. Завжди рекомендую його своїм друзям і родичам. І вже багато знайомих дякували мені, що порадила такого лікаря.
|
|
| |
Анеліса | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:05 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Відмінний лікар! Дуже уважний і ввічливий до клієнтів! Працює м'якими практиками, але досягає хороших результатів! Прийшла із сильним сколіозом і ниючим болем, після курсу біль зник, і повернувся здоровий сон!
|
|
| |
Емма | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:05 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Владислав Володимирович полегшив мені болі в попереку. Усі попередні костоправи Коробейніков, Бондарєв, Жмеринецький давали тільки тимчасовий ефект.
|
|
| |
Фатіма1989 | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:05 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я, власне кажучи, приповзла до нього на прийом... Вислухав, призначив лікування, яке я благополучно пройшла, результат чудовий. Владислав Володимирович хороший і перспективний фахівець, спокійний і впевнений у своїх знаннях.
|
|
| |
Фарід | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:06 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Кваліфікований фахівець. Після якого видно результат. Завжди все з'ясує під час огляду, пояснить суть проблеми і шляхи вирішення. І найголовніше, що все зрозуміло. Рекомендую!
|
|
| |
Жерар | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:07 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Хто може поділиться контактними даними Владислава Забранського?
|
|
| |
Симон | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:07 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович.
|
|
| |
Шкловський | Дата: Середа, 01.05.2024, 14:08 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Мені дуже сподобалося. Найкращий лікар, якого зустрічала. Вилікував мені спину, і тепер ходжу нормально!
|
|
| |