Кінезіолог масажист Одеса
|
|
Аміна_35 | Дата: Середа, 01.05.2024, 11:28 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Кінезіолог масажист Одеса Мені поставили діагноз остеохондроз поперекового відділу. Іноді так болить, що просто працювати й сидіти неможливо. Невролог після обстеження порадила звернутися до кінезіолога-масажиста. Скажіть будь ласка, хто звертався до таких фахівців? Чи допомогли вони вам? До кого краще звернутися?
|
|
| |
Ернест | Дата: Середа, 01.05.2024, 11:29 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Хочу порадити уважного, професійного кінезіолога Забранського В.В. Хочу порадити уважного, професійного кінезіолога Забранського В.В. У наш час складно зустріти хорошого лікаря, але мені пощастило. Мене турбували болі в лівому плечі, правій кисті та шиї, зверталася з цими проблемами до Владислава Володимировича, отримала відповідну допомогу і залишилася задоволена.
|
|
| |
ІраЗвєрєва | Дата: Середа, 01.05.2024, 11:30 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Дуже крутий лікар! І зовсім недорогий! Допоміг мені та дружині привезти тіло й організм до ладу! Дуже радимо сходити!
|
|
| |
Mavlyuda | Дата: Середа, 01.05.2024, 11:30 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Владислава Володимировича мені порекомендував друг нашої сім'ї, який дуже ефективно пройшов лікування у цього лікаря. Я прийшла з болем у променезап'ясному суглобі. На першому ж прийомі лікар з'ясував причину моєї проблеми і почав з нею працювати. Все професійно, впевнено. Уже на прийомі я відчула полегшення, до цього в променево-зап'ястковому суглобі я відчувала сильні болі протягом двох місяців. Я прийду ще до Владислава Володимировича обов'язково для продовження курсу
|
|
| |
Осип | Дата: Середа, 01.05.2024, 11:31 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Була у лікарів Семашка і Зибіна цього напряму, і ніхто не зміг зробити того, чого домоглася на сьогоднішній момент Владислав Забранський! Жахливі головні болі й поперекові болі! Після трьох сеансів стали зникати поперекові болі, після 7-го стала рідше боліти голова, мені вистачило 10-ти сеансів, щоб нормалізувати свій стан.
|
|
| |
Дружиніна | Дата: Середа, 01.05.2024, 11:31 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Талановитий лікар! Ходила з болями в попереку, стегні, шиї та голові. У підсумку і самопочуття стало набагато кращим, і постава пряміша.
|
|
| |
Novomir | Дата: Середа, 01.05.2024, 11:32 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Владислав Забранський - фахівець із великої літери! Остеохондроз мучить давно, обійшла чимало кінезіологів - Сагай, Петровського, Грапчеву. Нічого так добре не знімає загострення як чарівні руки Владислава Володимировича! Вміле поєднання технік масажу та кінезіології дає вражаючий результат. Якщо ви хочете відчути результат то вам до Владислава Володимировича!
|
|
| |
Калугін1993 | Дата: Середа, 01.05.2024, 11:32 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Підкажіть у якій клініці приймає Владислав Забранський?
|
|
| |
Осип | Дата: Середа, 01.05.2024, 11:32 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Владислав Забранський приймає у себе вдома на Богдана Хмельницького 49.
|
|
| |
Тихомир | Дата: Середа, 01.05.2024, 11:33 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як можна до нього записатися?
|
|
| |
Ернест | Дата: Середа, 01.05.2024, 11:33 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович.
|
|
| |
sleepprincess | Дата: Середа, 01.05.2024, 11:34 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Звернувся з больовими відчуттями в спині, лікування продуктивне, завжди озвучують і розповідають про процес лікування. Дуже рекомендую!
|
|
| |