menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Кінезіолог Одеса відгуки
Kalinskaya86Дата: Середа, 01.05.2024, 11:17 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Кінезіолог Одеса відгуки

Хтось звертався до лікаря-кінезіолога - Забранського Владислава Володимировича? Хотілося б почути відгуки. Допоміг реально кому-небудь?

МилолікаДата: Середа, 01.05.2024, 11:17 | Повідомлення # 2
Рядовий
Це найкращий фахівець нашого міста, почуваюся чудово щодня, особливо в дні після прийому у Владислава Володимировича. Дуже уважний, товариський професіонал, до якого завжди приємно приходити на прийом.

ВіоліяДата: Середа, 01.05.2024, 11:18 | Повідомлення # 3
Рядовий
Тривалий час мучили болі в правій частині спини, правому плечі й навіть німіла рука, ходила в центр Євмінова і до Петровського, ефекту нуль і всі щось не так робили. Потрапивши до Владислава Володимировича полегшення відчула після першого ж сеансу. Лікар дуже уважний, доброзичливий. І що для мене дуже важливо, ніяких жорстких технік він не використовував, лікувальні сеанси проходили дуже комфортно, в результаті після курсу сеансів я забула, що таке біль у спині. З упевненістю раджу Владислава Володимировича своїм друзям і знайомим, кому необхідна допомога в лікуванні проблем зі спиною, і всі залишаються задоволені!

АврамДата: Середа, 01.05.2024, 11:21 | Повідомлення # 4
Рядовий
Прекрасний фахівець! Ходжу до нього понад рік, дуже виручає! Звернулася за відгуком знайомих і жодного разу не пошкодувала. Звернулася з проблемами хребта і застоєм у м'язах плечового суглоба. Після огляду та діагностики призначили курс кінезіології. Рекомендую Владислава, хороший фахівець!

ДаніелаДата: Середа, 01.05.2024, 11:22 | Повідомлення # 5
Рядовий
Кілька років турбували болі й напруження в шиї та попереку, слабкість і безсоння, затікали кисті рук. Відвідувала трьох кінезіологів - Зибіна, Грапчеву, Сагай, причину симптомів, на жаль, не встановили і допомогти не змогли. Звернулася за рекомендацією по допомогу до Владислава Забранського. Лікар дуже компетентний, ввічливий і делікатний, знає, що робить, знає, як знайти підхід до пацієнта. Результат відчула після третього сеансу, біль поступово відступив, напруга в м'язах минула, і сон поступово став налагоджуватися. Владислав також дав рекомендації щодо вправ, які допомагають мені підтримувати м'язи шиї та спини в тонусі.

ЗуеваДата: Середа, 01.05.2024, 11:22 | Повідомлення # 6
Рядовий
Я дуже рада, що записалася на прийом і пройшла курс лікування у Владислава Володимировича! Лікар дуже багато знає, дуже багато корисної інформації дав, багато порад і рекомендацій. Розглядає пацієнта в цілому, а не тільки одну проблемну зону. Усе дуже індивідуально, і по ходу лікування фахівець сам визначає, чи є необхідність у подальших сеансах. Чудовий лікар і людина! Рекомендую всім!

АрійДата: Середа, 01.05.2024, 11:23 | Повідомлення # 7
Рядовий
Ходила до Владислава на курс кінезотерапії. Дуже добрий, спокійний і чуйний фахівець! Було загострення остеохондрозу, після сеансів стало набагато краще! Болі пішли.

Дюймово4каДата: Середа, 01.05.2024, 11:25 | Повідомлення # 8
Рядовий
Владислав Володимирович - це лікар, який допоміг мені позбутися болісних болів у попереку, від яких я страждала довгий час. Лікар призначила мені процедури кінезотерапії, які стали допомагати відразу, я відчула полегшення вже після перших трьох сеансів. Зараз продовжую лікування, бо хвороба застаріла і відразу, швидко з нею не впоратися.

Yuri21Дата: Середа, 01.05.2024, 11:25 | Повідомлення # 9
Рядовий
Тільки його золоті ручки рятують мене, коли прихоплює остеохондроз! Настійно рекомендую!

ЦецилійДата: Середа, 01.05.2024, 11:25 | Повідомлення # 10
Рядовий
Напишіть, будь ласка, контакти Владислава Забранського?

МилолікаДата: Середа, 01.05.2024, 11:26 | Повідомлення # 11
Рядовий
Ловіть - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.

ШкловськийДата: Середа, 01.05.2024, 11:26 | Повідомлення # 12
Рядовий
Грамотний лікар. Він упевнений у своїх знаннях, і я на своєму досвіді перевірила, що їх у нього в достатку. Рекомендую!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: