Масажист кінезіолог Одеса
|
|
morningsun5 | Дата: Середа, 01.05.2024, 11:39 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Масажист кінезіолог Одеса
Порадьте, будь ласка, досвідченого масажиста-кінезіолога. за прийнятну вартість, крім центру Бубновського. Якщо хтось має досвід отримання консультацій за цими напрямками - прошу поділиться - був чи не був отриманий якийсь позитивний результат.
|
|
| |
Хісан | Дата: Середа, 01.05.2024, 11:40 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Здрастуйте, не перший рік ходжу вже до лікаря-кінезіолога Забранського В.В., завжди тільки позитивний результат. Професійно, нічого зайвого, тільки по темі проблеми, з першого сеансу йде позитивна динаміка.
|
|
| |
Антонін | Дата: Середа, 01.05.2024, 11:41 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Теж можу підтвердити - професіонал своєї справи, чітко і швидко визначив проблему, розписав лікування, спеціально не накручував додаткові сеанси. Біль минув, буду ходити для профілактики.
|
|
| |
SergeyBelov | Дата: Середа, 01.05.2024, 11:41 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Професіоналізм, ефективність курсу і чудовий результат - це те, що я отримав після курсу у Владислава Забранського. Приходив із сильним болем у попереку, сподіваючись хоча б на мінімальне послаблення, у підсумку позбувся його зовсім.
|
|
| |
Голікова | Дата: Середа, 01.05.2024, 11:42 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Численні походи до кінезіологів у центр Євмінова і Бубновського, а також у Шторм до Кірдогло не давали стійкої позитивної динаміки. Волею долі я потрапила до Владислава Володимировича. Він вселив надію, я повірила! Він підходить дуже тонко і чітко до проблеми, до лікування, коригує. Я ніколи не зустрічала таких лікарів. Моя проблема вирішувалася. Не відразу. Дуже допомогла процедура кінезіології.
|
|
| |
Аргент | Дата: Середа, 01.05.2024, 11:42 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Владислав Володимирович - чудовий фахівець у своїй справі! Завжди грамотно і всебічно підходить до вибору програми лікування, виходячи з діагнозу пацієнта. Працює з моєю спиною багато років і тільки завдяки йому болі в спині значно менші і, як наслідок, вища рухова активність. Чудовий лікар!
|
|
| |
Zarema | Дата: Середа, 01.05.2024, 11:42 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| У мене вже багато років проблеми зі спиною. Побував у різних кінозіологів - Семашко, Кірдогло, Сагай. За рекомендацією потрапив до Владислава Володимировича Мені сподобався підхід, і відгук мій максимально живий. Він не тільки кінезіолог. Ми проходили комплексне лікування. У нього якась особлива методика. У моєму випадку довелося попрацювати довше звичайного, але для мене головне - результат. Загалом, я вдячний забранському В.В. за підхід і за мій стан після проходження терапії.
|
|
| |
Жансая | Дата: Середа, 01.05.2024, 11:43 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Підкажіть де приймає Владислав Забранський?
|
|
| |
SergeyBelov | Дата: Середа, 01.05.2024, 11:43 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Богдана Хмельницького 49, приймає у себе вдома.
|
|
| |
Альвіана | Дата: Середа, 01.05.2024, 11:43 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Дайте, будь ласка, контактний номер Владислава Забранського?
|
|
| |
Голікова | Дата: Середа, 01.05.2024, 11:44 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Тримайте - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Анеліса | Дата: Середа, 01.05.2024, 11:44 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Владислав Володимирович - висококласний фахівець. Стан після відвідування покращився. Рекомендую!
|
|
| |