Кінезіолог Одеса
|
|
anastaishhha | Дата: Середа, 01.05.2024, 13:08 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Кінезіолог Одеса
Працюю постійно за комп'ютером, через давній сколіоз вечорами починає дико боліти спина. Хочеться зрозуміти - чи може кінезіолог допомогти мені в цьому випадку і до кого мені краще звернутися?
|
|
| |
katerinn1 | Дата: Середа, 01.05.2024, 13:24 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Ми звертаємося до Владислава Забранського з усіх питань, що стосуються нашого здоров'я, вже багато років. З його допомогою ми позбулися безлічі «болячок», зокрема хронічних, перейшли на здоровіше харчування й емоційно усвідомлений спосіб життя. Думаємо, і вам він зможе допомогти!
|
|
| |
Leilaniii | Дата: Середа, 01.05.2024, 13:24 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Протягом тривалого часу боліла спина в шийному відділі. Лікарі не могли поставити діагноз, зверталася до кінезіологів Ромчука і Батиря, був тільки тимчасовий ефект. Пішов на прийом до Владислава Володимировича - виявилося, що був защемлений нерв. Він усе виправив і біль у спині минув, на мою велику радість!
|
|
| |
oksaanochhka | Дата: Середа, 01.05.2024, 13:25 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Звернулася до Владислава Володимировича після того, як усі лікарі розвели руками на мою проблему. Я мучилася з постійними болями в шийному відділі, що зовсім не характерно для мого молодого віку. Після курсу кінезіології все нормалізувалося!
|
|
| |
Karoline55 | Дата: Середа, 01.05.2024, 13:26 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Звернувся до Владислава з болем у поперековому відділі. Задоволений як обслуговуванням, так і грамотністю лікаря Забранського. На всі поставлені мною запитання я отримав повноцінні та грамотні відповіді. Питань, як і проблем, пов'язаних із болем, більше немає. Усім рекомендую цього фахівця.
|
|
| |
TopalAlina | Дата: Середа, 01.05.2024, 13:31 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Звернулася до Владислава Забранського з болем у попереку. Не могла навіть самостійно одягнути шкарпетки. Попередні звернення до кінезіологів Грапчевої та Кірдогло - результатів не дали. І тільки Владислав Володимирович зміг позбавити мене цих болісних болів. Ось, що значить потрапити до грамотного лікаря! Звертайтеся, він допоможе!
|
|
| |
Крістофер | Дата: Середа, 01.05.2024, 13:31 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Звернувся за порадою знайомих. Уважно вислухала проблеми. Призначив курс кінезіологічного масажу. Стан після цього значно покращився. Рекомендую!
|
|
| |
Ассоль | Дата: Середа, 01.05.2024, 13:31 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Проблеми з хребтом у мене давно. Завдяки Владиславу Володимировичу проблему розв'язано, надано рекомендації з профілактики. Сеанси приносять задоволення, приємна енергетика, душевне спілкування. Після процедури почуваєшся оновленою. Рекомендую всім відвідати його сеанси!
|
|
| |
Арсенія | Дата: Середа, 01.05.2024, 13:32 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Владислав Володимирович - дуже обізнаний лікар. Я потрапила до нього на прийом за порадою колеги по роботі. Після курсу болі пішли, хоча до цього думала, що більше вже ніколи не відчую легкості в ходьбі.
|
|
| |
Timur1998 | Дата: Середа, 01.05.2024, 13:32 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Можна дізнатися номер телефону Владислава Забранського?
|
|
| |
Karoline55 | Дата: Середа, 01.05.2024, 13:34 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович.
|
|
| |
rassvet14 | Дата: Середа, 01.05.2024, 13:34 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Професіоналізм, ефективність терапії та приголомшливий результат - це те, що я отримала після курсу терапії у Владислава Володимировича.
|
|
| |