Кінезотерапевт Одеса
|
|
Soychenko6 | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:21 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Кінезотерапевт Одеса
Доброго дня! Може хтось знає хорошого кінезотерапевта в Одесі, порадьте.
|
|
| |
Леля40 | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:21 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Владислав Володимирович Забранський «полагодив» мій хворий поперек за допомогою кінезотерапії. Після проведених лікарем лікувальних сеансів я забула про болі в спині та скутість рухів. Він професіонал і вміє досягати потрібного ефекту під час лікування. Рекомендую!
|
|
| |
Чулпан | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:22 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Про кінезотерапію чула давно, але сама спробувала лише недавно. Спину прихопило, довелося терміново звернутися до фахівця Забранського. Наймиліша людина, така порядна, добра, довідався, що в мене трапилося, і запропонував пройти в нього курс лікування. Пояснив усе в деталях, я довірилася і не шкодую. По завершенню курсу, мене спина зовсім перестала турбувати.
|
|
| |
Андріанус | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:22 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| З метою профілактики приходжу іноді на кінезотерапію до Забранського В.В. Він свого часу мені дуже допоміг. Ситуація така, що на роботі доводиться весь день сидіти за комп'ютером, і такий малорухливий спосіб життя призвів до того, що почала сильно боліти шия і плечі. Мене це зовсім не влаштовувало, і я вирішила пройти курс, тим паче в мене сколіоз, щоправда, не сильного ступеня. Владислав Володимирович супер професіонал, він провів мені курс сеансів і повністю позбавив усіх неприємних відчуттів і болю. Я тоді повірила в наших лікарів, тепер усім про цього майстра розповідаю.
|
|
| |
lollipoli | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:23 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Чудовий лікар. Чуйне ставлення до пацієнта. Дуже талановита й освічена людина. Звернулася до Владислава Володимировича з безліччю проблем. Він уважно вислухав і детально розповів план лікування. Раніше я вже зверталася до кінезіологів Сагай і Зибіна, де мені не змогли допомогти.
|
|
| |
marmeladdka | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:23 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Владислав Володимирович - прекрасний фахівець, який знає свою справу і реально допомагає впоратися з проблемами зі здоров'ям. Головна особливість роботи кінезіолога полягає у виявленні причин, які призвели до збоїв в організмі. Це складно пояснювати, але цей метод реально працює, те, що він виявляє на прийомі, підтверджується і аналізами. Виконуй рекомендації і ти знову здоровий!
|
|
| |
VSLnikka | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:24 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Тільки Владислав Володимирович, реально допоміг вирішити проблеми зі здоров'ям! Протягом довгого періоду виникали проблеми з ногою. Куди тільки не довелося звертатися - і до Семашка, і до центру Буновського, і до Шторму, і до Кірдогло! Тільки Владислав Володимирович зміг вирішити моє питання.
|
|
| |
Adelaidaaa | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:24 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Можна дізнатися яка вартість сеансу у Владислава Забранського?
|
|
| |
lollipoli | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:24 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я заплатив 600 гривень за сеанс.
|
|
| |
zlatayaKarina | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:24 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як можна записатися на консультацію?
|
|
| |
VSLnikka | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:25 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Записатися можете за цими номерами - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Бертольд | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:25 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Дуже допоміг мені Забранський Владислав Володимирович у боротьбі з болями в попереку. Рекомендую всім звертатися саме до нього.
|
|
| |