menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Кінезіолог масажист Одеса
Аміна_35Дата: Середа, 01.05.2024, 11:28 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Кінезіолог масажист Одеса

Мені поставили діагноз остеохондроз поперекового відділу.  Іноді так болить, що просто працювати й сидіти неможливо.  Невролог після обстеження порадила звернутися до кінезіолога-масажиста. Скажіть будь ласка, хто звертався до таких фахівців? Чи допомогли вони вам?  До кого краще звернутися?

ЕрнестДата: Середа, 01.05.2024, 11:29 | Повідомлення # 2
Рядовий
Хочу порадити уважного, професійного кінезіолога Забранського В.В. Хочу порадити уважного, професійного кінезіолога Забранського В.В. У наш час складно зустріти хорошого лікаря, але мені пощастило. Мене турбували болі в лівому плечі, правій кисті та шиї, зверталася з цими проблемами до Владислава Володимировича, отримала відповідну допомогу і залишилася задоволена.

ІраЗвєрєваДата: Середа, 01.05.2024, 11:30 | Повідомлення # 3
Рядовий
Дуже крутий лікар! І зовсім недорогий!  Допоміг мені та дружині привезти тіло й організм до ладу! Дуже радимо сходити!

MavlyudaДата: Середа, 01.05.2024, 11:30 | Повідомлення # 4
Рядовий
Владислава Володимировича мені порекомендував друг нашої сім'ї, який дуже ефективно пройшов лікування у цього лікаря. Я прийшла з болем у променезап'ясному суглобі. На першому ж прийомі лікар з'ясував причину моєї проблеми і почав з нею працювати. Все професійно, впевнено. Уже на прийомі я відчула полегшення, до цього в променево-зап'ястковому суглобі я відчувала сильні болі протягом двох місяців. Я прийду ще до Владислава Володимировича обов'язково для продовження курсу

ОсипДата: Середа, 01.05.2024, 11:31 | Повідомлення # 5
Рядовий
Була у лікарів Семашка і Зибіна цього напряму, і ніхто не зміг зробити того, чого домоглася на сьогоднішній момент Владислав Забранський! Жахливі головні болі й поперекові болі! Після трьох сеансів стали зникати поперекові болі, після 7-го стала рідше боліти голова, мені вистачило 10-ти сеансів, щоб нормалізувати свій стан.

ДружинінаДата: Середа, 01.05.2024, 11:31 | Повідомлення # 6
Рядовий
Талановитий лікар! Ходила з болями в попереку, стегні, шиї та голові. У підсумку і самопочуття стало набагато кращим, і постава пряміша.

NovomirДата: Середа, 01.05.2024, 11:32 | Повідомлення # 7
Рядовий
Владислав Забранський - фахівець із великої літери! Остеохондроз мучить давно, обійшла чимало кінезіологів - Сагай, Петровського, Грапчеву. Нічого так добре не знімає загострення як чарівні руки Владислава Володимировича! Вміле поєднання технік масажу та кінезіології дає вражаючий результат. Якщо ви хочете відчути результат то вам до Владислава Володимировича!

Калугін1993Дата: Середа, 01.05.2024, 11:32 | Повідомлення # 8
Рядовий
Підкажіть у якій клініці приймає Владислав Забранський?

ОсипДата: Середа, 01.05.2024, 11:32 | Повідомлення # 9
Рядовий
Владислав Забранський приймає у себе вдома на Богдана Хмельницького 49.

ТихомирДата: Середа, 01.05.2024, 11:33 | Повідомлення # 10
Рядовий
Як можна до нього записатися?

ЕрнестДата: Середа, 01.05.2024, 11:33 | Повідомлення # 11
Рядовий
0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович.

sleepprincessДата: Середа, 01.05.2024, 11:34 | Повідомлення # 12
Рядовий
Звернувся з больовими відчуттями в спині, лікування продуктивне, завжди озвучують і розповідають про процес лікування. Дуже рекомендую!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: