Хороший кінезотерапевт Одеса
|
|
Ariel888 | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:26 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороший кінезотерапевт Одеса
Добрий день! Можете порекомендувати когось із кінезотерапевтів Одеси щодо болю в попереку, що віддає в ногу. Традиційні способи вже не допомагають.
|
|
| |
Олімпія | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:27 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Раджу проконсультуватися із Забранським Владиславом - грамотний, спокійний фахівець. Поставив правильний діагноз і допоміг відновити рух у плечовому суглобі в повному обсязі. За цінами на послуги, я вважаю, що досить недорого, рекомендую!
|
|
| |
Sashaaaa | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:27 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Пройшов курс у Владислава Забранського. Полегшення настало після третього сеансу, якість життя покращилася, ефект від процедур тримається досі (минуло 5 місяців). Після закінчення лікування (10 сеансів), біль як раніше не турбує, покращилася гнучкість, збільшився обсяг рухів! Рекомендую.
|
|
| |
Адоніс | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:27 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| До знайомства з Владиславом Забранським і його чудовим методом лікування промучилася, подорожуючи від одного кінезотерапевта до іншого, змінила 3 лікарів - Кірдогло, Петровського, Зибіна. У Владислава Володимировича знайшла швидке позбавлення від болю в шиї та спині, причому, без медикаментів, і результат є вже після курсу кінезотерапії.
|
|
| |
Tsvetana | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:28 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Зверталася після травми в ДТП для реабілітації верхньої кінцівки після тривалої іммобілізації, Владислав Володимирович швидко і безболісно вирішив мої проблеми. Лікар чудовий, я всім знайомим рекомендувала, всі задоволені.
|
|
| |
Шепард | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:28 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Погано стежив за своїм здоров'ям, до 45 років запустив стан донезмоги. Втратив гнучкість, уже не міг нормально нахилятися, підняти руки вгору, голова вправо майже не поверталася. Прийшов до Владислава Володимировича, він подивився мене, перевірив усі м'язи, суглоби, кістки. Щось він із моїм організмом «наколдовал». Я помолодшав років на 20. Рухи стали вільними, ніде ні в якому суглобі не хрумтить, не «підклинює» шию під час повороту голови, ніби нове тіло отримав. Раніше до таких маніпуляцій ставився скептично. Тільки пройшовши через процедури Забранського В.В. зрозумів, наскільки це дієво.
|
|
| |
nadyafadeeva | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:28 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Тривалий час мене турбували болі в попереку. Звісно, я і до цього лікувалася, відвідувала кінезотерапевтів Петровського і Грапчеву, але стійкого результату не було від усіх цих спроб. Тоді я звернулася за рекомендацією до Забранського В.В. Він дуже хороший, розробив такий комплекс, що після всіх сеансів я відчула себе іншою людиною. Маю результат, я зараз навіть не згадую, що колись у мене боліла спина, насолоджуюся своїм життям і кожного дня відчуваю радість руху.
|
|
| |
Грація | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:28 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Дайте дані, як можна відвідати Владислава Забранського?
|
|
| |
Олімпія | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:29 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Забранський Владислав Володимирович - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
vinniktonya | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:30 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| А де він приймає?
|
|
| |
Sashaaaa | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:30 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| У себе вдома по вулиці Богдана Хмельницького 49.
|
|
| |
Арефія | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:30 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Чудовий фахівець, чуйний, професіонал. Коли інші лікували симптоми, він лікував причину!
|
|
| |