Костоправ центр Одеса
|
|
klavakkk | Дата: Середа, 01.05.2024, 13:50 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Костоправ центр Одеса
Потрібно знайти костоправа в Одесі. Хто-небудь чув про такого? Не могли б підказати хорошого, перевіреного фахівця. Бажано ближче до центру. Заздалегідь дякую.
|
|
| |
florentina | Дата: Середа, 01.05.2024, 13:50 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Дуже круто, коли людина настільки знає свою справу і виконує її на 100%. Якщо у вас болить спина, шия, головні болі, обов'язково звертайтеся до Владислава Володимировича Забранського - це фахівець найвищого рівня.
|
|
| |
Марьяна8 | Дата: Середа, 01.05.2024, 13:50 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Лікар із чарівними руками, у мене були страшні проблеми зі спиною, за місяць до відвідування я вже не могла сидіти і з великими труднощами пересувалася квартирою, про вихід кудись у громадські місця навіть мови бути не могло. У спині було відчуття скутості. Усього лише 10 сеансів(!) я можу вільно пересуватися, нахилятися, сидіти без болю і виконувати вправи, про які до цього і подумати боялася. Плюс до всього відчуття, ніби всередині з'явилася свобода, навіть дихати легше стало. Рекомендую Владислава Забранського!
|
|
| |
vveroonika | Дата: Середа, 01.05.2024, 13:51 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Була проблема з грудним відділом і тазом, защемлявся нерв, і віддавав сильний біль у ногу. Зробила 8 відвідувань, і я як огірочок, біль зник, у грудях минуло відчуття, що щось замикається, шия тепер не болить, оскільки не ловить рівновагу через криву спину. Мені є з чим порівняти, раніше відвідувала Коробейникова і Маврова і можу сміливо порадити Владислава, як фахівця з великої літери.
|
|
| |
aiddda | Дата: Середа, 01.05.2024, 13:51 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Дуже грамотний фахівець! Одразу розуміє проблему, яку треба вирішити, з правильним клінічним мисленням! У мене грижа, атлант нестабільний! І він зміг мені допомогти.
|
|
| |
Раїса9 | Дата: Середа, 01.05.2024, 13:51 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я звернулася з моторошним головним болем, у попереку, дуже болів куприк, і за знімками - зсув хребця. Владислав Забранський - професіонал своєї справи. Усього за курс сеансів усе поставив на місце і нічого не болить. Це - щастя, коли ти можеш спати без болю, без знеболювальних і нормально рухатися!
|
|
| |
36Жасмин | Дата: Середа, 01.05.2024, 13:52 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Ходжу до Владислава Володимировича регулярно, один-два рази на рік уже кілька років. Шийний остеохондроз, головний біль тощо. Є з чим порівняти, була в костоправів Березовського і Жмеринецького, результат дав тільки він. Тепер мені достатньо двох курсів на рік, щоб почуватися людиною.
|
|
| |
Mavlyuda | Дата: Середа, 01.05.2024, 13:52 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Підкажіть у яку клініку звернутися, щоб потрапити до Владислава Забранського?
|
|
| |
vveroonika | Дата: Середа, 01.05.2024, 13:52 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Владислав Володимирович приймає у себе вдома за адресою: вул. Богдана Хмельницького 49.
|
|
| |
Ramil | Дата: Середа, 01.05.2024, 13:53 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Можете дати його контакти?
|
|
| |
aiddda | Дата: Середа, 01.05.2024, 13:53 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович.
|
|
| |
оольгаа3 | Дата: Середа, 01.05.2024, 13:53 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Велике спасибі доктору Забранському! Були сильні болі в спині, після лікування почуваюся чудово, практично повернув до життя. Дуже рекомендую!
|
|
| |